Мистър Бийн е дипломиран инженер, луд по колите

Роуън Аткинсън няма общо с популярния си герой - изключително ерудиран е и през повечето време напълно сериозен

Обратно в новината

Коментари - Мистър Бийн е дипломиран инженер, луд по колите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Великолепен артист с невероятно чувство за хумор него и има едни "идиоти" от Квебек където правят скрита камера мога да ги гледам денонощно без да ми омръзнат

Катастрофира с МакЛарен, катастрофира с АстонМартин, баси некадърника.

Е друго си е със "соц-автомобил" както при теб ;)

Абсолютно - ти като караш твоя Астн във факултето - проблеми нямаш .

магистрали не са като Немските(качествени за високи скорости). Не го оправдавам но в УК найстина не е за по -висока скорост от 150 км/ч а доколкото си спомням той със Макларъна си е карал със над 200... и е нормално ако седнеш на 500+ коня

Само индивид с достатъчно висок интелект може да се въплъти в персонаж, като Мистър Бийн, който явно е на дъното в интелектуално отношение! Докато, както навярно сте забелязали, при доста известни публични личности (футболисти, политици и т.н.) у нас (и не само) такова превъплъщение е напълно излишно – те просто са си такива!

Разни сайтове, разна информация! Някъде писаха, че е учител! Кой ли е прав! А може би е инженер - учител! Няма значение! Кефи на екрана!

Тези, които са написали, че е учител са от категорията на Мистър Бийн!

Роуанд Аткинсън е велик! Наред с Маркс брадърс, Бени Хил и Монти Пейтънс! Chapeau!

lu4ka

Rowan Atkinson. Откъде го изкопа това “д”!? Поне преписвайте правилно!

И с "д" и без "д" той е велик! За разлика от теб, който си един мърморко.

Тъжно, е че Аткинсън като англичанин реши да се поиграе с историческо важно за Шотландия семейство/клан Блекадър. Кланът Блекадър са обитавали шотландските граници и са воювали за своята земя срещу англичаните. Сериала е директна подигравка с този клан. Блекадър са погребани в шотландските граници. Аткинсън може и да е много интелигентен, но това което той направи е много грубо.

"Но все повече се чувствам малко измамен. Когато започнете да се вглеждате отблизо във фактите, електрическите автомобили не изглеждат съвсем екологичната панацея, за която се твърди, че представляват" А добро утро....

Ако беше толково много, щеше да изобрети мумати неща, а не да изграе смешен прост клоун. Мааалко преувеличи ми се струва.

Защо ми цъкате минуси не знам. Тоя роуън аткинсън винаги ми е бил противен, а неговия герой мистър бийн още повече. Преди много години като беше на мода моите приятели се кефиха на него, а аз не можех да го гледам, много просташки е бийн, елементарен, малоумен, дразнещ, отблъскващ, дебилни скечове, вътрешно нещо ми се бушува като го гледах, отвращавха се и затова не съм го и гледал повече. Това е истината. Ама той народа проста и затова му се кефят. Има достатъчно айкю да забавлява простия народ и да натрупа мултимилионно състояние, това е факт.

Strikercho

Брат, по-добре гледай си речите на Путлер и си пускай Кобзон - по-като за тебе са.

че с изявите си тук показваш колко ниска култура имаш. А то е видно и от редица стилови и граматични грешки в няколкото реда, написани от теб... Чудно, защо такива полуграмотни индивиди като теб имат неистово желание да се изявяват с нелепи мнения, при това, в открита форма. А можеш спокойно да се скриеш в скапаната панелка в Люлин-12 и да не даваш повод да те забелязват...

Може да не ви харесва, ама уважавайте чуждото мнение, за да уважават и вашето, и не обиждайте така селски. Не всеки мисли като теб, има и критично мислене. Добре че не всички са безмоъчно стадо овце без мнение като теб. Това е.

само глупави приемат.

Пернишкият технологичен университет.

Айкю на Айнщайн 160. Айкю на Аткинсън 178.

Безспорно, високоинтелигентен е, макар че тестовете са доста ориентирани към механичното мислене, каквото той пригежава като инженер.