Млада жена роди в самолет, не знаела, че е бременна

Момченцето се появило в тоалетната, за щастие сред пасажерите имало и лекари

Обратно в новината

Коментари - Млада жена роди в самолет, не знаела, че е бременна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи не и е пукало дали има цикъл, и ако вече няма, защо го няма.Това фактически означава, че тази жена не е отишла на гинеколког, заради спрелия цикъл.Да не говорим ,че бебето мърда в корема на майката от 4-5 месец.Стятия за идиоти.

И един мармот завива бебета в самолети... Хайде по-сериозно това не е на нивото на аудиторията.

Е, добре, как си е обяснила нарастването на корема си? Цикъл, гадене, това го пропускаме, ама да носиш бебе и да не разбереш докато дойде време да ги раздаш ....хайде дами го обяснят тези с дениал оф прегнанси

Къде, какво и как. Интересното е, че е била млада. виж ги ти тия младите какви ги вършели без да знаят......Мислехме, че е в напреднала възраст, пък то......

Това е третата жена след Дева Мария, майката на Люк Скайуокър, която зачева от въздуха :)

хаххаххахахахахахахах! Смешното до тук. Притеснен съм за малкото човече, с такава майка. Дано всичко бъде наред. Поздрави, не съм робот.

Друг път като се ебе да си записва…

Това е възможно да е някакъв психологически проблем, защото иначе няма как да не разбереш! Това са 9 месеца! Още на втория имаш промени!

времената са динамични. не е чакала 9 месеца. при излитането е забременяла :-)

Абе с каквито ще психологически и соматични проблеми да си.....ако са чак такива, та ТОВА да не можеш да разбереш,не би трябвало да се качваш на самолет сама, да живееш сама, безнормален човек около себе си изобщо....нема как!

Е това си е за завиждане. Качваш се на самолета без да подозираш нищо, заболявате корема и хоп след малко раждаш и си продължаваш към Мадрид вече с бебе.

Ти си луда! По принцип да раждаш си е загуба на време ,пари ,емоции и т.н , но да отивам на екскурзия в Мадрид и по пътя да се окаже ,че вече имам задължение и отговорност за следващите поне 20 години...., Е "страшен кеф"!!!

Тая да не е била девет месеца в будна кома?

Ако е някаква маймуна, нека я ИЗХВЪРЛЯТ в океана или от някоя висока пропаст.. Ако някой го няма в къщи 1 седмица и там влезе ЗМИЯ и почне да ражда други змии, какво ще правиш ??? Гнусната ДЯВОЛ маймуна да мре, заедно с малкото дявол- маймунче !!!

Да предположим, че е имала цветна бременност, тоест е имала цикъл. Да предположим, че не е имала обичайните симптоми, като гадене и повръщане. Само не мога да си обясня това бебе, като рита не го ли е усещала. Две деца имам, ми те така ритаха, че имах, чувството, че ще ми излязат ей сега през корема. То такива ритници в ребрата и къде ли не, че ако не знаеш, че си бременна, веднага ще отидеш на лекар да видиш какво се бори вътре в корема ти. Всичко друго приемам, но това да не усещаш бебето не мога да го разбера... Ако има някой доктор и би бил така любезен да ни осветли по темата ще съм благодарна!

към всички знаещи-това явление съществува. Рядкост е,но се случва. Допитайте и до някой доктор. Потърсете Denial of pregnancy.

Айде, айде. Опитала е да мине метър. И мен като ме хванаха на ГКПП-то с акцизни стоки казах, че ми е за пръв път. Технически вярно защото за пръв път ме хванаха, иначе редовно пренасях цигарки и злато.

Евала са коментара

Тъ.Свършиа у тебе минават се 8-9 месеца и ти още не си наясно.Айде моля ви се,глпости не ми се четат

моята сериозна практика като гинеколог съм имал един-единствен подобен случай - родилка, която не подозирала своята бременност. Веднага уточнявам съпътсващите обстоятелства - живеела сама, асоциална и в малко планинско селище. Заседнал начин на живот, тегло 120 и нещо килограма, повишено артериално налягане и синдром на раздразненото дебело черво (IBS). Дъщеричката й, слава Богу се е родила нормално, когато я докараха в болницата си имаше всичко, и беше 3.6 кг. Оказа се, че майката има сериозен проблем - нарушения в краткосрочната памет. Тоест - каквото и да е изпитвала предния ден - разбирайте всякакви симптоми на бременност (а те са стотици) - всяка Божа сутрин са изличени... И всичко се почва отначало... Това е едно от най-разбираемите обяснения. Има и други, но не е тук мястото...

е за вярване, помислете сами - четем новина, че някой е починал неочаквано по време на полет. След аутопсията се установява, че товекът е бил в 4-ти, терминален стадий на рак на еди кое си!!! Веднага ли ще повярвате, или първо ще се позамислите, позасъмнявате? И накрая ще се сетите, че все накъде по света, в някоя новинарска агенция има гадни и настоятелни шефове и текущо затишие от яки новини, направо щил! Кое е по-вероятното???

Тамаро сега кажи честно ти наистинали не си спомняш га спа без гащи? Ако отговора е "ДА" значи това ти се е случвало многократно ! И най важното как принципягата Рюте ти повярва на алабализмите , или ти просто му брои петдесетачка евробонкнота , както" правим" ние тук на границата с навляците емигранти !

Сменила пола малко късно!!!

народа го е казал : "сиромашия и бременност не могат да се скрият"..... как точно 9 месеца си бременна и нема да разбереш че имаш нещо живо в себе си....

Уникално тъпи коментари. Може да не знаем всичко, да не знаем дори главни факти, ама нали можем да се изакаме на чергата - що пък да не го направим, щом го можем. То не се пощадиха ни джендърите, ни политиците, ни дебелите - проста работа. Липсата на толерантност и емпатия показва колко сме тъпи. И винаги, когато някой ни е срив - ту за Шенген, ту за еврото, ту за не знам си какво, все трябва да си напомняме, че Байганювщината си е народопсихология и ни бута отвътре да сме тъпанари! Дерзайте! Едва ли в някой друг световен сайт има подобни малоумни коментари, вместо просто да се пожелае добър живот на едно новородено човече. Страшна работа сме! Кажи му българин и не го обиждай повече. Понякога ме е срам!

lu4ka

Има мног по-тъпи изказвания в чуждоземските форуми.

Айде стига пеня! Помисли сам това възможно ли е, ако си мъж питай някоя жена, но раждала поне веднъж, дали е възможно! И какъв точно хубав живот на малкото човече с такава майка? То крушата....и гените, и въздействието чрез възпитанието

Пък Цацаров хем знае, че е бременен, хем не ражда! Голямо стискане пада!

И сигурно през цялото време е имала нормална менструация?

казва се цветна бременност.

lu4ka

Е колко па да е цветна след петия месец!?

Абе, чували сме за цветна бременност, ама тя до някой месец, не до термина,а?

Това трябва да е някакъв хипопотам...

И та са я дупили пак е е знаела, нали?

Ба ни знайла га яде кура врещеше като кузъ

Слизах към дюкяна да пазаря Чи кът ма срещнаха едни, леле мале... Сигур са дюлгери, рекох си аз Чи кат ма сабориа на зимята, леле мале... Сигур ша са борим, рекох си аз Чи къ ми навряя нещо, леле мале... Дръжка от мистрия, рекох си аз Чи кът ми съ наду корема, леле мале... Много боб съм яла, рекох си аз Че кът са роди едно ми ти копеле, леле мале... Сигур съм съйвала, рекох си аз...

Единственото разумно обяснение, което намирам, не знаеща уж, че е бременна в деветия месец жена да пътува и да рискува да роди в самолет е, че той е пътувал за Нидерландия, а не за Сомалия, Южен Судан или Бурунди.

Продължила е пътуването за Испания, както е било предвидено! Или този момент го изпуснахте. Изобщо не е останала в Нидерландия, нито е имала намерение. А в Испания има значителна Латино-американска общност. И не от вчера. А и т.нар. pregnancy denial (не знам официалния превод на български) е известен на медицината и има стотици случаи всяка година. Предимно млади момичета, които не искат да са бременни и мозъкът блокира сигналите на тялото. Дори нямат корем в много от случаите.

корем, пишеш... А този достатъчно добре оформен и развит фетус, който е родила и на снимката държи в ръце - къде се е помещавал? Някъде отзад, между двете плешки ли? Айде у лево, уважения, че явно си жена, но нямаш никакво понятие от физиология на човека и гинекология!

Преди 20 години когато бях млад лекар в Бърза помощ в Родопите, една жена роди третото си дете в къщи без да знае, че е бременна. Българка, интелигентна жена. Така че, по-леко с коментарите

Не знаела, ама друг път...

еееее, като си спомня какъв зор видях от начало та до края, направо не е за вярване - някои се размножават за удоволствие направо.

Браво. Отишла да пикай и го изръсила. Като си спомня жената с колко мъки роди.

Незнаела че е бременна егати и простотията! Ако това е вярно таз явно е много мега супер проста жена да не може да разбере че е бременна ужас!

Искала е да го снесе у Испания и да заживее там

Да беше в България,а тя в Испания.

Възможно е,ако е заченала от Светия Дух.

Дева Мария е заченала от Св Дух и пак е знаела,че е бременна

трябва да си прост братче, или да не си обръщаш внимание, за да не усетиш нещо различно от обичайното. Това тежест, болки в гърба, ритане на бебето, сънливост, гадене... Освен ако не е някоя каца която по принцип пъхти всеки ден като направи 20 крачки.

Ако е двеста килограмова американка - като нищо! Където газове - там и ритане.

Не е https://nltimes.nl/2022/12/11/klm-passenger-didnt-know-pregnant-gives-birth-flight-ecuador

Отказът от бременност е несъзнателното поведение на отричане на факта, че сте бременна, което някои жени показват, защото не знаят за бременността си, промените, свързани с бременността, са биологично намалени или неправилно възприети. Отказаната бременност се развива без знанието на жената, която може да не чувства, че е бременна, или може да не направи връзка между възприеманите симптоми и бременността. Отричането на бременност често е свързано с историята на жената. Според психиатъра и философа Беноа Бейл понякога се квалифицира като пълно отричане, отричането на бременността трябва да се разграничава от отричането на бременността или частичното отричане, което включва част от съзнанието, колебателно или не, на факта, че сте бременна

Предния не бил станал …..

Сигурно не знае и от кого е.

Дебелите торби с гнила храна, самонаричащи се и те "хора", толкова си могат. Вижте и политиците, между другото, и те така - залинелите им моюъци не различват кога им се пишка и кога ще се разжда дете. Примерно.

От бременните майки , родилките ,....всеки човек,....... до последния политик по сета ще чуете САМО ТОВА КОЕТО ТЕ ИСКАТ ДА ВИ КАЖАТ ! Парадоксът е, че при определени обстоятелства, мозъкът на човек/жена действително може да отхвърли реални факти и събития до такава степен , че да ги заличи от съзнанието ни ;)

защо не е показана истинската снимка на майката и детето? Страх от откровени мнения и коментари?

не са публични личности и нямат право да оповестяват личността на въпросната, ако тя каже не, а и историята е малко от тип една колежка от авиолиния Х,докато си оправяше червилото в кенефа на Хийтроу, каза Абе знаеш ли кво стана на полет номер еди кой си..

Ето ти снимка на жената https://nltimes.nl/2022/12/11/klm-passenger-didnt-know-pregnant-gives-birth-flight-ecuador Порових се само щото ми е интересно какво ще коментираш. Понеже не е дебела , най-вероятно ще го избиеш на тема цвят на кожа и етнически произход.

видях снимката и не смятам, че е нужно да коментирам.

девствена. И изобщо не е имала намерение никога да ражда в ЕС.

Съвсем случайно от 7-8 месеца насам започнала да напълнява...

то ако си на диета тако и чили кон карне...нормално си е

Не знаела, че е бременна....!? ... "Кой ми с..... а, в гащите"...... 9 месеца без да усети......!?!?

Защо пък не, ако го е правила само отзад?

Стига с това отзад!!!

Браво, още един епизод от поредицата на TLC - "Родих без да знам че съм бременна"

някой транс или джендър да вземе да роди, без да зне, че е бременен?!

Всички трол-педали от сайта са се появили така- нежелана бременност.

Не, те са правени в г@з@ на майките си