Коментари - Младите мислят, че традиционните добри маниери са старомодни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак си върнаха нечленоразделната реч. Искам да го попитам този Жан-Жак Русо, това също ли е връщане "Назад към природата"????

Е, то как младите да знаят кой от кой пол е, че да стават?! А има и друго: гледам я - жена, истинска - и ставам да й отстъпя място, а тя като ме изфраска с чантата си и ми крещи, че не била саката. После пак гледам една жена - така на вид симпатична, бременна с корем - пак ставам, а оная ми вика, че й се подигравам, че е дебела. Е, вече не смея да стана, дори, когато ми идва време да слезна на спирката, че не знам коя ще ме измлати с дъмбела, дето си го носи в чантата за кросфит тренировка:)

Ами аз като прочетох статията стигнах до извода, че младите са с много по-добри маниери от старото поколение. Това, че не стават в автобусите се дължи на това, че феминизма уеднакви жената с мъжа и вече правата са равни. Виж, за бременни и възрастни трябва да се отстъпва място, но и преди не се правеше редовно, поради някакви придобити маниери. Сега се вижда тенденция за ненахлуване в личното пространство - не гледаш в телефона на другия, не му четеш чата и не му гледаш снимките, докато старото поколение има чувство за собственост и притежание към другия и смята, че е съвсем редно да го следи, дебна, да му рови в нещата и да го преследва. Аз мисля, че напротив, младото поколение е в пъти по-толерантно и културно от старото. В старите български филми непознат може да ти бие детето, защото беля било направило. Разбира се, не очаквам разбиране от пенсионерите, които вече са основна част от коментиращите по медиите

За да можеш да си пращаш голите снимки на потенциалните любовници в социоПАТ мрежите безнаказано от горкият ти партньор!

Ами ако детето ти пречи на непознати и ти седиш като дебил и не го усмиряваш? Преди непознати хора те поздравяваха като си в публично място сега не. Бях по Европа и хората са възпитани и с ценности,но не като младите джендъри тук.

Това е защото младите НЕ могат и нямат с какво да ''мислят'' , а още по-страшното е че дори НЕ могат и да осъзнаят колко са НЕВЕЖИ и ТЪПИ !!!! Времето и живота ще ги научи по ТРУДНИЯТ начин !!!!!

Младите...кои млади - от 10 до 40 г. ли?...Всеки отделен в света индивид ли? Добре, е накрая споменахте чая...Да не говорим, че маниерите са по-скоро въпрос на възпитание отколкото на мода...

Пусни му чалгия в слушалките и не го търси ...

Не че не тъжно защото е много вярно, често ми се налага да ги "изритвам" от седалктите за майки с деца и възрастни хора. Стват безмълвно, защото съм висок 2.02, но ме гледат така все едно майките им работят в Ангенциа за защита на детето.

Простотия марширува

Младите в? Как се нарича, когато приписваш качества от анкета в страна сбирщина, на гражданите от традиционалистка страна?

Евал съм ги У младите!