17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дедо поп до тая, за която се пееше "Как го бараш"...

Раждат, ама циганките.

Хайде тези да родят по още две, пък после ще видим

Тия кои са? То млади родители - много. Тази май беше някаква известна с неизвестността си кандидат-певица или нещо от сорта. Поне, доколкото си спомням отпреди 10-15 години. А тоя, не го ли оприличават на съсел ли беше, скункс ли, опосум ли? Въпросът е, какво ни интересуват някакви нафталини?

Точно тия дето правят деца на 40 години са най-голямата антиреклама за такава кампания. За да се повиши раждаемостта трябва жените да раждат по поне три деца около 20-25 години. За да се прежали някоя българка да роди три деца значи трябва да е сигурна, че поне 5-6 години мъжът и трябва да искарва пари, за да живеят нормално пет души. После трябва да е сигурна, че ще може да се върне на работа и заедно с мъжът и заедно да хранят себе си и още три деца. А държавата трябва да им осигури детски градини, училища и т.н. безплатно. И също така майка й да е родила на нейните години, за да е млада баба на 50-55 г. и да може ефективно да й помага. Това в момента могат да си го позволят не повече от, айде да са 5 процента от българите. Как точно ще я повишим тая раждаемост? Другият вариант е да спрем изобщо образованието, да наблегнем на религията, защото доказано неграмотните раждат повече. Ама после тия неграмотни няма да могат да работят нищо освен чистачи, метачи, хамали и т.н. А с цифровизацията ти трябват поне 12 годинки образование, за да можеш да си платиш една сметка за ток или да си отвориш една врата. Та, няма да я повишим раждаемостта. Дори теоретично няма как да стане.

Простата математика показва, че една млада баба на 50 години има да работи още 15 години (до 2037 г.). Та не знам колко ще е ефективна.

Ще си взима перманентно фалшиви болнични, като 10-20 процента от "работещите". После като кажат от НОИ на лекаря издал ги "Тая що е здрава и ходи да си гледа внуците?" той ще отговори "Като дойде при мен беше болна, после е оздравяла, аз съм лекар, аз преценявам - духайте супата." И така...

Това ми се вижда много гнусно да те карат да се размножават та дори и за Б -я. Това е много лично нещо и всеки сам си преценява кога да го направи и го прави единствено и само за себе си а не за България идиоти такива. Супер фа. ..ки звучи те Андреевци и сие.

и ГАДОСТ :)

Кви млади родители, бе? Тия са на по 40 години. Можеха вече да имат абитуриенти ако не си гледаха само собствения кеф.

Ей го. Още не се е пръкнало и очилатия почна с изявите. Още една тема за размисъл на глас.Ще ни надуе главите с тъпите си съждения.Дупе да ни е яко ,

Направи го за България.....ами ок, ако осигурявате жени на тоя конкурс, ще го направя с някоя която си избера. Стига наистина да предлагате свободни жени на това събиране, пак казвам. Която да е съгласна да го направим. Ще го направя бебето. Никакъв проблем, ако осигурите жена. Обаче после кой ще го издържа, храни и облича това бебе - не знам. Аз не мога себе си да издържам. Но мога да направя много бебета в полза на България. Най-добрите гени са моите, бял, умен човек, така че бели българчета са нужни на България. Единствено не мога да го издържам това или тия бебета после. Погрижете се вие за това, за издръжката на децата, и осигурете бели хубави българки и ще го направя за България.

ауууу колко е грозна

Е, не, ще умра от смях с тия двамата.

Млади, млади - колко да са млади?

Имайки предвид, че средната възраст за България е 43 г са си млади.

Значи са средна възраст, а не млади - около 43 се оказва средна възраст. Нали така?

Ами млади са, нагодете си мисленето. Баба ми се пенсионира на 52, майка ми на 59. Тези се очаква да се пенсионират на 68, но това е след 25-30 години, защото са по на 40 сега - дотогава не се знае колко още трябва да променим мисленето си за младостта. Щом не могат да получават пенсия, значи са млади. Освен това какво пищите срещу тях - и двамата работят, Мария вчера роди и днес вече работи. Тук е пълно с мизерници, които чакат някой друг да им снася, като оня, нереализираният висшист, в коментарите по - горе, който иска само да е донор на сперма, а другите да му осигурят и жените пък чак, а той грижа за нищо да няма. А за тези, които се изказват колко е грозна - само толкова ли можахте - жалко, жалко, та чак плаче от "красота".

Този е много неприятна, антипатична креатура, голямо самочувствие - бедно покритие.

Къде, къде по - симпатични "българки" има с по 4-5 чаавета, дето им плащаш и не смееш да гъкнеш. Тази "креатура" ти бърка гледката - да ти имам лексикалната висота :-)

Има една тенденция при 40 годишните прегиши с широко рекламираните им поредни големи любови, лигавене и т.н. и като чукнат 40-така и оплождат, която им е под ръка в момента, сядат си на г-за и продънват медиите за великата майка до тях. Пример - Деовци, Андрейовци, и т.н. А Андрейчо е смешен с всички скочубри след красивата и най-вече интелигентна сръбкиня Даниела, явно единствената, която не е била с него за парите му. А тази кака Мими, през последната петилиетка настойчиво си търсеше 20 годишен за оплождане и най-накрая склони един за подарък на 40 рожден ден.

Само не разбрах, кое грозде е кисело.

че кози барабонки могат да минат за грозде. За твоите критерии - явно да.

речи?