Младият папа на 50 - Джуд Лоу е все така красив и талантлив

Актьорът с дръзки зелени очи предпочита да е Злата вещица, вместо Чаровния принц

Обратно в новината

Коментари - Младият папа на 50 - Джуд Лоу е все така красив и талантлив | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страшно парче е тоя баси красавеца ама леке като човек явно щом е изневерил с бавачката ...

Убав ма лепкаво убав - кат топъл шербет . Оня другия инглиз по -ми аресва уентърт милър. , е нищо, че повеке е кокшка отколкото петел, ма веке съм превалела и не ми ми е толко кахър , момците ге гледам само като картинки ..старост нерадост..

Винаги ще се сещам за него като за робота-жиголо в "Изкуствен интелект". Изключителен филм, между другото.

Много красив мъж!

Супер е! Нищо, че е на 50.

И малко ми е нисичък, но компенсира с харизма. А това е безценно. И не, че някога пътищата ще ни се пресекат, но го казвам информативно за мъжете. Харизмата компенсира лекия недостатък в ръста.

и плешивостта му.

До Вече Важното е да го вдига. Коса се присажда.

Да се бяхте поне малко поинтересували - Jude е Джуд, а не Judd (Джъд). Аман от халтурчици.

Върху което трансхуманистичният вавилонски елит да не се е изпикал още? Чакаме нормализацията на педофилията. Който не му се вярва да потърси: Minor Attracted Persons (MAPs). Minor-attracted Persons. Minor-attracted persons (MAPs) are individuals whose sexual and romantic orientations often draw them to underage people После ми говорете за "цивилизация". Олигофрени идиотизирани през консумеризъм.

Личи си, че е писана от жена тая смешна статия. Красивият актьор, актьорът със дръзки зелени очи.... Същия, ако беше някой обикновен гражданин от София нямаше и да му обърне внимание на улицата, ама понеже се е снимал в 10 нискобюджетни филма и вече е страшен красвец.. Жените сте направо смешни.

Те "секссимволите" ги поддържат фенките и по някой фен евентуално за гръб. Инак Джуд Лоу на младини беше слабичък, русичък, артистично разпасан - мечта за разгонени тийнеджърки и дърти уруспии. Сега е един амортизиран, отекъл чичак. Има мъже, които са в максимума на мъжкото си излъчване в 50-те и даже 60-те си години, той не е от тях, защото моралът не е силната му страна.

"защото моралът не е силната му страна":)))))

че не се снима в нискобюджетни филми и, че не е виновен за неуспеха ти с дамите.

Гнусар