Цветелина Янева пак впечатлява с нов тоалет

Фолк певицата Цвети Янева отново заложи на дизайнерски творения и за 11-тите награди на телевизия "Планета".

Обратно в новината

Коментари - Цветелина Янева пак впечатлява с нов тоалет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хубаво мимиче с вкус и въображение се облича,като не се страхува да експериментира!другота са глупави подмятания.

Фостатааа!

Само на мен ли тая доматената рокля ми се струва ужасно грозна? И останалите разгледах, но и те са грозни - вулгарни, в тях няма нищо стилно. Това е то, колкото и пари да имаш, стил не можеш да си купиш. Ще подчертая, че колежките в офиса, макар да са обикновени момичета, са облечени в пъти по-добре от въпросната фолк-певица.

Браво!Подчертан стил и красота.

Тази пачавра трябва да се радва, че се ч.у.к.а с Глигана, защото иначе щеше да проси на околовръстното!

на тая чалга кои и плаща тоалетите,сигурно някои дебелак като гущеров.еи хора писна ни от тия парцали.

Прав си, дебелак е, но се казва Делян Пеевски еничар от ДПС! мултимилионер притежател на медийна империя, тв7. ...Баредов. ............!

Дето майка му е оная годзила Ирен Кръстева? Аха, това обяснява всичко...

Тази що си мисли, че като се е мацнала в макияжа ще прикрие, че е циганка?

Е тия тоалети й ги купува с откраднатите пари дебелия Пеевски. Кво ще й се впечатляваме на продажната муцунка. То и чучело да облечеш в тоалет за 100 бона и то ще ни се види впечатляващо

Престанете да лансирате само разни проститутки и наркомани че до гуша ни е дошло от тях...Всеки ден само помия тук една стойностна новина няма като хората...Много ми пука тоалета и на тая селянка и колко кубика силикон си е наблъскала в мутрата .....Смешници....

новина сте е , ако четем: чалгаджика мина изпит по иелц или сат . хахахха или има ия над 1ч0 хахха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какъв е тоя цвят ДОМАТ?! Това е червено, ЧЕРВЕНО! Аман то ваще цвят домат, пепел от рози, ванилия и кви ли не други глупости. Аман!

просто съм изненадана, как някой наистина си е помислил, че ще има читатели, който ще се впечатлят от начина на обличане на една поп фолк певица

Харесвам Цветелина не само заради хубавите и песни, визия, но и за това, че винаги е стилно облечена!Харесвам това, че е индивидуална, не копира на другите поп фолк певици, които залагат повече на женска плът и силикон!Дано с времето не се промени и тя!Нека бъде себе си и това да я запази във вихрушката!!!

Повечето от тоалетите са прекалено натруфени.

Долу чалгата!Вън чалгаджийките от ефира !

Пълна забрана на тази пошла музика!

Тая е от особен чалгарски подвид: яничарска гювендия.

Ами много ясно че ще се появи с дизайнерско парцалче! Нали д-уха на онази дебела свиня с дебелия портфейл! Няма ли тези кой да ги измете от БГ????