Ан Хатауей и Мадона събраха погледите в Ню Йорк

С оригинални тоалети блеснаха звездите на изложбата "Punk: Chaos to Couture" в Metropolitan Museum of Art в Ню Йорк. Ан Хатауей и Мадона бяха особено впечатляващи с нестандартна визия.

Обратно в новината

Коментари - Ан Хатауей и Мадона събраха погледите в Ню Йорк | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чиконе в по младия си период беше ок а сега е доста странна

Събрали са очите от ужас, така си е!

Луиза Мария Чиконе не умее да остарява с достойнство. А конкретно на тези снимки май е забравила да си обуе полата.

Покривката на кухненската ми маса е по-хубава от тези рокли!

Катинара на долната порта кой ще отвори?

Там катинар нема! Там зее широко отворено вече почти 5 десетилетия.

Браво на коментара на ГОСТА! - ако обикновенна безизвестна жена се облече така ще бъде скъсана от подигравки а може и в лудница да я изпратят. Мадона е кошмарно ПРОТИВНА тука! Бионсе е станала абсолютна Крава! Само АН ХЕТАУЕЙ е красива и облечена със стилна елегантна рокля.

Show of the scums and parazites.

Страхотна е!

А аз си мислех, че нощта на вси светии е по друго време на годината... 80% от "събралите погледите звезди" изглеждат направо страховито, да ти се прииска да си лееш куршум след като ги видиш , пък макар и на снимка! Толкова много ексцентричност, да не кажем откровен кич , на едно място, трудно ще видим някъде- добре , че е Дир-а да ни светва отвреме- навреме за вкуса на богатите и известните! Да са живи и здрави- те могат да си позволят дозата лудост, за която всеки друг би бил осъден и осмян!

Партито е било с тема "Пънк и глем рок".

Ааа, Мъдо на е супер! Как моем да омачкаме люцерната с нея... ум ке ви зайде!

Ами красиви, богати, стилни, чаровни жени! Всяка със своя си стил и талант!Всички са прекрасни, като принцеси от приказките! Да са живи и здрави, да ни радват с красотата и таланта си!

Май нарочно ще да е! Едната кака и с един гуптин се е снимала. Явно да покаже че и они са ора. С некакав Валентино облекал се като келнер от хоремага.

Ма тия каки нарочно ли са сенимале?

Малиии! Големо фрик шоу!

Страхотни жени и разкошни тоалети! С малки изключения. А вие плювачите, дето се правите на разбирачи, си гледайте чалгаджийките, пийте си пърцуцата и внимавйте че злобата е отровна! Ще си идете без време и няма да има кой да ни светне кое е хубаво и кое лошо.....

Открихме злата тетка, която напада веднага с "чалгия" и "парцуца", щом някой не се съгласи с нейното мнение. Преглътни си отровата и си смени дамската превръзка, защото явно е взела да пропуска. Аз много се съмнявам чалга фенове да посещават дира, и по-конкретно този раздел. Искрено ваш: фен на рок музиката, а не на чалгията наречена Кардашиан или Ники Минаж (които Вие явно намирате за привлекателни. Ама че вкус). Хайде, много здраве, невъзпитана госпожо.

Я най-аресвам Ники Минета, Куролина Куркова и Еби Хари. Моем да ги земем на село зиме да ми цепат дръва.

Не съм тетка - не позна:). И айде да спрете да ни навирате в очите великата си рок музика, а? И да си мислите че сте турбо интелигентни, щото сте дългокоси и със скъсани дънки? Не се различавате много от чалгарите - само се пънете... А за такива жени ти само можеш да мечтаеш!

Дира, откога истината стана обида? Аде без мен вече у вашия сайт.

Ан Хатауей изглежда страхотно като блондинка. Браво за промяната. Иначе не се впечатлих от никоя от "звездите". Общо взето тъпо. Мадона яко затъпя. Интересно, ако имаше изложение на мозъци, нещата щяха да са далеч по-интересни...

Защоооо?! Защо отворих снимките?!

Нина добрева ми е много неприятна.

Поредното хейтърче... Да беше казал коя ти е приятна... Абе какво да ти казвам - глей си силиконките и си трай!

Повечето приличат на извънземни, а най- лошото е, че с всяка година цирка при такива събирания става все по-пъстър и пищен!

Всички са си намазали гърдите с олио и са направили прекалено тъмен тен.

Нина Добрев и Блейк Лайвли изглеждат най-добре - и двете са страхотни чаровници, каквото и да облекат, ще изглеждат добре. И гримът им стои много добре, не е прекален. Мадона иззглежда 100 пъти по-добре от половината й колжеки, дето са на половина на нейните години. Гуинет Полтроу изглежда като чучело. А на Ема Уотсън някой да й каже, че подобна рокля не отива на телосложението й. Останалите няма да коментирам, някои изглеждат направо гротескно.

Всички са едни нагласени и бездушни като статуи.

аззз

какви са тия изключително грозни хора бре? с изключение на 51 и 52...

Аааа, не си съвсем прав! Трябва да включиш и 50 (Тейлър Суифт)! Много е готина!

мадона какви масивни бедра има, може да удържи цял автобус

Ти не си ли забелязал, че през последните години това се счита за модерно, че даже и за секси. Мен лично ме отблъсква, но какво да се прави- мода!

повечето визии ми харесаха, без Мадона.

Мадона е страхотна и ,като певица и ,като визия въпреки възраста си.

С КАКВО СА СЪБРАЛИ ПОГЛЕДИТЕ - БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЯ СВЯТ .