Камен Донев със съпругата си на ревю

Залите в "Кемпински хотел Зографски" се оказаха малки, за да поберат всички желаещи да поздравят модна къща "Агресия" по случа 20-годишния юбилей и да се запознаят с последните модни тенденции в мъжката мода.

Обратно в новината

Коментари - Камен Донев със съпругата си на ревю | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Камен Донев е един изключителен талант и прекрасен човек. Защо ви трябваше да го "мърсите", публикувайки статия за него в секция на сайта, предназначена предимно за чалгаджийки и псевдо звезди. Камен Донев не е "фалшив", не е посредствен и повърхностен. Творчеството му не е за всеки. Дай боже да не се комерсиализира, защото е един от малкото останали истински и уникални български творци. Да е жив и здрав той и семейството му.

Видях тук ЦЦ даже със съпругата си та нали беше заплашван ,нали се движи с охрана .

Е, и какво от това?

Откога Камен Донев тръгна по модни ревюта? Да не се е опростачил и тай?

Пецата ... големец,с майка си ли е ушел... цвет "Мистър Пропър"

поредното еснафско парти на едни и сащи соцялни паразити.

ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕЕЕЕЕ ?. ...Какво ми споделяте ,за някави намазани типове и за това кой какво си е купил от тази марка .... БАХТИ ПУМЙНАТА ЯМА ТВА!!! КОЕТО ВИЖДАМ!!! ОТ ИЗДОКАРАНИ ПО ИЗДОКАРАНИ ,ЧЕ И ГРИМИРАНИ ,И ЕДИН ТИП ,КАТО Джордж Майкъл ми се е натруфил ...с червено пардесю на голо........и Камен Донев какви ли ги дири там ? СЕЩАМ СЕ САМ вече . Събира материал ,за новата си подигравка с тях ......

Защо сменихте заглавието? Скараха ли ви се? Срам!

Петко Димитров има потресаващ вид. Май си мисли, че отива на работа.

Хора, това някакъв български елит ли е ? Не разбирам, аз живея в чужбина...но тоя Петко, цепи мрака !! А дъщерята на госпожа Адис Ран, е нечовешки зле облечено момиченце, по джапанки с чорапки ...Как може да пуснеш така детето си , недоумява. А що се касае до Камен Донев, той просто е на друга планета в сравнение с заобикалящия го псевдоелит!

Ограничени човече, Камен Донев е невероятен артистичен талант! И жалко че е попаднал в тази рубрика. ДИР, моля, не смесвайте качествените хора с боклуците в публикациите си.

Абсолютно съм съгласен.

Начи, късате се да пискате за качествени хора, а когато ви ги дадат - защо ги слагате тук. Евала, аз предпочитам за Камен Донев да прочета, да видя жена му/сладурска двойка/ отколкото за к*рвите във фолка. Също предпочитам инфо и за западните качествени звезди, за които ми е интересно да чета. ПИШЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДОНЕВ ПОМАЛКО ЗА ЧАЛГА!

Кой е този? И на кого му пука? Между другото котето ми пак е с разстройство.

То и котето като стопанина си... Няма хигиенни навици и дриска все на чистото.

ТИ И КОТЕТО ТИ НЕ ХОДИТЕ НА ТЕАТЪР.....ЩОТО СТЕ С РАЗТРОЙСТВО ............ИДЕТЕ В ТЕАТЪРА И ВИЖТЕ КОЙ Е КАМЕН ДОНЕВ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз каквото съм си купил от Агресия е боклук. Имам едно сако дето му паднаха копчетата. Една риза дето яката се набръчка (стана като на мехурчета) след първото пране, една друга дето се разшива, трета дето копчетата не падат, ама се чупят (нещо кофти пластмаса). Абе не стават. И са все скъпи. Сакото ми беше към хилядарка, а ризите по девста кинта. Иначе Полото на Ралф Лорен дето го внасят е ок. Ама те само го внасят, не го шият те. Абе киртаци. Хубави дрехи от чужбина - и по-евтини и по-качествени. Всеки път като ходя дор Милано, Лондон, Рим си взимам по нещо. А Цв. Цв. мъка мъка.

АБСОЛЮТНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ ,И АЗ КАКВОТО СЪМ СИ ВЗЕЛ ОТ АГРЕСИЯ СЛЕД МАЛКО НОСЕНЕ ДАВА ФИРА И АЗ ОТ ЧУЖБИНА СИ ПАЗАРУВАМ САМО

ДО BOND; ТИ МОТИКА И ПОЛЕ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е ? ИЛИ САМО ЗНАЕШ КОЯ МАРКА КАКВА Е И КОЕ КОЛКО СТРУВА КИРЛЬО!!! И ОТ КЪДЕ ДА СИ ГИ ЗАКУПИШ ,ДА ВИ ТАКОВАМ И В ЕСНАФИТЕ КАЛПАВИ ...ДЯДО ТИ И БАБА ТИ ,ЦЯЛ ЖИВОТ СИГУРНО И ТЕ СА СЕ ЖАЛВАЛИ ЧЕ КОПЧЕТАТА НА САКЕНЦАТА ИМ СЕ ЧУПЕЛИ..........СМЕШНИЦИ ,КАТО ВАС СА ПОЗОР ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!

Искрено ще съм ви благодарен, ако подарите на Цветанов едни нормални ръкавели! Стига ни излага, обикаляйки с тези на Американските тайни служби. А да и за ризите - намекнете му, че е селско да си слага монограмче, освен ако не си ги бърка дрехите с тези на жена си.

А защо Фидосова не е с тях?

Тя може би е дефилирала...

Абе скрий ....Бе - поне малко срам нямате ли...

Не паднаха ми в очите..самозапалвания ..мизелия тези ГЕРБ са циници и кретени..

Още не са разкрили отвлеченото дете,а Цецо убавецо на ревю?????Отврат!

Този и по ревюта тръгна.Май,май много на сериозно е започнал да се взима. Ташак....

Човечецът се запали в Ситово ... Цв.Цв. и велчев на ревю ... гробари недни

Реверанс към спонсора.

А защо с Красимир Велчев, а не с Веселин Маринов ???

като гледам кои са присъствуващите, май са закъсали за публика та правят партийни ревюта