Катрин извади пролетните рокли от гардероба

Досега бременната херцогиня се стремеше да не излага на показ коремчето си. Пролетното време обаче дойде и във Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Катрин извади пролетните рокли от гардероба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как мислите- защо хората гледат на тази жена основно като на "модна икона" ?

Красива е!

Катя

Може би защото има единствено представителни функции. Освен това е красива и се облича добре. Само шапките й не ми харесват, но това е лично мое мнение.

Не следя облеклото на принцесата,а модните тенденции като цяло,възможностите са ми само през интернет.За твое сведение,без да звучи нескромно,но се обличам изключително стилно,при това без инвестиции.Просто-умея да шия,купувам си прекрасни материи от дрехи втора употреба,преправям и резултатът е супер.Купувам по-скъпи обувки и чанти само.Останалото е умение и вкус.

Харесвам жени като теб - креативни и практични.

Пък да знаеш по кофите какви работи се намират, не им трябва никакво преправяне, да не говорим че всички са естествено напарфюмирани :)

Това каква връзка има с Катрин?

яка мацка е, да не повярваш че е англичанка - много е секси и непринудена...ще я любя много нощи хахахах на оня мишугер мажа и хич не му гила такава жена-))

интернет е нещо като девиз от соца - на всеки дава възможност да се влючи и да се изяви - според възможностите си.затова се цвъкат предимно глупости,гарнирани със злобни оценки какво е българинът.соца си отиде.ред е на глупака.иначе рангът херцогиня се защитава добре.

Виждам, че повечето от вас не могат да разберат защо се обръща такова внимание на кралските особи в Англия. Нека се опитам да ви обясня този феномен. Англия може и да парламентарна монархия, но ползите, които кралското семейство дава на държавата са далеч по-големи от това, което коства на данъкоплатеца, за да поддържа техния статус и блясък. За пример, разходите по кралското семейство се изчисляват на около 20 милиона пунда годишно. От друга страна пък, цялата собственост на кралското семейство носи около 200 милиона паунда годишен приход в хазната. Преди години бил приет закон, че всички лични приходи на кралското семейство ще бъдат прибирани в полза на държавата, като в замяна държавата ще поеме разходите на кралското семейство. Това едно на ръка, от друга страна пък кралското семейство е една атракция, и причина за милионите туристи, които посещават Англия годишно - това означава и милиони хора, които харчат прите си там. Запитайте се защо няма такъв голям наплив от туристи във Франция например? И там има замъци, и там има история и архитектура. Отговорът е много прост - те нямат жив крал, тази институция при тях е отдава мъртва. Затова и англичаните уважават кралското семейство, традициите, които то носи, като осъзнават и висчки ползи от него. Извинявам се за стената от текст, просто сметнах, че хората трябва да са по-информирани по въпроса защо се обръща такова голямо внимание на кралското семейство и защо англичаните уважават тази институция и никога не биха се съгласили да бъде премахната. Просто хората тачат традициите и историята си...А и са намерили начин те да бъдат в полза на обществото ;)

Харесвам твоя стил ... Прозира интелект:)

Това за поданиците на Нейно Величество е добре, но къде сме ние в цялата тази картина,та всеки ден стриктно ни осведомяват за тоалетите на Катрин. Обикновения българин това го интересува точно толкова, колкото и с кого си ляга и става Черната, Русата,Червената и т.н.Златка. Ако ни информирате ежедневно за житието и битието на Катрин, редно би било да пишете и за краля на Бутан и султана на Бруней.

Ок, последно като проверих, това е раздел "Лайф". За какво точно очакваш да пишат тук? Плюс това, ако отвориш самия раздел, има секция здраве и красота, семейство, и т.н. Не е като да пишат само за златки. А и предпочитам да пишат за Катрин, отколкот за Златка или Николета, ако трябва да бъда честен...

Много е готина и интелигентна. Да е жива и здрава. Абе нЕкои цървули тръгнали да я удумват и оценяват. Българанинът го мъчат две неща: простотия и беднотия, но те са взаивно свързани.

ВзаиВно??? Те такива галоши пишат силиконвово цървило,вместо силиконово червило. То е защото на всеки галош му се иска да е лачен чепик.

Много често си мисля, че на тази разглезена династия й е необходим един втори Оливер Кромуел.

Интересно мнение. За какво им е по-точно още един Кромуел? Великобритания има своя прламент и изпълнителна власт, начело с министър председател. Не е като властта да е съсредоточена в кралското семейство.

готина, естествена, усмихната, позитивна,без грим и простотии, ето това е жената, тя е прекрасна.

Прекрасна е! Разните комплексарски миши душици, да ходят да се гръмнат! Дира, много добре! Ето това е човек слънчев и добър, за когото просто ви приветствам, че пишете! Разните там селски пръчки, ако може ги пропускайте.

Я па тая!

много точно казано.And she is lovely.

Хората се самоубиват и умират от глад и безизходица, деца умират, защото не могат да им купят лекарства, колко хора и деца умират от глад в Африка и къде ли не, човечеството е подложено на натиск и унижение от тея рептили, а вие ни разправяте за роклите, дето обличала някаква си Катрин! Че била херцогиня и жена на английския принц. И какво ме интересува мен това?! То ако не е Николета, Златка географката /и водеща я направили/, то ще е Катрин, опа Нейно Величество херцогинята на Английския дворец. Ай си таковайте....

лесбо или хомо?

Чета и не мога да разбера какво е посланието в коментара ви- да се пише за болните и гладуващите?! Ами то се пише... влезте на сайта на уницеф- и за гладуващите в Африка ще намерите! Има и много информация за дарителски кампании... стига да искате да четете или да помогнете... В нашия офис, само давам пример, колежка посети дом за изоставени деца, направи страница на дома, събира пари за музикална уредба, почти всички колеги се включихме и помогнахме, плануваме и посещение... така че ако това ви е желанието- само кажете ще ви дам информация как да помогнете, ако пък просто ви прави удоволствие да четете такива неща- не е трудно да ги намерите... А ако просто сте "хейтър"... тук не мога да помогна, но дерзайте има още безброй статии и сайтове, където може да оставите вашия коментар, че темата не ви засяга и не ви харесва :)

link

Ти що не вземеш да си продадеш компа и не дариш парите на гладуващите дечица? Така хем няма да ръсиш глупости тука, хем ще нахраниш някого? Аааа, ама не - ние искаме другите да са благотворителни, иначе нашто си е нашо, нали?

Да ,образованието е разковничето . Хора с по 2-3 дипломи са без работа или продават домати , а ВРЪЗКАРИТЕ и крадците с милионите ходят по острови - за това не трябва много акъл!

С 500 лв колко ще се нахраниш , разпоредителю ? Боб ли хвърли, та разбра , че не помага?

Компа ми е от преди десет години, за да си го купя изтеглих последните си 500 спестени лв. Работя по специалността си/две висши/ за...380 лв на месец. А, верно, щот съм некадърна.така беше, нали??

Ох, тази сухата не я трая.

сладурана

Хайде, стига сте ни занимавали с тая.

много е готина!

Май ги е извадила от нафталина. Тези като ги гледам са от чеиза.

А до тоалетната кога ходи?

Е това всички много ни вълнува, какви ти рокли, казвайте графика за тоалетната ХАХА смешници

Едва ли точно бременните рокли си е пазила в гардероба, ама щом казвате...

е,не точно от гардероба си е извадила рокличката,а от новата колекция на ERDEM link

Имаш чувство за хумор... Това е херцогиня- не е артистка от турски сериал.

Че какво общо има Erdem с турските сериали? Това е английска марка и не е никак евтина.

Много е хубава.

Ако платиш един път данък и ти като мен във Великобритания едва ли ще мислиш, че е толкова хубава

Катрин и прекрасна! ...а теб кой на сила те кара да плащаш данъци във Великобритания? Логичното е българите да си плащаме данъците в България....