Деси Банова в съвместна фотосесия с дъщеря си

Деси Банова и дъщеричката й Йоана заснеха лятна фотосесия с актуални модели слънчеви очила.

Обратно в новината

Коментари - Деси Банова в съвместна фотосесия с дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красива, некрасива, няма значение. По-важно е , че без връзки работа в която и да е телевизия трудно се почва. :)) После ни парадират и ги възхваляват. Е да, ама аз не се впечатлявам. Такава била, онакава била. Някак си не ми е интересно и не ми е от първостепенно значение. С 2 думи -дреме ми на антенките.

Тук някакъв кастинг за злобари ли се провежда?!

Деси Банова е красива жена, но не това е най-важното!Тя е свестен и добър човек, което е по-ценното.И излъчването и и това което съм видяла и опознала от нея е ,че в България имаме нужда от повече хора като нея...

Поредният PR, показващ, че ако можеш да изчетеш прогнозата за времето от Кю-то, ти си голяаама работа.

Обикновена статия. Някои сигурно ги вълнува. Защо обаче коментарите са пак - "коя е пЪ тая", "ама 'що пЪ тя?"............................... Да се беше изказал някой за фотосесията? За очилата? Може пък на нея да не и отиват? Или напротив? Може на детето да не му стоят добре? Или пък с тях е още по-чаровно? Да... Ама, не! Я да си кажем, че не ни интересува и колко не сме искали да прочетем точно това и... каквото ни дойде... :(

Самият факт, че се късате да коментирате, означава, че ви е впечатлила. Жената е хубава,по-хубава е от моята, но не злобея като вас.

Е па ти си взел баси и крокодила тогава. Мааани бегай ... и не умувай

Просто Бизнес.Някой иска да рекламира и предлага едни пари, друг пък е съгласен да ги вземе. Нищо невероятно. Обаче за мен в морален аспект детето е излишно на снимките.

Как ще е излишно детето, недей така. Нали заради него е взела двоен хонорар.

Е, това е материал достоен за "Пулицър" , госп.Деницова!

Какво ви прави жената бе комплексари такива . Снимайте се и вие

Ти май не разбираш смисъла на това което четеш. Къде прочете да снимат мен. Нито имам комплекси, нито мания за показване, че да искам някой да ме снима. Имам си достатъчно сериозни занимания, че да се занимавам с простотии... като снимки например.

Да уточня само, че коментара е по отношение на "ПИПИ".

Май ти не четеш. Заснеха фотосесия на слънчеви очила. Някой я е харесал и този някой е решил точно тя да рекламира този продукт. Това е бизнес и пиар, и за двете страни. Не трябва да страдаш от комплекси за снимаш една професионална рекламна фотосесия, дори напротив. Има умни хора в този бранш, така са преценили, така са направили. 23,000 харесвания в Фейса са абсолютно доказателство за това. А ти с цялото ми уважение си една дребна и злобна душица.

Напротив, чета и то напоследък доста. Но чесно казано никога не бих си купила нещо рекламирано от ежедневно натрапващите ни се фльорци, като тази, Н. Лозанова - особено и разни други известни с това, че са известни.

Много сериозни занимания,да пишеш простотии по форумите.Явно си мега коплексарка.

Като ти гледам правописа.....незнам кой е "мега" прост, ако изобщо знаеш значението на тази дума.

Деси Банова е много красива жена. За съжаление коментарите по-долу говорят предимно за сериозни комплекси и доста проблеми със самочувствието. Хапвайте повечко полезна храна, пийте много вода и се движете. Така може да изхвърлите злобата от организма си ;)

Може да е много красива жена според твоите критерии. Защо аз и останалите да се съгласяваме с теб?

И аз хич не я харесвам. Много селско излъчване!

Деска, Хич не е куул да коментираш похвална статия за себе си. Някак си тъпо е - хем си я поръчваш, хем си я плащаш, хем си я коментираш ... А хората са прави - просто не си хубава.

Обикновена майка с дете. Какво ми я превъзнасяте толкова. Нито е толкова красива, нито толкова умна. Известна е с това, че я дават по телевизията. Защо не снимате обикновена майка с дете в някоя градинка? Току виж се оказала по-красива и по образована от тази!

Тебе например. Ооо съвършенство на ума и красотата.

Много сте сладки - майка и дъщеря

И тази някой я набеждава за хубавица а то ... Не, че е тотален вампир ама не ми пука какво прави. Честно.

така е, детенцето е сладко като повечето деца, а жената си е съвсем обикновена, от красавиците - доста далече.

Напълно подкрепям! Добре че някой я накара да си изправи косата, иначе все едно пудел оповестяваше времето.

Като новина разбирам аз следното например: "Неизвестната никому еди-коя си днес, при напъване в тоалетната, изкарала 2 килограма жълтици вместо фекалии"

Кой умник Ви измисля "НОВИНИТЕ"?? Преслава се изрусила, Банова се снимала..., друг го видяли в някой МОЛ....., а бе Вие "редакторчета" добре ли сте???

Това напън за "Новина" ли е ??? Иначе никой не я забелязва, а тя се труди, труди, труди - да я ожали човек!

Деси Банова си лакира ноктите -----ВЧЕРА ! МОЛЯ ДА БЪДЕ ОПОВЕСТЕНО И ВЪВ ---СNN!

Хубаво нещо е фотосесията, ама в актовите пози да участва деситу, не обезчестявайте дъщеричката й

Мноо ''важна''---НОВИНА !?!?!?!? АЗ ПЪК,... НЯМАМ ФОТОСЕСИЯ !

Едвам се сдържам да не повърна

Поредната безсмислена статия. Горката, жива да я ожалиш - подготвя репортажи за времето които изискват къртовски труд, а за сватбите и кръщанетата направо...... Незнам как издържа тази жена на непосилния труд. Абе кой ви пише олигофренските статии????