Комфорт и нежност в есенната колекция на Zara

Кожената пола, плетените пуловери и плисираните материи се завръщат триумфално на модната сцена в есенната колекция на Zara.

Обратно в новината

Коментари - Комфорт и нежност в есенната колекция на Zara | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези уж не даваха пари за реклама, ама тук в българия май са ги налегнали минусите ве4е. Не съм впе4етлена от фотошопа им тази есен...

На мен пък много ми харесват всички! Свободни, леко небрежарски, артистични и свежи. Може да имат нещо от модата на миналия век, но в съчетание със съвременната мода изглеждат страхотно! ;P )

нито материите са нежни, нито кройките са елегантни. шити в пакистан парцали с ниско качество и висока цена

Да даже кожената пола беше единствения модел внасян у нас от Турция по някакви начин

Имаме високо самочувствие, ама не съвсем с покритие. Хубави момичета имаме, ама защо трябва да се обличат като к*рви незнам? Това да се наконтиш като че отиваш на абитуриенски бал не значи нито че си супер красавица, нито че си много по модата. Живяла съм навън и съм пътувала много, ама това чудо дето е при нас го няма. И другаде има хубави момичета, но съвсем семпло облечени, без тигрови клинчета , папагалски дрехи и 20 см.токчета и пак са хубави. Масово хубавици рядко се виждат, но със сигурност зап.европейските жени са много по - поддържани жени от нас. Няма да видиш жена с израстнали корени на косата, рошава и с неподдържани нокти и пети на краката ( това е много често срещано в България извън най - младите). Или дебелана опънала се в мини с широк колан и леопардов костюм с ламе. Това в Европа е трудно да го намери та дори сред семпло облечените. Пък и новата тенденция сред нашите по - млади е масово дундести момичета и все по- дебели има.

Или си с диоптри или компанията ти е от чалгаджийки.В България със сигурност има много красиви момичета и изключително добре облечени жени.А вече ми прави впечатление,че все повече и от възрастните дами са елегантни.В повече от страните в Европа/а особено в Америка/имам чуството,че се рахождам в дебелариум.Едни дебели противни бедра и увиснали цици.Да не говорим,че понякога се чудя дали е мъж или жена.

На мен колекцията ми харесва.Не бих се хвърлила по късите панталонки,но имаше един два модела по стилни с пола,които са подходящи за работа.

Нищо ново не виждам в тази колекция, някои от моделите дори са копи паст от модата на 80-те години на миналия век, ако се поразровя в стария гардероб на майка ми със сигурност ще намеря пола солей и подобни палта.

азко, това че балгарките изглеждали добре си е наи обикновенна самоизмама:) иди на една екскурзиика и ще видиш. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като човек, който е ходил на доста екскурзиики, мога да подкрепя азко. Красиви, поддържану и добре облечени жени не видях нито във Франция, нито в Германия, нито в Австрия, нито в Англия. Намираха се тук-там по 1-2, но нищо общо с тук като сравнението не го правя на база курорти, а база ежедневие. Относно колекцията на Зара - безумно грозна е, както повечето неща, които правят напоследък - безформени чували.

Като човек доста обикалял по Западна Европа , мога да ти кажа че като маса , българките и украинките най-много са ми харесвали , в Холандия няма да видиш хубава жена, във Франция и Германия тук таме, Италия и Гърция - интересни в лице и до там, Българката според мен е суетна от времето на развития социализъм така наречен , когато по магазините нямаше нищо и тя със своята изобретателност гледаше по всякакъв начин да се отличава от масата и го постигаше. Това се е вкоренило в манталитета ни и сега жените гледат да са добре облечени, друг е въпроса че чалга културата повлия на най-младото поколение да се носи като проститутки, но вече жените дори и чалгаджийките , с пари се обичат стилно със скъпи маркови дрехи, но хубави , а не скучни като тези които ни се показват в тази колекция, която идеално пасва на холандките например. А и ние имаме вкоренено традиционно възпитание по въпроса, че не може на "мегдана" да излезеш как да е. Като малка , на село баба ми като се върнеше от работа от полето се изкъпваше обличаше си новата рокля , обличаше и мен с дрехи които не са ми за игра и излизахме в центъра на селото за сладолед. Немислимо беше да излезем с дрехите с които ходим в къщи или по полето. Докато съм била свидетелка как една канадка както си беше в къщи с тениска и памучна пола излезе по същия начин на ресторант вечерта.

Тази дрехи може и да изглеждат добре, но на нахранени жени ;)

За пореден път се убедих, че това не е моята марка дрехи.

Да, това се носи в Европа, не в България.

Сигурно затова средностатистическата българка изглежда значително по-добре от повечето т.нар. "европейки". Нека са ми чалгаджийки жените!