Съпругата на Константин позира с ефектни бижута

Нежното излъчване на съпругата на фолк певеца Константин Надя не остава незабелязано.

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на Константин позира с ефектни бижута | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Млада, хубава и много умна.

много красива и изключително злобна жена. Чудя се какво ѝ липсва, че е толкова зла.

Много хубава!

Много кичозни тия бижута! Не бих си сложила такава шарения. Но това е въпрос на вкус, дано имат пазар! А Надето е хубавица, дано да е щастлива със семейството си, че професията на Константин не е от тези, с които лесно се съчетава семейния живот......

Много е красива, много е нежна, много е чаровна! И най-важното излъчва изящество и интелигентност!!!

Всичко хубаво, ама това, дето го е лапнала- някакъв нов вид бижу за уста ли е, не мога да разбера.

И какво като е хубава? Сега да и се кланяме ли? Това са гени, не някаква нейна лична заслуга. Много ми са смешни тези които казват, че ако не пишете нещо хубаво по добре не пишете. Е, няма как да стане. С нищо тази жена не е допринесла за благото на обществото, че да и се възхищаваме. Една гола хубост. "Убавици" колкото щеш.А ако беше много умна нямаше да се омъжи за онзи льохман.

Ами именно защото е хубава е подходяща за рекламно лице на бижута, за рекламни лице не се избират хората по заслуги към обществото а по хубост! Какъв ви е проблема разбирма да е станала народен представител да искате да има принос към обществото, аман от тъпаци!

Много хубава жена. За чст от коментарите - ей, кефите ме с вашата завист и злоба. Какво лошо да кажеш за едно хубаво момиче, макар да се е оженило за чалгар? Тия дето се трепят с бмв-та, докато ги "пробвали как вървят" да не би да са рокери... За такива ли да се жени :) Една хубава жена винаги може да е нещо по-добро от това, каквото ви се вижда, въпрос на време и развитие, други неща са не просто сложни, а и невъзможни.

Какво общо има БМВ с рокерството ? Говориш несвързано, да не си от PR агенцията на която са платили, за да пробутва тези "новини"

В добавка, самото заглавие е обидно за момичето. Мислете ей!

как тези жени на богатите си мъже не направиха нещо смислено..,не започнаха да работят нещо още по-смислено.....,а все разни снимки как си веят краката или тем подобни.защо все така става?!

може да е умно момичето но с изказването на сватбата и че се ожени за Константин на 20г не се показа като такава, не мисли за своето щастие, радва се кой прецакала

Просто, ако искате да кажете нещо, кажете нещо хубаво, ако не е по ваш вкус просто не коментирайте, ако сте възпитани хора..........., вие със сигурност не сте по-хубава и по-умна от Надя, затова завиждате !

абрвтои коцето има доста повече от две слънца че и луни ама тои си е така. а надето понеже е голем талант какво да прави освен да се снима с бижута

съпругата на Константин, ясно с какво е известна

кви са тези циганеещи цветенца бре!

Аз пък мислех, че е отворила адвокатска кантора след като преди време ни сервирахте "новината" че е завършила право.Още по зле щом баща и е невро хирург, майка и психоложка а съпруга и пияндурник чалгар.Визията няма никакво значение, щом е залитнала по чалгата ясно що за ценности има.И нея ще ни пробутват по телевизии като нечии други бездарни съпруги,,аптекарки и любовници..."Аре" нема нужда.

хубава е Надя . Много ! ама как понася чалгата ?!?! може би въпрос на вкус .....

Тя обожава чалгата ,въпреки че е дъщеря на невро хирург и психоложка.

Пише се слято. Не може да се сбърка простака.

След вчерашната статия за лятото на Райна, днес Надя отговаря на удара с бижута. Защо ли ми напомнят за войната на други две - бивша и сегашна на един футболист?

И аз мисля, че е така! Обаче като гледам, симпатиите ми са насочени към сегашната! Много свежо момиче, говоря за снимката с детето.

Е, младо е, оставаше и да не е свежо! А колко е тъпо е друга тема ...

Много добре изглежда момичето, че и раждало! На последната снимка са направо прекрасни!

извинете драги зрители,днес и вчера с константиновя,а от утре ще ви уведомим какво се случва и в харема на динио коков

Че тя била много красива! Браво Коце!

Ми хубавка е. На снимка 6 прилича на питбул. Бижутата са малко кичозни.

кои беше костадин, онзи дето свикал сабора в никеа ?

Ех,този Коце.Покрай него все красавици.

Какво, като позира?Долу чалгата!

Симпатича и чаровна, а детецето е много красиво. Само ако мъжът й нямаше такъв селски вид...

за фотошопа си е истина , преди да я издокарат като жена на Коцето беше доста невзрачна в тяло и коса - на снимката е добре

Господ едно дал,друго взел- хубоста за сметка на интелекта.

ти нали решава с нея задачи по квантова физика та веднага я прецени-или пък ти самата си ем умно,ем и убаво,а?

Дамата си е красива, защо бе необходимо да се опошляви с толкова много фотошоп?!?

На който му пука и му е интересно какво харесва тая да сложи неодобрение на коментара ми. Аман от набедени звезди

Кич.