Най-възрастният топмодел дефилира в Ню Йорк на 81

Красивата дама Кармен Дел Орефис доказа, че все още го може, дефилирайки два пъти в един ден на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Най-възрастният топмодел дефилира в Ню Йорк на 81 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За всичко браво, ама си ми прилича на Круела и това си е :))

браво страхотна жена евала много красива дано вси4ки остаряваме така

Гледаш ли, четеш ли, душко, какво правят наборите ти и как изглеждат...

Браво! Страхотно изглежда! По-свежа изглежда от някои наши български манекенки!

Браво за куража на дамата.И все пак нашата Лили я превъзхожда,защото е успяла да запази не само тялото си,но и гласа си.

Само дето нашата Лиленце-пиленце перо не си е забола отзад. То не са фантифлюшки, висулки, панделки, синджирчета и прочее по нея. И с този маниер на обличане, пластични операции и ботокси изглежда като дърта фолк певачка

Че за годините си изглежда страхотно спор няма. Но ако разгледате повече нейни снимки ще разберете, че тя е по-голям скелет и от младите си колежки, които гледат злобно. Хората казват, че възрастта на една жена се познава най-добре по ръцете. Вижте ръцете й и ще си дадете сметка, че лицето й е такова заради тоновете грим и козметика. Но, все пак за годините си има невероятно излъчване. Браво!

По-красива старост не съм виждал. Остаряла като катедрала.

А сега я сравнете с баба Лили от съседната новина. И двете имат тунинг, и на двете единствената им работа в живота е свързана с това да изглеждат добре пред публика и са си горе-долу връснички... Оставям изводите на вас... устните на Мара Отварачката на устата на Лили трябва да са достатъчни

Ей, ти тъп ли си бре - Лили е певица, която се лъже да се опитва да изглежда млада. Я изкарай тази баба да пее, че да разбереш какво чудо е Лили!

wow11

Че тая баба не се е цанила за певица, че да я тестваме за това. Жената от 13 годишна работи като модел, всеки божи ден и е раждала отгоре на всичкото. Видна е огромната разлика в неща като класа, излъчване, великолепие. Нашето Лили е като парцалеса, но с високо самочувствие. Много хубаво показаха двете новини в дир-а в един ден, просто няма начин да не ги сравниш.

E, нещо по въпроса, че 81 годишната манекенка има дъщеря? Родила я е през 1953 год. Не липсата или наличието на деца е определящо за стойността на даден човек, но понеже точно ти държиш на репродукцията, та да ти поясня...

Браво на жената! Невероятна е. Не е като нашите измислени моделки.

невероятна дама- да е жива и здрава - това е класическа красота и стил силиконените чалгаджиики в бг могат само да мечтаят да изглеждат като нея да е жива и здрава и дълго да бъде мотивация за всички отрудени бг жени да се грижат за себе си и да доживеят до дълбока старост и да изглеждат така и да са здрави

Евала!

възрастна е да,но си личи класата.има обаяние и страхотно светло излъчване!супер е

ДОСТОЛЕПНА И ВЕЛИКОЛЕПНА!

Така е - някои момичета се раждат баби, а има баби, които умират момичета!

Определено има тунинг, но е хубава жена!

сте се изкефя ако роналдо я свали *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тя изглежда по-добре от нашите чагаджийки с по една кофа фон дьо тен и ботокс на лицата и по две кила силикон в устните !

Е те тая бабка троши паламуда от всекъде.

Много готина мацка.