Най-добре облечените първи дами в света

Списание "Vanity fair" подреди в класация първите дами, които проявяват най-добър усет към модата, съобразен с традициите на държавите, управлявани от съпрузите им.

Обратно в новината

Коментари - Най-добре облечените първи дами в света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кралица рания е супер

Най-много харесвам Рания и Мишел Обама, изглеждат страхотно.

За нашата първа дама нищо не се споменава! Защо така?

готини са и тоалетите, и жените изглеждат добре :)

Мястото на обамица и на камерънката не е в тази класация ! Някой от дамите определено са класни и радват окото , Рания и Моза , например. Ама усарката и онова другото нещо са голям кич .В цирка или в зоопарка , там им е мястото : )))

Шейха Моза > всички останали. Лично мнение.

Докато има овце, ще има и падари!

Тия измислени класации много ме нервят. Как може да се счита за добре облечена една англичанка, която не знае какво да сложи на сватбата на принца, та чак и прозираха гащите. От всички избоени има няма 3-4 да знаят как да се обличат и между тях е Мишел Обама. Страхотна жена с много мозък, харизма и класа.

Шейха Моза е супер класа, за разлика от разплутия си съпруг!

Май доста от дамите са попаднали в тази класация не защото са толкова елегантни, а защото са съпруги на съответния мъж. И каква е тая походка, бе джанъм и у кралицата Рания и у Трирвильор - един метър крачка, като на селска звеноводка. Ако си с дънки и маратонки и бързаш за някъде, да. Обаче с елагантен тоалет, висок ток и тоя разкрач.....

Според водещи експерти, жената на Обама има отвратителен вкус по отношение на дрехите. Ама щом от тва списание са я наредили сред най-добре облечените, така да е. И без това всеки си дрънка квото иска. За мен е смешна. Облича се като бабичка.

Много се смях, като прочетох, че на Обама хубавицата е сред първите. По грозно облечена от нея е само Гагата на концерт.