Ники Николов създава модно шоу за Кристина

Главният редактор на „Къртицата” Ники Николов готви модно предаване за новата си половинка Кристина Несторова, научи „Монитор”.

Обратно в новината

Коментари - Ники Николов създава модно шоу за Кристина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма по-смешно нещо от коментиращите жълтите новини. Пуснеш им едно изречение, което нито е факт, нито дори план, ама хората го коментират все едно съществува от години. Ето ново заглавие в духа на това - "Плевнелиев готви да предложи брак на хигиенистката на link"

Доста български модели съм виждал през годините, но Кристина Несторова за мен е най-интересна, красива, пък даже бих казал и скромна. Наистина много работи в чужбина и не идва тук само да говори празни приказки пред жълтите медии. А личният живот...си е нейна работа.

Ти да не си брат и или майка и? Кое е интересно в безличната и физиономия и устни тип фолкаджийка?

сн. 19 и от филма ЗОМБИТАТА НАСТЪПВАТ С БЯСНА СКОРОСТ

Ники Николов е "никой" вече, няма пари и няма как да направи предване на никой. Ходи и се моли на Нико Тупарев и на Иван и Андрей да му дадат нещо да работи. Това е реалността.

Абе май тая реалност просто на теб много ти се иска да е така, ама май не е така.

Още един КУ...ляк на екрана нищо ново под слънцето.Сега другите екранни ку.ви ,ще нададат вой и ще почне един сеир,като в харема на Сюлейман

Както винаги , ще гледаме любимите на разни продуценти - оная Радост, Даниела Янков сръбкинята, Вихра бившата,Ирина Тенева настоящата, сега пък кРистина.На тях като им харесват, това не означава,че и на нас ни харесват!Защо ни ги пробутват да ги гледаме?

Пропуснах Крумовица Савова, която уж беше аптекарка и още много други знайни и незнайни.

Най-голем гявол излезна тая мастия. Защото под носа на Ани-Психо-Владимирова го застъпи оня Николов, като сега за едната минджа ще се види у пари. Но ако на него всичко това не му струва пари, тоя ще излезе най-големия гявол.

На Радост Драганова - Честито!!! Май точно по това време миналата или по-миналата година тя прекара целия екип на "Огледала" и се нагмезди с другото предаване в ефир.Но...всичко се връща.

Впечатлена съм от....тия огромни вази. Подарявате ли ги след фотосесията? Доставката е за моя сметка.

Не че нещо, ама що не предложи на Джия Лазарова? :))))

Коя ще бъде следващата гювендия?

Според моето скромно мнение за модел е перфектна. Има необходимия ръст, пропорции и излъчване. Точно такива момичета се търсят навън, затова и тук не е известна, защото е работила предимно в чужбина. Това вече е типичният модел, а не разни самообявили се като г-жа Лозанова-Божинова. Относно мадам Жени, то да е само тя. Почти всяко второ хубаво, а и не чак толкова хубаво момиче се продава. Дали ще е чрез агенция или просто ще преспи с целия град докато намери някой паралия няма голяма разлика. Но мъже бол, които търсят леки, зависими от тях и глупави жени. Много по-лесно се манипулира такава жена, а и знаеш че ще търпи всичко, заради парите. Умната и способна жена плаши мъжете, все пак повечето искат да блеснат. Пред едно посредствено момиче това е лесно постижимо. Затова и Николети, Златки и други неизвестни патки бол. Много малко са хубавите момичета, които се развиват и разчитат на себе си. Повечето докато могат и са млади използват даденостите си и така вървят напред. Една част успяват, други се провалят.

Четох интервю на известната моделка Иман, съпруга на Дейвид Бауи. Тя разказваше, че поради това, че е имала по-едър бюст, при дефилетета се е налагало буквално да я облепват, за да намалят обема, каквито са изискванията за манекенки. Та като я гледам тая напращяла жена, не знам за какъв тип модел може са я вземли в чужбина, ако това е истина.. Но нужди всякакви.

типична, с извинение. Погледът, устата като кокоше дупце................

И мен това ми се видя много елементарно - устните "кокоше дупе".

Щом проектът със собствена модна линия не е провървял, ДАНО провърви този, по любовна линия. Да не се хаби напразно момичето...

Собствената модна линия Кристина представи преди 1 седмица. Как разбрахте, че не е провървял? Нека минат поне няколко месеца и тогава да се коментира дали се купува и върви.

хаха верно ли бе? Е тая ще види сметката на паричките на Ники за нула време.

така са го написали, сякаш е било преди 3 години............. Малко да си оправи устата момата.

ЗАПОЧНА СЕ

Е тя схемата е една и съща-участие в предаване,влюбване,дефиле в предаването на Гала ,Мала и Парцала и после - водеща за известно време.

Изглежда страхотно с грим и фотошоп...а без тях на улицата даже няма и да я погледнете... Само ако тръгнете по улиците след 15 мин ще сте видяли поне 10 момичета, които ще бъдат по-красиви от нея... А и знаете какво е агенция Визаж и Жени Калканджиева... Агенция за момичета на повикване и Мадам...

Мда наистина има нещо много криво в нея и прилича на аватар в муцуната... Но може би най-големите и плюсове не се крият в красотата и а в уменията и в креватната гимнастика :) Все пак както и ти казваш е минала през школата на мадам Жени...

Е нямате умора с тоя лаф за "по-красивите момичета на улицата":)Не само че е до болка досадна и папагалска реплика, но в случая наистина въпросната манекенка има нужната комбинация от ръст, мерки и пропорции, които не се срещат под път и над път. Това може да каже всеки, който поне малко има поглед върху търсената визия в съвременната мода. Говоря предимно за фигурата на момичето, що се отнася до лицето въпросът е по-субективен.

Ами ако не си излизал по улиците скоро може и така да кажеш. Я опъни няколко тигела из Варна, огледай красивите и стегнати тела и тогава говори. А относно мерките - дълбоко се съмнявам, че Кристина е близко до тях. Най-малко и липсва височина. Със здраве!

Не бива да се смесва лична с професионална сфера, аман от калинки, чийто основен коз е, че спят с някого. Този продуцент да си намери гадже извън шоубизнеса. Иначе ще решим, че кара по лесния грешен, начин- връзки със зависими жени.

Трудно ще му бъде. Не е красавец, но пък толкова жени искат да ги показват "по телевизора".

Еми така е то като не е успяла по трудния начин сега ще се пробва по лесния. Няма лошо все пак е пред пенсия като манекенка.