Роклята, с която Мис България ще се представи на Мис Свят

Дизайнерката София Борисова за втора поредна година бе официален дизайнер на конкурса Мис България 2012, организиран от !no frame media.

Обратно в новината

Коментари - Роклята, с която Мис България ще се представи на Мис Свят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ужасна рокля...гаден цвят...хей...момичето е брюнетка, за Бога...тази дизайнерка няма ли очи и фантазия....гадна, парцалива и скучна рокля...

Това не е рокля за мис. По баловете масово се появяваха с такива. Приличаха по-скоро на сметанови торти.

какъв е този, с извинение, парцал? конкурс за ролята на пепеляшка ли ще има?

ами много нескопосана дрипа, изглежда недоваршена така както е ушита, а сами9 избор на модел жестоко ме озадачава, изглежда ефтина и парцалива.

По-добре да се върне на първоначалната си идея за червена рокля и колкото по-семпла, толкова по-добре

Страшна.. нашата миска ще изглежда точно като проскубана патка!

Безлична и като цвят и като модел.

Само една дума - КИЧ!

В "дълбок размисъл" съм, авторът на новината знае ли, или не, че "горната час" се пише "част" ?! Ако е печатна грешка....бива, иначе...срамно. Роклята е красива, пожелавам успех!!!

Роклята е подходяща за "Мадам" от "САЛОН", намиращ се в Дивия запад през втората половина на ХХ-ти век. Дизайнерката би могла да я предложи като реквизит за гардероба на някои уестърн в Холивуд. Все още има време да се поправи тази грешка. Не искам да бъда досадна, но много-повече ще помогне на красавицата, ако ушие рокля от коприна с извезани бългаски мотиви, които ще подчертаят не само красотата, невинността, но и принадлежността и. Успех!

Ужас...по - грозна рокля не бях виждала.

Чудя се как най-деликатно да изразя мнението си за показаната дреха. Само на мен ли ми прилича на рокля от бардак от старите уестърни? Все едно това е само корсета с фустите, върху които се слага истинската рокля.

СЕГА И СОФКА ДА Я ОБЛЕЧЕ И КУПОНА ЗАПОЧВА

Секънд хенд от нечий абитуриентски бал ли е?