Селена Гомес предизвика скандал с аксесоарите си

Селена Гомес разпали страстите с представянето си на филмовите награди на MTV.

Обратно в новината

Коментари - Селена Гомес предизвика скандал с аксесоарите си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

оф, то пък в индийските филми все едно в 90% от времето не се пее и не се танцува с тази висулка по челата. Аман от псевдоморал. То да беше религия хиндуизма пък то сатанизъм и демонизъм откъдето и да го погледнеш. Ние християните що си мълчим онези дизайнери като използваха свещени икони за тъкани на парцалите си?

колкото по-диви,толкова по-докачливи са хората!

точно! даже индийците внасят на поразия биндита в англия и развиват бизнес, защото в момента било модерно да си ги слагат на челото и да ходят на дискотека. това ми го каза индийка-майка на един дето ме сваляше и тя лично ми подари няколко индийски шала и 10 биндита да си ги слагам ако ходя на парти!

Стига бе. Ами индийските бизнесмени, като се обличат като европейци, дай сега всички в Европа да ревнем.

Това е все едно да се облека за Хелоуин като арабски шейх и да се възмутят арабите. Или пък костюм на католически свещенник - ще ме погнат Ватикана. Смятайте к'во ще стане ако се облека като поп Нафарфорий - ще ме линчува БПЦ. Абе що всеки не си гледа в попарата и не се занимава с другите ми е много чудно.

Голям праз, като е предизвикала...

аз пък помислиx че са пуснали интересен клип в youporn.

супер е селенчето, ше я пляскам яко по дупето, дето така обидила прахмапутрата...и другаде ше я пляскам де-))

Аре бе! ББ го обявиха за Буда и света не свърши. Тук някаква девойка се поомазала и вече е световна драма. Много важно!

За какво сте заспорили само... че се скарали топ-мангалите и някаква полуобразована пача-простакеса

Отговора е даден от протестиращите ИНДИЙЦИ.Нивото на образованост в България е застрашително ниско.Вие сте пример за това.Прочетохте ли поне статията,без да питате индиец.Има си за хиндуизма и в интернет,но на неграмотните явно им е трудно да четат.

Аре стига с тия религиозни простотии бе, детето е красиво, актриса е, превъплъщава се в роля на индийка (омъжена или не), пее и изглежда добре. А вие ходете се гръмнете ритуално някъде...

Харесвам Индия и културата и.Прави са хората да протестират.Техните дрехи и украшения -като биндито например ,се слагат на челото на омъжената жена.Само по тази точка ,ако си индиец може да разпознаеш,кастата и положението на жената в обществото и семейството и.Всеки аспект на облеклото при тях не е случаен.Грозно е когато не зачиташ,културата и вярванията на останалите,а ги опошляваш както е в случиа със Селена Гомес.

Цигани. Ци-га-ни!

Нещо си си сбъркал ника - трябва да е Dimwit.