Стела Макартни с Ордена на Британската империя

Дъщерята на сър Пол Макартни Стела получи от кралица Елизабет Втора Ордена на Британската империя за приноса й в света на модата.

Обратно в новината

Коментари - Стела Макартни с Ордена на Британската империя | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много одрътела таз Стела бе.

Да де, точно - иначе щеше да стои на входа като портиерка и да сгриба , ама нали татето е с връзки - всичко се урежда, просто ми се повръща - като моделиер е пълна 0.... а е и грозна, ужас! А май е и обратна - ама то си е норамално....

и на мен ми се повдига...от злобата и завистта на драскачите по форумите в бг, от това няма никакъв напредък - нито в главите на обикновените хора, нито сред политиците; от негативизъм по-далече от носовете си не виждате...стандартния стереотип - татенцето имало връзки и пари, жената обаче е талантлива. а много от пишещите тука и с връзки и без връзки могат да бъдат само драскачи. трагични сте...

Стела е страхотен стилист! а хората, драскащи против нея, знаят само че е дъщеря на Пол...и по стар бг обичй просто плюят напосоки, без да са видели поне един неин модел, или да са вдъхнали поне един аромат от парфюмите и. Може и да е с протекции на баща си и да и се е получило по-лесно, но поне е наистина талантлива.

Обикновено зад името на дизайнера седят други 4-5 герои чиито идеи създават името му... собствен принос около 10 процента.