Виктория Бекъм пусна своя дизайнерска линия рамки за очила

Виктория Бекъм пусна своя дизайнерска линия очила, опитвайки се да помогне и на самата себе си. Тя има късогледство, но до момента никога не се е появявала с диоптрични очила, въпреки проблема си.

Обратно в новината

Коментари - Виктория Бекъм пусна своя дизайнерска линия рамки за очила | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова мрачно и злобно излъчване има, че не е за гледане. Пълна скумрия, ама много се е вживяла и си вярва, завалийката.

Като гледам снимките на Викито,се питам дали се усмихва поне на децата си.С този поглед,издаващ вътрешно напрежение ,незадоволеност,недоволство по добре е да се погрижи за душевното си здраве,а не да пуска дизайнерски продукти.

как да се усмихва като зъбите и са като на крокозъбел?

Тези рамки и стоят отвратително и то е, защото тя няма положително излъчване. Благите, усмихнати хора, дори и да не са красиви, околните ги предпочитат, заради добрината която излъчват. Тази изтощена от глад скумрия, е възможно /едва ли/, да е приятен човек, но кой да разбере като погледа и е ужасяващ. От снимките се вижда, че прави усилие да се усмихне, но изглежда изкуствено и насила.

Тая и на Валери Божинов жените чупят глупомера само като мигнат!!!

не съм негативен човек, но тази кокошка е толкова измислена, че няма къде повече. няма нормална снимка като стойка и тоалет. даже май се пънеше да шие дрехи, защото .... и тя не знае защо

поредната прехвалена манджа, изглежда ужасно с тези очила... тя като цяло не е красавица....

Тази е рядко антипатично-нагла,кльощава позьорка!