17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А НА ВСИЧКИ ВАС КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА?НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СТЕ ОТ ХОРАТА.ЩОМ ГЛАСУВАТЕ ЗА ЕДИН НЕУК ЧОВЕК,НЯМАТЕ ПРААВО НА КРИТИКИ И МНЕНИЯ.АЙДЕ МНОГО ЗДРАВЕ НА БАЦЕ ВИ ОТ КМЕТА НА СИМИТЛИ!!! К

човек, луд ли си. Никой не е гласувал от нормалните хора за Герб, единствено тея който са си от партията във властта. Изборите са фалшифицирани в голямата си част, всички го знаят но нямат силата, и капацитета да противодействат на това.

Улава работа.

Некви духове се разхождат в Бъкингам.

Сори, ма единствената принцеса е Мелания, не Кейт.

кейтката има мъШко днк, не може да изглежда като жена. Гледай мускулите и възлестите мъШки ръце, адамовата ябълка на кейтката трансджендера, и късите и крака и дългия мъШки торс. Липсата на ханш и цици. Нема два женски хормона и тоя трансджендер. Никой не е виждал трансджендера да кърми. И тите бебета са родени от сурогатки, и не преличет на трасджендера. Преличет на Уилямчо, но не на трансджендера. Мелания има женско днк, и си изглежда като една сексапилна ебателна пуфкафка мекичка жена за ебане.

Мелания единствена прелича на нормална пълнокръвна ебателна жена. другите едни скумрии, сухи, грозни и гнусни. Жалко за луксозните тоалети и скъпоценностите, накичила се жабата с кралски скъпоценности. Иска ти се да пипнеш Мелания, толкова е мека, приятна и истинска. Кейтката е суха и мускулеста, и как нема да е, това е трансджендер. ВиШте й мускулестите възлести мъШки ръце. Сравнете ги с меката закръглена фигура с хубаи цици на Мелания. Доналдчо поне си има плът за опипване и мачкане. Е това е жена. И на мен ми стана от нея. На кой да му стане от трансджендера. Уилямчо не го показват временно, заради скандала с бременната му либовница. Е как нема да изневериш на трансджендера, кой иска да ебе в гза трансджендер.

Трансджендър е оная шибана курва майка ти!

Образовай се, Кончита Вурст спечели цела евровизия, вие още живеете с мисълта, че трансджендери нема. Мелион ни, 10% от целото евреопейско население е трансджендериран, вие още жевеете в Средновековието. Британскио Парлиамент в момента разглежда закон за легализиране на трансджендеризма в британия. Мое би след узаконеването на смената на пола, ше чуем кой от публичните личности е трансджендер. MARK MY WORDS.

Копи-пействай това е коя да е сърч машин и се диви на стотиците страници инфо и нумберите на трансджендерите по света. transgender operations И спрете да се правите на идеоти, дори в балХар има трансджендери, и сека клиника за козметични операции, прави и текиви операции, факт. Упорито си затварете очите за фактите, и изглеждате малоумни. Фактите са шокиращи. Изчетете си литературата и инфото , достъпно е за секи, не е скрито, нито е забранено. Малоумници.

Алоу, неграмотния. Кочита Вурст публично спечели Евровизия, нещ ода каеш? Немало било трансджендери. Не саму има, ем иса на сека крачка. Това, че ти игнорираш фактите, не значи ,че трансдженери нема.

Къв Елтън Джон те гони бе? Собствената ти майка, тая всеизвестна курва, е най-големия трансджендър у държавата :) За нея нищо ли нема да кажеш? :) Или викаш за курвите кат нея или добро или нищо., а :)

Е какво м уе на Елтон Джон, човеко направи кариера с ебане фГза. Факт. И е омъжен за съпруга си, и деца си родиха, и е любимец на кралицата, та защо кралицата да нема трансджендер снаха? Ти за толко ограничена ли я имаш кралицата, това е модерна и широко скроена жена.

Тя и майка ти направи голема кариера на околовръстното с ебане в гъза :) И не само там :) Всеизвестна е сред всички тираджии майка ти, всеки я знае, всеки я е ебал :)

Сред монархическия кич републиканството е скромна работа...

Ами да, разбира се, че тя ги посрещна. Те заради нея са в Лондон. :D :D :D

Като ги гледам, все едно всички са били на сватба, собствената си - всички жени в бели рокли, а мъжете в черни костюми ....

Мелания най-аристократична. Друго си е славянската кръв. :)

Тая славянска кръв ме уби. Някаква гордост ли долавям, що ли! Ха ха ха! Все едно да се гордееш, че кучето ти е по-силно от теб и ще те пази и това е повод за твоята гордост .... Уффффф ... Тъпо.

Аз гордост в коментара не виждам, само констатация. Обаче в твоя коментар комплекс за малоценност - дал Бог. Та явно не само тъп, но и комплексар. :D

И Иванка се е домъкнала пак. За какво я влачи навсякъде и каква точно роля изпълнява....

Никой не може да надмине Мелания по отношение на външния вид. Включително и тук нейния тоалет е най- красив, семпла и чиста линия, която подчертава природните й дадености! Браво!

Ама и тя има силиконче.

даденостите са силиконови и ти добре го знаеш!

Кейти много слаба, бе! Даже 3Д роклята не може да я налее.

Какво толкова я рекламират тази закачалка с вечната фалшива усмивка!? Мелания и дори Камила са ми по-симпатични.

И на мен ми седи ноо грозен трансджендера. Нишо нормално нема в пропорциите на мъШ, трансджендериран и наливан с хормони, да изглежда като жена. С маса операции и корекции. В момента Британския парлиамент се занимава с узаконяване на трансджендеризма в Британия. Може би след това ше чуем разкрития, кой е трансджендер и публични личности извадени като пример и пропаганда за каузата на смяна на пола.

Мноого неграмотно заглавие. Не ги е посрещнала Кейт, а кралицата, все пак.....Бъкингамският дворец е дома, вкл. за официални визити на кралицата, а не на Кейт и Уилям....Кейт ще трябва да почака неизвестен брой години, преди тя да посреща на държавни приеми. Сега просто участва.

И Елизабет прабаба на Уилям....

Покойната кралица майка също се казваше Елизабет. Обеците са били нейни. Грешката е вярна.

Олеее, аз помислих , че Бети Секънд е с мъжа си , а то била със сина си Чарли.

хахахаххаха

Senator1

Този факт е доста обнадеждаващ касаещ третата среща между Тръмп и Ким-Чен-Ун.Остава само и Ким да проумее къде да се проведе тази среща, а не да се вози под страх в някакви бронирани влакове и самолети.

Прави впечатление присъствието на министъра на финансите на САЩ на приема и изобщо в делегацията.

Дойде ли ти финансов , даваш.

На една от снимките ''фината'' Мелани показва бая коремче:)))) А това че са в бяло незначи че и душите и мислите им са ''бели''..

Нищо й нема на жената, на почти 50 е. А има перфектна фигура. Дългокрака, цицореста, нормална, жизнена, ебателна жена. Ти сега искаш пшлоски кореми, аре у циганскио катун, там продавът млади циганки по на 12, ше те обслужат. Нормална жена е нормално да има малко коремче, такава е мускулната маса по женската фигура. Изучавай анатомия, стига си се водил по пропагандата за анорексички и ътрансджендери. Е на, кейтката трансджендера, нема женско коремче, ама е трансджендериран мъШ. Ако искаш да ебеш мъШ фГза, на ти трансджендер и си затвори плувалника.

Елизабет - осанка на кралица майка. Мелания - осанка и красота на кралица. Камила си е като камила. Чарли горкият прилича на 90-годишен старец.

направо трепе всичко.

Зад Меган на снимката има една негърка и една друга с потури. Сигурно е имало наставление, другите да се обличат възможно най противно, за да могат облечените в бяло да сияят.

Не че нещо, но Меган въобще не е присъствала и я няма на снимките.

А танц със саби няма ли да има ?

Обаче Чарлз се изгърби горкия, докато чака за трона. Накрая да не излезе бабето да го надживее?

за някои народи етикецията се нарича надпревара, като че ли им е нужна. Хубаво че потурите не са модни извън България

ама най-готина е баба Бети

къде е удобно да повърна?....

Само не го прави във форума не сме ти виновни.

Елизабет II, Малания, Кейт и Камила изпълниха вечерта със сияние

но това е истината поне на снимките е така

Мелания ми малко като Уилма Флинстоун ;))) Без лоши чувства, просто асоциация :))))))))

защо само мелания се смее на снимката?

Защо почваш с малка буква но завършваш с препинателен знак, научи правопис тогава пиши мнение.

Къде е другата американка да ги посрещне също в бяло.

или гони поредната бавачка.