Моето място в Родопите

SPA. Храна. Планина. Маршрут София - Девин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В нашата мила родина има и такива прекрасни места, където да се чувстваш спокоен и отморен. Благодаря за вълнуващото представяне на Девин и околностите му - едно такова място. Категорично можем да се гордеем и с природата, и с изграденото от човека там. Трябва да виждаме хубавото около нас, за да бъдем добри хора и да дадем шанс на бъдещето.

Какви са тези снимки, бре Стефи? На резолюция 640х480? Вече с химикалки правят по-добри :p

България е безкрайно красива , това се знае , но управлението ви е голям " КОШМАР". БОЖЕ ПАЗИ КРАСИВА БЪЛГАРИЯ. АМИН!!!!

И за мен Родопите са специално място. През Девин само сме минавали. Но сега е решено - тръгваме напролет. Благодаря за изкушението :)))

Толкоз му е капацитета на Щефито :) Иначе като ги влече да ходаят при ибриците, направо да се паркират в догановия комплекс- поне има бол минерална вода, огромни външни и вътрешни басеини, топли и студени топила,нелошо спа и.т.н. Преди да се разкарам окончателно от тази държава ходех доста често там . Дори имаше и битова къща да ти играят хора и кючеци наживо.

Дебелата родопска палачинка не се казва катма, а марудник. Приготвя се на сач.

Имам две неща към авторката на статията: 1. Адреса на баба й ;-) 2. Следващия път да пробва и комплекс Исмена :-)

Не може да е по –зле.

"биокраве масло и биоовче сирене" Измисляме нови думи, а?

Обожавам Родопите. Девин, Смолян, Чепелари. Малко да се оправи времето, че да шофираш по тези завои не е работа. Но определено бих отишла на SPA там.

Ама дайте да дадем и да й купим един телефон с нормална камера на Стефито.

Няма лошо ама тази публикация е по скоро за нечия лична стена във фейсбук. Не е за топ "новина" в уж сериозен новинарски портал.

какво е топ новина - политици, лавина, ЧСИ, превозвачи, ракети, санкции....? Не ти ли стигнаха през цялата седмицата?

Идеално е за разтоварване от всекидневните лоши новини. По дорбре туристически пътеписи от колкото корви,и тъпаци наричани звезди.