Момиченце на 6 години от Русия е най-красивото дете

Алина Якупова с десетки хиляди последователи в Инстаграм

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено!!!! Християнка, славянка като нас, българите.

Не Алина е много разпространено име в Тр, а Юсуп си е мюсулманско мъжко име.

dani_sht@

Има наистина красива конструкция на лицето. От това ще стане страшна мадама.

Оставете дечицата да се радват на прекрсо детство. Няма как едно дете да е по-хубаво от друго - те всички са прекрасни!!!

Сега победителка с детската си красота, утре с тежки психиатрични проблеми. Това искат родителите й. Жалко!

Много е сладко детенцето. Ако прегледате снимките на всички обявени за най-красиви момиченца, ще видите, че те много си приличат. Като по шаблон. Сякаш са от едно семейство.

А как се мери колко е красиво? И има ли деца дето не са красиви?

Що за глупав въпрос ???? Разбира се, че има.

на втората снимка с вдигната коса е направо като китайче две цепки за очи не знам как е възможно някой да ни пробутва това така

Отговорете ми едно: защо винаги лансират жените от едногодишна до 100 годишна възраст ?! Мис бебе, Мис дете, мис Бал, мис Вселена, Мис Свят, Мис Универсум, Мис Баба и какво ли още не ?! Чиста дискриминация за мъжете, като че ли на тоя свят има само един пол !!

докато не са започнали да лансират джендъри, педали, космати мачовци и подобни изроди.

Така е, най-продаваната стока са жените, а и те сами се набутват в такива "състезания", защото мама и тате един ден ще се гордеят какъв богат пенсионер ще им вземе детето. Една котка ако не я нахраниш 2 дена - на третия ден те напуска и излиза на улицата, но кучетата ни остават верни до гроб !!

Мъж, който не защитава себеподобните си (както ТИ например), нищо чудно и да е "джендър" както се изразяваш...

Много красиво детенце!Ама то има ли грозно дете...всички са прекрасни!

Излез от дома си, отиди в парка ... ще видиш повече от едно.

и педофилите са хора, и те трябва да си оплакнат очите с нещо, да си захранят въображението....

Защо не оставите децата да си изживеят детството както трябва ами прехвърляте на тях вашите болни амбиции и неосъществени мечти.На децата им трябва детсво без компютри,телефони,фейсбуци и истаграми,трябват им игри и забавление иначе израстват дебили.

А може ли и майката да видим?

Красиво е детето. Грозно е да се плюе по дете. Най-извратеното нещо, свързано с деца, е американската продукция Toddlers and Tiaras. Вижте и пак ще си говорим. Ако това момиченце ви се вижте много гримирано и нафотошопено, не знам какви са американчетата във въпросното предаване. Там на 6 години ги епилират и им скубят веждите. В ютюб какви клипчета има.... За затвор са и родителите им, и организаторите на предаването.

А дали всички деца имат инстаграм? Моето дете е по-красиво! :)

Има и по-хубави деца...поне аз познавам две по-големи малки красавици...а тук и грим мне...

Господ добре си е свършил работата за да налапат мъжете после въдицата...

Моя внук е най-красивото дете.

кажи на майка му да го подстригва като момче а не като оная актрисата , как беше

В Русия се раждат най красивите хора...има защо! Миналата година, на плажа в Несебър, видях майка с момиченце, руснаци, които минаха край мен....ами няма такава прозрачна кожа и благородство! То все едно не бяха от този свят, има нещо неземно в тези хора. Момичето на снимката е прекрасно дете, то няма вина че фотографите от списанията го правят със същия шаблон и прилагат същите унифицирани подходи към него както към големите каки. Но детето е прекрасно!

Не че нещо, ама звучите, като идолопоклонник .... Това е малко стряскащо :) Да, рускините са известни с красотата си, но ... докато са млади, като позастареят милите, вече не са така впечатляващи. А мъжете руснаци, ще ме извините, но са доста грозновати :)

Като видях снимките в първият момент си казах - я, моята племенница

от уроди... Олекна ли ви като се изхрачихте сега върху едно НЕВИННО дете?

брато:(

Снимките с червило са отвратителни, просто. Детето е хубаво само на снимките, на които се усмихва естествено. Но на повечето снимки има онова суетно и кухо изражение на примадона, която си е повярвала, че е повече от простосмъртните. И това ще се засилва с годините, до момента, в който балонът ще се спука и ще има нужда от психиатър. Много е страшно, когато детето приема себе си само чрез одобрението на околните към външността му.

Африканчетата могат да съберат милиони последователи, ако имаха компютри в къщи и нямаха какво друго да правят освен да си прекарват времето в чатове, от там ще излезе следващото най-красиво, само им дайте време да се организират.

мдааа, и ще станат учени и изобретатели...

Глупости!Има къде, къде по-красиви деца от това!Точно в Инстаграм съм виждала, русначета и не с 20хил. последователи, ами с повече от 300 хиляди.Вижте Виолета(Виола) и тогава пишете статии!

Гледам много украински и руски филми. Именно, защото играят в тях деца, има детски проблеми, родители, баби и дядовци. Очарован съм от играта на тези деца. Всички са ангелчета.

Прекрасна е! Освен ноздрите.

Красиво дете, ноооо децата трябва да имат детство, а не да реализират болните амбиции и неосъществени мечти на родителите си. Като порасне, ако все още иска да се занимава професионално с мода, й пожелавам да бъде следващата Наташа Поли. Най-добрият руски световен топ модел.

е да се правят подобни конкурси и то с деца! После расизмът бил проблем. Проблем е целият начин на мислене на извратеното човечество.

в Холандия всяко второ е такова.....амбицйозна майка с несбъднати мечти , като станат на 17 и стават кранти

Вижте си коментарите за едно НЕВИННО дете! Такива като вас не заслужават да дишат въздуха на тази земя!!!

с малки остри очички изцяло захлупени от горния клепач-тук имаме много по красиви

абе що ги рробутват все такова с ррихлупени горни клепачи които покриват шзцяло като при китайците това не е класическа красота там горните клепачи не рокриват окото и се пжлучава много ангелско излъчвоне а тук е точно обратното все идно и мерез с монголче

Това е расизъм.

има прекалено широко и бузесто лице а и клепачите и съ соста прихлупени та чак леко монголоидни неее в българия съм виждала много по красива на тази възраст

Поредното дете, което ще е без детство и ще печели пари на майка си и баща си.На 18 ще знае всичко за живота откъм грубата страна.

Всички деца са красиви! Всички!

Определено не! Всички са СЛАДКИ, но не всички са красиви! Както е и при възрастните...

Вижда се с просто око, че е красиво, но много ми е интересно дали и родителите на малката и те са - сега, преди и кога на нейни години. А на малката само хубави неща да й пожелаем. Късмет, бонбонче и целувки от нас.

Не може да е истина!!!!!!!! Живо и здраво да е детето и да го пази Господ от уроки!!!!!! А плювачите нека се късат от завист!!!!!!!!!!!!!!!!!

красиво дете - както всичките останали!

Супер е лапето, браво..

Не знам кое е най-красивото дете, знам със сигурност че организаторите на такъв конкурс не са най-умните възрастни.

Не е вярно! Моите деца са по-хубави, вашите деца са по-хубави, на всеки детето му си е най-хубавото.

Бравос, значи генетичният материал на солдатите от Вермахта не е отишъл напразно!

Германките знаят по-добре.

Поредно доказателство за славянското превъзходство.

тжчно това не е тшпичното славянче по скоро нещо монголоидно има в него

Много красиво дете,но според мен двете близначки от Австралия са по красиви.Всички дечица са красиви.Най важно е да са живи и здрави и да са радост за своите родители.