17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Татуирана

Коя е тази госпожа?!

Големият проблем на урвите, който е й благословия (все пак Иисус се е взел с Мария Магдалена) е, че: 1. Еве им се, та две не виждат. Само за едно мислят и то не е пари. Трудно запазват работа ако няма кой да ги е... покровителства. Не стават за работа. 2. Случва им се редовно и са плодовити, забременяват веднага в масовия случай. 3. Не носят на въздържание и няма да изтраят до 30 без дете. Т.е. няма как да направят сериозна кариера. 4. Не им се гледат деца. Не могат да гледат деца. Децата не искат да ги гледат урви. И децата протестират. 5. Колкото наркоман може да се откаже от алкохола, толкова и те от ежедневния секс по три пъти - касае се за пристрастряване. Трябва им всеки ден. Нормално е мъжът да загуби интерес след една-две години. Тогава почват "изневерите". А те не са точно изневери, а задоволяване на зависимост. Урвата си е урва, гледайте да не падате в нея. Както и наркоманът е наркоман. Говорим за гени, не за воля, морал, религия и т.н.

Така като гледам - време и е за второ. Търсиси си го очевидно. Браво! Хубаво е да се раждат повече българчета! пп: А коя е Мона, и какво е "Революция Z"? Някакво заведение кръстено на "World War Z" с Брад Пит?

ГОЛЯМА НОВИНА!!!!!!!!!! И КОЗА С БАНСКИ ДА СЕ СНИМА И ЗА НЕЯ ЛИ ЩЕ ИМА ИНФОРМАЦИЯ.

Коя, по дяволите, е Мона ? И какво ме интерсува с какъв бански е ?????????????

Коя е Мона и защо трябва да следим трепетите ѝ?

А аз избрах кафяво за ароматните ми преживявания в тоалетната!!!

Какво е това на челото й? Перука или лош Фотошоп?

... постави емотикони вълна... вЪлната къдрава ли е? От мъж или от жена?

За Мона "лиза" ли става въпрос?

А бе напоследък всички кифли и мутри се снимат извън България. Какво стана с “Нашето море не е демоде”

Покрай дир-а разбрах за съществуването на доста никомо нечувани "звезди". Тази е поредната, която нямам идея с какво се предполага, че трябва да е "известна".

Мона Лизева?

тая има ли порноснимки...за един приятел питам....

И да има са режисирани или продуцирани, не знам точно какъв беше нейния, и ще ги видим евентуално след някоя бурна раздяла.

Какво е това?