Моника Валериева показа поканата за сватбата на Светлана и Гущеров

Голямото събитие за двойката ще се състои на рождения ден на Християн

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те като близначки двете, трудно ги различих.

След като успя да го докопа тая ,колко ли време ще го задържи???????

Блатото

Търкулнало се гърнето, па си намерило похлупака. Щом се обичат младите, да се вземат. Не ми пречат, не ми влияят на живота, да правят, каквото си искат. Според мен са си лика-прилика.

На уродите. Запишете си датата.

абе нека си правят каквото искат ама защо такава патардия трябва да има все едно се жени английската кралица за френския крал голяма любов няма що сега и деца като се нароят голям праз

Просълзих Съъ. Така се вълнувам от съдбата на поредната "работничка". Явно мечтите стават реалност. Такава любов(безплатна,разбира се, да не помислите друго).

Много са ми гнусни и двамата.

Гнусни са верно е и ще се размножат, а също тита, мита, дара,Зара,Тоца,Златка,Мика, гала,славея, гни ли и т.н и т.н , лоша работа

само ми се драйфа, нищо друго

ужас! но странно, на снимката не дебелият гущер е по-грозният, а съществото до него, каквото и да е съществото, което прилича на нещо като ам-гъл с напомпани джуки. п.п. в софия отдавна няма хотел шератон. нарича се просто хотел балкан.

Мда, прав си. На снимка 1 наистина е по-....абе може би не точно красив, но по-симпатичен някак си. На снимка 5 обаче компенсира напълно с тази талибанска визия :)

Ам, гъл-гъл ... и на Хриси му харесва във всеки смисъл.

Seaseal

Кои бяха тези и защо трябва да знаем кога се женят?

За да знаем какви трагедии има по света и у нас.

Питаш ли какво му е на баща му?! Ама така е то, като е правил пари, вместо да обръща внимание на сина си, сега чалга "диви" и плеймейтки ще му ги харчат.