17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм го гледал, но според трейлъра е тип, дето китайците бълват сумати такива филми. То за цели подобни жанрове си има имена като "wuxia" - може да търсите на снимки. Може да се гледат направо онлайн такива.

Мулан е пълен провал в цял свят. Филмът е сниман близо до концентрационните лагери за уйгури в Китай, одобрен е от Китайската комунистическа партия, но дори в Китай не го гледат.

Много си е готин филмът. Който търси политика в него, ще я намери. Можете да намерите политика във всичко. Просто не е инфснтилен, не е само за деца. Като кажете, че по света е пълен провал, сте много смешни. Вие гледате само онова, което гледат по света. Бай Ганьо да не се изложи пред чужденците. Ебати смешните!

Филма не става. От тотален провал го спасяват само звезди като Jet Li, Li Gong и Doni Yen.

Да, добре е направен и умерено зрелищен, но сценарият е отврат. А без песни е отврат на куб.

Добре, че сме ние чалгарите, без капка критерий и ценз, та да гледаме идиотската пропаганда на Дрисни. По света, филмът е пълен провал, особено като го пробутват по платения си канал рещу допълнителни 30 долара. Другата боза - Нетфликс пък търпи вече 9 млрд. загуби покрай новия си педофилски сериал, щото хората масово си прекратяват абонаментите. Ще бълват простотии, докато има кой да им плаща за това, но май нещата започват да си идват на мястото... освен при нас тук.

Не гледайте тъпата боза !!!! Актрисата изпълняваща главната роля подкрепи полицията в Хонг Конг срещу демонстрантите !!!

То пък само това да им е. Дрисни са снимали около "превъзпитателни лагери" и май са ползвали робски труд в Китай. Изобщо, заигравката на разни баскетболни отбори и филмови студия в Китай са доста преждевременни и необмислени.

Че тя си каза и във филма. Нейното място е да защитава императора и династията.