Музеят на Мадам Тюсо премахна восъчната фигура на Кание Уест

Моделът на американския рапър, който промени името си на Йе, е преместен в архив от музея

Обратно в новината

Коментари - Музеят на Мадам Тюсо премахна восъчната фигура на Кание Уест | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След гаврата с восъчният Путин, мися че това е добре за Кание...

Целият Свят е Подчинен на ЮдеюСемитите!

Прибрали са го на топло...

така е при демокрацията, всеки който има различно мнение и критикува партията-майка бива преследван и премахван

И къде е свободата на словото? Гаврят се с човека, защото им казва истината или поне това, което мисли, право в очите. Нима евреите, или техният елит, владеещ корпорациите, не управляват света? Нима те наистина с цел печалба не насърчават различни явления в живота ни, вкл военни конфликти или революции? И не са само евреи на върха на хранителната верига, просто евреите са мнозинство, общото е, че с парите и влиянието си управляват света. И защо е грешно да го кажеш открито?

Спокойно! Всички тези демократи ще са се гътнали до година-две от бустерите. Дано Кънчо не се е бустнал та да изпикае знаете къде след това.

А можеше да го залеят със с супа!

Демокрацията на джендърите е по-зле от средновековието. Дори Инквизицията е правила процес за изясняване на истината преди да заклейми или накаже. Сега педерастите не прощават на различните

Абе що за новина - кой го брига за тоя смешен музей

Дано не го "отметнат" от думите му! Невероятно смел и себеотдаен човек! Как е бил с алчното чучело Кардашиан !?

Завалията, жив да го ожалиш.

Новината е, за да ни съобщят всичките разтрогнати договори с цел да го съсипят или най-малкото да млъкне!

А, не ... вие сте подчинени на собствените си тъпи кратуни.

Восъчната фигура на жената - г*з е изложена, а Кание Уест - в архива. Това са новите ценности.

Нямат място в архива, иначе биха прибрали и нея!

с тази си постъпка определено работят в подкрепа на неговата теза. а даже не е каза нещо кой знае колко остро ...

“Изпълнителят бе критикуван по-рано този месец, че се появи с блуза с надпис "Животът на белите има значение" при представянето на последната му колекция на Парижката седмица на модата. Това е противоположен на известния лозунг "Животът на чернокожите има значение", емблематичен за антирасистките протести в САЩ през 2020 г.” Някой да ми обясни как двете фрази са противоположни.

Уважаемо човечество, мамата си трака :-(

Да докарат мумията Путин!!!

Негрото много си беше повярвал и "жителите на Манхатън" ще го направят HOMELESS в South Central.

По FoxNews Танкер Карлсън взе интервю от Кание и Кенди. С този надпис те казаха, че искат да защитят белите нормални, защото в САЩ вече не е ОК да си бял и нормален . Интервюто го има в YouTube. Не съм очаквала от рапър милиардер такива силни думи.

И къде е свободата на мисълта и думите? Ако не си в менстрийма и не повтаряш като кокошка до посиняване 'black life matters', нямаш право на глас. Друг е въпросът, че Йе явно е мръднал, но е много по - страшна полицията на мисълта.

Не е лесно да си приятел на Тръмп!

Къв е тоя сбърканяк ве? Все едно евреин да се яви по тениска със свастика....

Буахахахахахаа!!

При всякаква друга новина за църни - тука настава масов вой, всички се изреждат да плюят по църния. Сега обаче църем се явил с неква фланелка - и всички го хвалят.... А иначе тоя църния очевидно не е добре в главата. Беше се изцепил преди време че бил най-великия певец на всички времена. Дообре! LMAO

to muzeyat e premahvane .golyamata rabota ,vosuk v nego .to vosuk v tzurkvite kolkoto iskash,da gi napravyat i teh muzei.

tochno kato deviza na BKP:vsyka liniya koyato ne e usporedna na aprilskata e kriva :

Кание Уест написа, че животът на белите има значение "white lives matters" и беше подсложен на терор. Днес в САЩ няма по-голям ужас от това да си бял, хетеросексуален, образован мъж, без някакви девиации-всички врати са затворени за теб.

Всякакви лозунги кой има и кой няма значение водят до разделение на хората. И да, от опит ще кажа, че цветнокожите наглеят и направо стават нетърпими с претенциите си към целия свят.