Музиканти, бягащи от Русия, намират нова публика в Грузия

Тбилиси е популярна дестинация, тъй като може да се стигне по суша и има сравнително хлабави правила за влизане и излизане

Обратно в новината

Коментари - Музиканти, бягащи от Русия, намират нова публика в Грузия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колегите музиканти бързат да посвирят на грузински дудук..

Пак са се събрали топ кретените на БГ в този сайт. Путинисти, отивайте на фронта да се биете за Путкин Джуджака. Може и вие да се уредите я с телевизор, я с пералня.

Глиги лекувай си хемороидите, не си ти когато те боли гз

А бездарници бягащи от укрорайха намират безплатни помощо в еврогейския съюз!

Ало подкрепящите войната! Утре, ако Турция например, обяви специална воена операция в България, вие ще сте първите на границата с паспорти в ръка.

Тя турция си води отдавна СВО огледай се колко турски села и градове има. Дори плащаме пенсии на турците които работят и плащат данъцинв Турция. Ще превземат България като Косово

Света няма нужда от страхливци и предатели! Много "музиканти" бягат от великобритания в сащ за да станат популярнии!!!

Браво на Лилия Чанева , надявам се, да е заработила за баничка ,от тази статия. До кога ще се напъвате ,да ни обяснявате ,колко е лош Путин, колко зле живеят руснаците,как рублата девалвира, и Русия е фалирала. Ами, не ви се получава. Само с такива поръчкови статии, няма как да стане.

А тя истината е друга. Путин - един прекрасен мил човек, Русия цъфти, а руснаците усмихнати и преуспели маршируват да защитават родината си от Украйна, която вероломно ги нападна с измислени аргументи.

И пред руските посолства опашки за визи, руското МВР не може да свари да обработва молбите за руско гражданство, по границите, на влизане към Русия - задръствания от желаещи да живеят в тоя земен Рай... Абе Русия е най-желаната държава за живот, образование и отглеждане на деца на планетата!

Русия е на второ място в света по емигранти след САЩ.

Меките китки ТЪРСЯТ СЕБЕ СИ.

Всеки човек сам решава за себе си! Ти с какво право налагаш на другите да живеят като теб. Меки твърди, теб какво те брига точно?

След 40 години и грузинците ще ги "денацифицират"...

Що, Путин да отвори втори фронт! Те тия руснаци там имат нужда от освобождение!

Кому са нужни?

Е ,публика ще има ,но празните столове ще са повече от зрителите !? Грузия и да иска,не може да предложи това ,което дава Русия.... С 50 пъти по-малко население ,Грузия е селско читалище пред аудиторията в Русия...!?

Не ми казвай, че некой ще си купи билет за тоя пендел Филип Къркоров например. Едно е Iron Maiden или Metallica да напълнят стадион и всеки да си е купил билет за по 100кинта например, друго е да пееш на заплата пред събрана от заводи публика. Едно време така беха на хранилка повечето комунистически палячовци. Е от такива изпълнители на хранилка за 80 години нито ние, нито рашистите са произвели някоя световно известна група, оставила следа в музикалната история.

Това са хора на изкуството, хора с морал, чест, достойнство. Те не искат да ходят в чужда страна, да убиват деца и мечти и да крадат тоалетни чинии и тостери.

Тц, това са нежни пидерасти :)

А ти к'ъв педераст си?

Казано простичко, група егоисти, които мислят само за собствения си задник, с раздута его. И напълно сбъркано мислене в стила на западните сатанисти. Русия извади огромен късмет, като се оттърва по такъв бърз и елегантен начин от тази паплач. Казано просто, всеки народ си има своята мърша. И в русия някак много бързо се оттърваха от значителна част от соросоидалната либерастия.

Приятелю, четеш вестника наобратно. Това, което напуска е елита, хора на изкуството, лекари, учители, юристи, архитекти, инженери и т.н. А мършата е в Кремъл.

за Нее Неприятелю, ти кого се опитваш да лъжеш? Опазил ме господ от такива "приятели" :))). Та това са младежи за призоваване в армията, за мобилизация. Какъв "елит" е това? А ти дори си нямаш ама никаква представа какъв е профила на напусналите Русия. Елит, хахаха.А стига с елементарните номерца от 90-те. Един бил "искал" и всички трябва да правим както този "бил искал". Ами останалите? Тяхното мнение? Не се брои. От 180 млн Русия 300К избягали, защото не искали в армията. Избягали група грантоядци от набедените "звезди". Напуснали. А я провери кой как преживява извън Русия. Няма вече милионни хонорари. Или си трол или изключително тъп, или си съвсм неадекватен. Извинявай, а поне знаеш ли на коя планета се намираш :))))

Това е като в България като дойде демокрацията кой как можа направи фа се измъкне и после се върнаха измършавяли.

нито измършавяха,нито се върнаха,само необразованите и прости комуняги не можаха да отидат никъде и злобно завиждат на успелите,умни и образовани хора

Знаем знаем умните и красивите. Върнаха се преуспели, ей го Киро Петков и компания. И видяхме какво може и какво направи в България само за половин години. И то без да е имало война, до къде докараха държавата.

ㅤ

Сополанковци.

Войната винаги създава интересни ситуации. Историята на китаристката ми напомня филма за сърбина и бошнака, които се оказват в един окоп - Ничия земя.

Грузия-3 милиона и 800 хиляди души. Русия-147 милиона души население. .........!?!?

Сигурно пак американците са виновни а воини на Митрофанова????

Естествено... дават милиарди за антируска пропаганда!

А защо дават!??На кой му пука за тази клоака!

Питай ЦРУ защо ги дава! Клоака са щатските гета, руснаците са нация с висока култура - виж им метрото, Ермитажа и пр. и пр.

Ппне дават нещо, а руснациъе само искат. На теб ако ти дадат 100к ще има да ги псуваш руснаците !

Жестока пре.бавка. Имаш 150 милионна аудитория и скачаш в 3 милионна Грузия. Това се нарич кариерно израстване.

150 милиона!?!?Ти се шегуваш!??От тях 130 нямат телевизия и интернет!!!!

Уля се важи, а поспри малко

То не им трябва, защото са в алкохолна кома.

Миналата година спонсори бягаха от Джокович щото не е ваксиниран, тая година им го начука... продажни боклуци, бягащи по тренда, винаги ще има!!!

продажни боклуци са тези ,които защитават руския фашистки режим и наричаш нормалните хора,които бягат от него продажници

Фашистки са режимите в Украйна... и напоследък в ЕС!

На луната. Там ще са най-прогресивни и димократични. Деба и лекетата продажни. Ма тук е бъкано със същите мекерета, за тях Родина и Държава са банковите им сметчици и Инстаграма.

Бягай ти да се бориш за матушка Расия. От такива продажни "българи" тук нямаме нужда. И като те кремират и праха ти не го искаме тука. Да наторят донбаските полета.

Дишай дълбоко. Бандера те очаква. Всичките соросджендери ще ви пращат на фронтя? Не ви ли дадоха мейлчето от централата?

пропаганда на укрофашистите

Бьркаш приятелю,руски нацисти сидят в кремьл а интелигенция бяга