Коментари - Н.Ц.В. Княз Константин-Асен Видински беше почетен гост на благотворителна галавечеря в Ню Йорк | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоа ако е пустиняк от Видин много ще обича рикия и сирини П.С. тоя знае ли изобщо къде е Видин и кой го е титулувал така

lu4ka

НЦВ на кое Ц е К?

Симо ги е събрал и е казал аз ще съм Тсар на рилските гори, ти на речните риби, онази с нос ала Майкъл Джексън кнъгиня на винарските региони и т.н.

Видинския княз дали знае, че неговите царедворци от Видиско са най-бедните жители на ЕС? Какво е направил за тях тоя княз, та се кичи с титли, които не съществуват и които никой, никога не му е присъждал? Събирал пари за Франция. докато се тъпчел със скъпи ястия и питиета, които не може да си позволи да плати от собствеия си джоб. Свещенна простота, винаги ще се намерят комплексирани новобогаташи, които да платят, за да си направят селфи с ядящия измислен благородник от несъществуващо царство, както и такива, които да пишат за това в медиите, срещу заплащане.

тука само потомстени комундета се празнят. Да ви е ясно - най-великите времена за България са били когато монарси са ни управлявали. 39 на брой до 1944. От 681 до 1944. А само от 1944 до 2024 сме имали 22 мин председатели. Трагично, За българския нардо демокрацията и парламентарната република не работи много добре. При жив цар да се мъчиме с такива като Кирето и мутрата Борисов е срамно за велиак и стара народност като нашата.

Да сравняваш българските царе до 14-ти век с покерджията Симеон е обидно за българската история

Аха, баш без уговорки най-великите. Едно велико византийско робство/владичество и т.н. според интерпретацията и едно още по-велико османско такова. Пък в най-новата ни история едни национални катастрофи, едни войни в началото на минали век, нещо така?

А няма ли да събере някой друг лев и за реставрация на видинската крепост ?

lu4ka

Може и някой десен, ако много са му набрали.

ние от Видин сички се познаваме, но този човек го незнам

май според автора на статията Видин е станал княжество а не е област в РЕПУБЛИКА

Къв е тоя акроним Н.Ц.В.? Некадърно Целуващ Вулвата? Набутващ Цитонамазка във Вагината? Нещо такова ще да е, като му гледам снимката...

Някой Ценящ Водката

Твоето е незаслужено културно за тия боклуци. Ето нещо компромисно - Навлек Цедящ Вимето (на България).

Блокаджиите , защо нещо притеснявате ли се ?

ПиПиПииПииииипПиииип!

Нцв да го тури на списвача

Българите са монархо-републиканци... Чалгари, които мразят ромите... Русофили, които харесват ориенталската култура... Хомофоби, които пеят с Азис - Напипай го! ... Ще се оправим...

Какви са тези крале, крлици, князе... Тези в кой свят живеят? Нищоправци и мошници. Болнави зглеждат.

Кой е този маймунчо не разбрах с многото имена? За някакъв княз, ама княз на кого?! Ние князе нямаме в момента и няма какво да довличат разни отрепки от чужбина, които не са никакви за държавата и народа!

Комунистите не си свършиха работата до край и не ни оттърваха от тия.

В Русия избихте царското семейство до крак, барабар с малките момиченца. Дир, защо блокирате, не е ли вярно?

Стига сте ги титулували. Какво царско височество е този. България е република. Отделен е въпросът, че мястото на монархиите е в археологическия музей. А европейските монархии, и не само те, не представляват нищо друго, освен шайки от паразити.

бъгларски цар ?!? Кой идиот е писал тая помия ? Алоуу, тъпунгер, прочети Конституцията на РБ!!! РЕПУБЛИКА, идиот, не монархия!

Да си вярва, че е Някакво си ЦВ, лайното!!! А на анонимният автор на новинката само кур в устата!!!

Симпатяги , кат о имам предвид дедото на девойката

Константин Втори Асен е последният цар на Видинска България. Баща му е Цар Иван Срацимир а майка му е царица Ана БесАР. Цар Константин Втори Асензаедно с шведския крал провеждат ДВАТ КРЪСТОНОСВИ ПОХОДА в поробена Западна България. Този евреин Симеончов, ако ще си присвоява чужди титул, трябва да се казва Константин ТРЕТИ Асен ТИМИШУАРОВ. Защото Западна (видинска) България е включвала и ТРАНСИЛВАНИЯ. В днешният румънски град Куртев д'Аржеш е уникалната черква с мощите на най-голямата българска светица Св. Филотеа Търновска. Тя днес е ЗАКРИЛНИЦАТА та Румъния и Молдова. Черквата е изписана с деянията на БЪЛГАРСКАТА Светица. Там е и Царското БЪЛГАРСКО семейство, ктитори на Черквата. За жалост, на иконата липсват кобурготски.

Неуважаеми журналисти, моля непротивоконституциователствувайте! България е република и в нея няма ни князе, ни царе. Даже и според Търновската конституция Симеон Борисов Сакскобургготски не е бил цар по простата причина, че той е роден три години след като баща му суспендира Търновската конституция. Също така, Народното събрание не е приело нужният закон по конституционния ред Симеон Сакскобургготски да е титулован като княз (престолконаследник) и той де факто не е бил цар.

България кога е станала монархия? Щот не съм разбрал. Как може такава неграмотност, не мога да повярвам каква неграмотност, това тъка частен блок ли е или има претенции на инфомационен портал.

на 1-ва страница статии за този княз и за Китин. Очаквайте неочакваното, каза Финдли.

Само не разбрах, Царското Височество в кое Царство е Височество?

Останах с впечатлението че е събирала пари за ремонт на личната си къща. (Живее във Версай и всички дарения отиват за ремонта му)

Нарича се Бизнес с идеална цел. Само този прием струва....колкото един заем на България от МВФ.