17-11-2017 20-11-2018

Коментари

идете да изпиете по един "Лопедиум" с разредените си моментарчета! Как един "човеколюбец" и "разбирач" не каза едно простичко човешко "Бог" или там "Йехова" да го прости, човекът???!!! И единият, и другият /баща и син/ талантливи, мъдри и успешни, просто достойни за родната завист. Та, и аз ви обичам, така да се каже...

И бащата и сина гений,а тук разни готвачи правят протести прости нека хора тъпи българи гнилоч

Гнилоч си ти, при това вмирисана на мухъл. И тук има способни хора, но накрая мутрите и прасетата открадват плодовете на труда им. Не ги искаме !! Оставка!!

И ми прави впечатление колко са се лумпенизирали хората. И невежи - обаче преизпълнени с вътрешна гордост и усещане за изключителност. Бог да ни е на помощ.

Да почива в мир. И нека синът му го надживее - заслужил си го е.

Само дето не разбрах как е спомогнал за персоналният компютър. И често казано работя повече от 40 години в тази област и не съм чувал името му. Даже бейзик не беше нищо особенно преди Стив Джобс да го избере и доразвие. Тогава имаше около 10 езици кандидати за интерпретатор. Изобщо с какво щеше да е известен ако сина му не беше в Холивуд?

"Даже бейзик не беше нищо особенно..." Първият успешен продукт на Microsoft за 8-битови архитектури е нативен BASIC интерпретатор за каквито чипове можеш да се сетиш е имало тогава (Commodore, TRS-80...) Цялата първа генерация разработчици на хардуер и софтуер е проходила, бъзикайки се с BASIC програмирането. Аз също не знаех, че бащата на Спилбърг е създател на машината, от която е тръгнал BASIC, но във всеки случай това е факт, достоен за отбелязване. "...преди Стив Джобс да го избере и доразвие" Стив Джобс е избрал и доразвил к#р. Стив ВОЗНЯК е писал първия интерпретатор за BASIC за компютрите на Apple, но от мързел или заради друго е поддържал само целочислена аритметика. Заради това Apple лицензират Microsoft BASIC и предоставят негов диалект, наречен Applesoft BASIC. Когато това се случва, вече въобще не е стоял въпросът "между BASIC и кой друг интерпретаторен език да избираме". BASIC е де факто стандарт в края на 70-те...

значи не е от коронавирус?