На Острова: Спрете да обиждате бременната Меган в Инстаграм!

Социалните медии бяха призовани да прекратят оскърбителните коментари за Меган и Кейт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А как искат да не обиждаме,като непрекъснато четем за търтеите в кралското семейство - Меган и Хари. На мен лично като прочета за тая ми се повръща. А освен това на първо място винаги трябва да е Кейт ,защото тя е бъдеща кралица,а тая дърта пача освен ,че е грозна и разведена е обида за кралския двор.

сто минск развал схождение минск замена масла минск покраска авто замена масла ремонт бампера сто минск ремонт ходовой части автомобилЯ удаление вмятин без покраски замена масла в акпп развал схождение минск покраска авто кузовной ремонт минск кузовной ремонт сто в минске все сто минск ремонт тормозной системы минск замена тормозных колодок кузовной ремонт в минске ремонт ходовой части автомобиля замена масла в акпп замена масла в коробке полная покраска авто минск лучший кузовной ремонт в минске кузовной ремонт и покраска авто в минске ремонт подвески в минске замена масла в двигателе замена масла в коробке передач масло в акпп стоимость замены масла

Тия кърлежи ги издържа народа,той ще коли и беси .

СПРЕТЕ ДА НИ Я НАВИРАТЕ В ОЧИТЕ И ЩЕ СПРЕМ ДА Я ЗАБЕЛЯЗВАМЕ!

Няма как да се обижда някой когато му казват истината....

Както е казал народа"На сила хубост не става".А тази Меган сама си прави така, че да я плюят.Много бързо се взе за величие и навири нос със гафове и претенции.Не стига, че е "втора цедка", по-дърта от този хамав червенокоско(най-добрия от червенокосите, хвърли баща си в кладенеца), ами и с претенции да е центъра на средадата.Ама то си е до кръвта.Знаем ги нейните що за стока са.Дай им пръста си, те ще ти изядат ръката.Това е. кръвта вода не става.И сега и правят мечешка услуга-още повече ще се увеличат подигравките.

А вие спрете да пишете за нея ,и въпросът ще приключи!!!!!!!!!!!

Аз мисля,че ако изобщо спрат да говорят за царчетата каквото и да е и да не им обръщат и грам внимание , ще е най-добре. Тогава те самите ще молят някой да ги напсува поне !

Най- вероятно нападките са само за Меган. Но двете трябва да са под общ знаменател, за да не се обиди Меган.

Забравихте за Плювньо и Банката ! Роди ли(имам предвид Плевньо), малчугана порасна ли, ходиха ли на екскурзия до Малдивите ? Ега тий информационното затъмнение.

Тъпо.

Милчо Тъпото ли?

Ох, олекна ми ! Днес не бях чувал нищо за царското ни семейство, Жалко че ни се измъкват с брък зит. Сега ще трябва да коментираме на Боцко и на Цеко гювендиите !

Мне, ,време е за радю и радювица.

Тия още малко ще забранят на хората и да си говорят помежду си ! Страшна демокрация !

Какво нещо е живота само. На мен са ми най-красиви и ценни джинджърките - онези, рижите, с луничките, бялата кожа и светлите очи. А принц Хари, дето и той си е рижав си взе смугла мацка. Не че е лошо, ама вкусът му не ми прави никакво впечатление.

Сбъркал си географията, тук повечето приличат на циганори - и мъжете, и жените. Иначе и аз имам рефлекс към бледи кожи и джинджър коси с лунички. Но тук, за съжаление, няма такъв ген.Да не говорим, че няма високи хора, а повечето са като табуретки, какво нещастие. Тъмни са, бузести, дори противни, без челюсти - мъжете и без скули - жените. Тесни рамене, къси вратове и т.н. Гадно.

Иначе и аз имам рoлекс...

Много ми дреме, моите проблеми са ми достатъчно тази да коментирам... Да се скрие и никой няма да я коментира. Като е избрала публичен живот ще е така

Що, хората да не са идиоти без лично мнение ли искат? От това черната по бяла ли ще стане или по млада ? Да се сърдят на Хари, никой не им е крив, че се примириха и прибраха в кралския двор тази хитруша да ги разкатава, че и титла й дадоха.

Що, БЕ? Кат не ѝ понася на бабишкерата, да не чете! Инстаграм ли определя душевния комфорт на кралското семейство? Баси обществото, дето пали война заради два лайка!

Това събитие на Острова е изключително сериозен повод да си го преместя в другия крачол. Както и всички останали такива, свързани с Кралското семейство.

Това събитие на Острова е изключ

Хем да ги издържат британците и да ги хранят, хем да ги хвалят ...

Две от пет важни новини за тези айляци, копаете дирници, копаете дъното!