Над 12 000 души бяха част от София Прайд 2022

На сцената в подкрепа на каузата излязоха Камелия, Папи Ханс, Виктория, Hayes & Y, Мила Робърт, Прея, Дара Екимова, Рут Колева, Liana Georgi и специалният гост от Украйна - певецът Constantine

Обратно в новината

Коментари - Над 12 000 души бяха част от София Прайд 2022 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е ли снимка от протеста на партия "Възраждане" срещу правителството ?

Това не е парад а преброяване на психично болни хора

Ма ти се скри и не дойде и тебе да преброят.

Оу, беше много готино. Бях там. Два дълги, топли и корави ми се паднаха. Единия беше немски. Ммммммм

Маллии абе вие нема ли да се, клонирвате как ще, се таковате само така?

Отломки от миналото: 1. " ...........Ехе-е-е мойто дете ...това геьове ли са ?! ... Едно време какви геьове имаше . . . истински педерасти ! ......" 2. "Каква е разликата между гей и педераст? - Гейя е обратен, а педераст е познат, който си купува бутилка водка , но не се обажда да почерпи!"

Бравос! Сега съм спокойна, че тази манифестация натри носовете на тъпите и назадничави селяндури! Гледайте и завиждайте, колко сме готини! А после като настане "плач и скърцане със зъби" (Лука 13:28) пак ще развяваме шарени знаменца и балончета!

Дупетатите къде са на снимката??? Педераси от всички стани, обединявайте се!

всички останали да станат като тях! Ало, сбърканите по акъл и мераци, а не по природа, правете си там с дупките каквото, както и с когото си желаете и не ни занимавайте с вашата содомия ! Никой не ви закача с нищо и не ви пречи да правите с телата си каквото си искате! Тогава защо ни се навирате в очите и постоянно ни се пречкате в живота с отвратителните си опити да превърнете всички, и особено децата ни във ваше подобие?! Озаптявайте се сами и си живейте като си намерите за добре, но не се дръжте като пощръклели добичета, че за такива добичета мерката е само една - здравата тояга и къс юлар в обора та да не мърдат и да не щръклеят повече!

Нека врякат. На някой нещо лошо направили ли са? За мен е по-добре, да има повече гейове. Съответно повече свободни жени на пазара. А лесбийки стават най-грозните, дето мъж не иска да ги погледне. Не е като в портото.

Е дано да са само 12 000 п алите в България... ма па много шум вдигат бе сър!

Случая с "бебе Сара" е срам за всеки съд. Бебе родено в Испания не получава испанско гражданство, защото родителите не са испанци. Съответно бебето не е гражданин на ЕС и правата, които трябва да признае България и няма. Не може британско гражданство, защото е родено в чужбина - интересно защо никой не обвинява Британия. Идват в България и искат да им признаят - какво? В България брак няма как да се признае - единствения гражданнин на ЕС е българката. И ако тя не е биологичен родител реално имаме българка, която живее с британка с дете. Ако е биологичен родител тогава е редно детето да получи гражданство, но тя упорито крие кой е родил детето - ясно е , че това е британката. Е британка, родила в Испания - нито Испания, нито Британия признава детето за свой гражданин и изведнъж - хайде да е българче? Ако в България може да се ожениш за кучето си - къде в Европа ще го признаят? Що се отнася до правата на ЛГ... хората - не знам да не ги признават за хора - тогава имат права, каквито имат и останалито хора. Разни маргинали винаги ще си намерят за какво да се хванат - ако си от Левски - това мотив ли е за убийство? Естествено, че не е ОК да се нападат хора затова, че са с други наклонности, но това важи за всяка друга причина - не е ОК да се нападат хора. А самите паради, на които толкова се радват не търсят права, те търсят провокация и конфликт. Конфликт означава, че ще има нужда от такива организации.

Това извращение трябва да се забрани със закон, нямам против вкъщи да си се правят каквото си искат, всеки е свободен да прави каквото си пожелае с лични живот, но тази показност е излишна, добре разбрахме че сте обратни, какво повече искате да покажете, да не говорим колко лош пример за децата е това !

Аз съм бял, що-годе здрав, хетеросексуален мъж с жена и 3 деца. ЛГБТ-тата изобщо не ми пречат. Нито ме е страх че нещо ще направят на децата ми. Нито ме е страх че някое от моите деца може да не ми направи внуци. Страх ме е обаче от хора които смятат за съвсем нормално да ми дават наклон на уя. И това не са нито лгбт-тата, нито повечето от "нормалните". Има една малка групичка дето много настоява да определя как да живеят всички - и даже се пише мнозинство. Не е мнозинство ама са много кресливи, а и много ербап при превъзходство от 6 към 1. И много напират да "възпитават" деца. Главно чужди де, те свои почти нямат. Да се чуди човек поради какво такъв интерес.

Ни гейщината.Колко сме гей.Това ши е този парад

От къде ги събраха тези? Да те е срам да кажеш, че си софиянец. Сигурно част са от чужбина, но пак са много. За какви права говорят? Други нямат ли права? По света има сакати, слепи, глухи и какви ли не, но не правят такива прайдове. За какво това? Има ли изобщо полза? Освен че живеели преди средно 10-ина години по-малко. Имало 13 пъти повече педофили сред тях.2 пъти повече самоубийства и други психически проблеми. 1000+ повече СПИН сред гейовете ("мъже") и дори сега го споменаваха за маймунската шарка. За природата това е безполезна мутация. Не предават гени и изчезват. Ако преди 150 години всички бяха обратни, сега нямаше да има човечество. Нямаше да има обратни. Тях ги има защото родителите им не са били такива. Преди водени влечение към неподходящ обект, към което спада и педофилията, зоофилията, фетишизма. Защо след като тези пропагандират сексуалност, няма цензура за 18+ години и да е в късните часове? Като кмет могат да променят и мястото. Примерно в някой цигански квартал. Ако се оплачат, значи са расисти и не зачитат права. ;) Между другото им е отнето правото да се лекуват, а психиатрите занимавали се с това, са обявени за шарлатани. Крайно време е да се забрани чуждото финансиране на НПО-та, както е по други държави. Това е налагане от вън на неща на народа - антидемокрация.

И прочетете "Прозорец на Овертон". Как да направим нещо абсурдно, нормално. Там примера е с канибализъм, но реалният е с обратните.

19 век - аз съм мъж в тази къща, 20 век - аз сигурно съм мъж в тази къща, 21 век - мъж ли съм, жена ли съм? Въпрос към радио Ереван: може ли мъж да забременее? - не е доказано, в Турция опитите продължават - отговаря радиото. Никой не им пречи, но защо паради? На тия 12000 не им и става?

.

А всичко е толкова лесно и просто, че няма накъде. Накарайте всички лесбийки да си родят по едно отроче и половината да ги подарят на педалите. Така всяка гей двойка ще си имат детенце и няма да се месят с нормалните...

Буквално. Оръжия за мир. Педерастия срещу намалена раждаемост. Зелен преход с черни въглища. Слава на корпоративният фашизъм и нацизма.

Толкова много напъване за микронна част от населението на планетата с девиации? Само идиоти не схващат гаврата на "елитите".

12000? ей много педали вече ве тцтцт

Много боклук се е навъдил из тая София ...

Премиера на КАНАДА Джустин Трюдо; БЕЛИТЕ ХЕТЕРО сексуални мъже в Канада НЯМАТ никакъв шанс за успех и кариерно развитие на високи постове в Държавната администрация ,управленски елит и корпорациите ,ПРЕДИМСТВА ЩЕ се дава на ЦВЕТНОКОЖИ ГЕЙове ,гейове от АРАБСКИ и ИНДИЙСКИ произход

Прозорецът на Овертон се разгръща, болните и бъгавите са на мода.

мама ви да еба и новина тъпа,какаво като са били толкова педали,толкова ли е важно това

После се чудите защо Киро събира 1000 човека пред НС. Американската политика на така наречените демократи там е да се заиграва с гей общностите в бедните държава и така да си прокарва интересите, да си прави цветни революции и да си слага кирчовци и зеленски където иска и както иска. Лъжат гейовете и лезбийките в бедните държава как се борат за правата им, да могат да осиновяват деца, да сключват бракове и гейовете подкрепят всеки човек издигнат от американците. 12 000 и после се чудим от къде тези хора по площадите да подкрепят американската марионетка Киро. Видяхме украинската марионетка Зеленски до къде докара Украйна и народа и!