Коментари - Надежда след "Ергенът": Бих била с мъж като Алек, но те са рядкост | Лайф.dir.bg
назад

Надежда след "Ергенът": Бих била с мъж като Алек, но те са рядкост

Финалистката в любовното риалити се определя като късметлийка, защото в шоуто е срещнала много приятели

Обратно в новината

Коментари - Надежда след "Ергенът": Бих била с мъж като Алек, но те са рядкост | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Познавам един, една към едно са! Само че, горкия е "общак" на минимална заплата... Да ти давам ли номера му? Не?!? Дааа... така си и знаех! Паричка-царичка !!!

Не тъгувай Наде, и тебе ще плющат споко

Познавам една като нея, ама по-дебела и по-грозна. Същия характер иначе. Още ли те инетресува вътрешаната й красота? Да? НЕ! Така си и знаех. :))))

Ти можеш ли да водиш логически свързан дебат? Къде видя тук някой да говори за вътрешната красота на тази? Спориш като някоя ученичка, ама не от умните.

Синът и при баща си в Гърция, а тя се снима в сапунки състезания за по-млад мъже. Той пък или от самото начало не е имал намерение да се връзва на никоя, или в последния момент майка му е натрила много сол и го е отървала да вземе фатално решение.

Те и така си я плющят без ангажименти, но вече е залязващо слънце.

Колко ти платиха да ги дрънкаш тия простотии, които и ти сама не си вярваш, че бил зрял и надскочил възрастта си. Та то собстената му майа не смята така..Хитра лисички си тиии Наании, от на оито баба ми им викаше въртиопашки..

Алек е едно разглезо момченце, управител във фирмата на баща му. С френска гимназия. Да попитам мама Ксения, твоя син некадърен ли е,че едно висше образование не завърши? Та има в Бг една поговорка: какво дадохме синко, та какво вземахме ? Седнал Сашко на готови баници: тати, бТВ/ергенът

Бизнесмен в сферата на логистиката-прост камионджия. И надето и бизнесмена няма кой да ги погледне вече в България.

Ама той не е бизнесмен - баща му е . Него го вее вятър на бял кон, не иска да се занимава с хладилни ремаркета, иска да пее по пиано баровте, да строи писти за формула едно, да хваща на сляпо пътя да кърти мадами по къмпингите, да актьорства и тн и тн..Такива неща го влекат, трябва му да стане някакъв роден випаджия , ама не зная дали ще му се отвори парашута. Май не си изигра правилно картите..

Е затова такъв точно тип жени цял живот са от мъж на мъж и никога не могат да намерят своето. Тоя я зареза като парцал, обаче тя би била с мъж като него. Еми всеки си заслужава съдбата

За жалост който е пътувал поне малко знае суровата истина на митологизираната красота на българската жена, която в днешно време се изразява в дък-фейс ботокс лице, изкуствени черти, гърги, екстеншъни и т.н. За жалост жените в чужбина отдавна са задминали родните шафрантии и изглеждат много по-естествени, спортуват редовно и имат натурано излъчване. Отново за жалост, ние копаем дъно и ни останаха единствено заблуди от едно време с които да се утешаваме.

Ти явно и ти си спрял да пътуваш някъде в началото на 90-те години, че твърдиш че жените по света разчитат само на естествените си черти..Може да..някъде в развиващите се държави...