17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако е ви рипа от таз мацка - режете и го хвърляйте! Или сте балкански джендъри :)

Аз като една жена определено я намирам за красива. Вижда се обаче, че има корекции по лицето и най-вероятно по тялото, което й придава леко евтин вид. Иначе в по-натурален вид най-вероятно е приличала на Адриана Лима.

на пръв поглед - гумени устни и цици. Също като нашичките, но туй изглежда по-скокливо и по-миловидно някак ...

Майкъл Джексън в делвовидна форма за всички онанисти, жертви на измамната фотография и надутите със силикон цомби, гъзове и усти...ай чИстито на онанисти, вдигнете въстание срещу всички , които не онанират на тая кобила с конска глава и нос ала Майкъл джексън

Ми хубавото си е хубаво. То си личи, че не е играл фотошопа много. Дайте я насам.

Прочетох коментарите и си помислих, че са ги писали Джорд Клуни, Брад Пит, Ален Делон, Райън Гослин и подобни. Щом не харесват такава жена, явно имат достъп до много по-красиви от нея :))))

"Не си правете кумири". Сега разбирам колко точно е казана тая заповед, много от хората има психически проблеми, ниско самочувствие, нямат блузки, които да обичат и да ги обичат, нямат свой живот и всеки ден трябва да имат по някои фалшив, развратен, крадливи, лъжлив кумир, които да осмисля живота им...

Имаме си достъп до по-хубави жени от нея, истина е. Български момичета все още има много хубави, при това - без тунинг и без фотошоп. Пипал ли си жена с гръдни протези и задник? Не ви знам фетишите на вас, пък и на футболистите, но аз не мога да се абстрахирам, че протезите са за хора преболедували лошо и това е! А това моме и в жуките е жилено!

Ste i spukam anusa

тази е с фалшиви джуки. поне купувайте качествени работи. таквиз хиалунурови са по 25 лева. тъпаци. естественото няма кой да ви го даде. ако ви да го дад е ще ви го вземе 100 кратно. поклонете се пред господаря си. но той така и ли иначе го драните. и ням да приеме поклона ви.

Кат се любят младите, нек са вземат.

Тази може да е красива, но само и единствено, ако я заведеш на автомивка И след водоструйката мяза на нещо в главата.

Следващата му любов сигурно ще е руса.

Дървен крокодил

Е..си и коня! Без грим не мой я позна!

едва ли някога ще разбера 2 неща. 1) какво толкова им харесват на тези пластмасови жени 2) как може млади и симпатични жени да се обезобразяват с тия боклуци в циците и джуките.

Хубава е момата ама циците са силиконови

и устата.

И какво от това?

Абе, всичко е толкова преходно, успоредно с възрастта - та и връзките :-)))

Дупето е малко по-голямо. :)

Гореща гореща, колко да е гореща. Не повече от 37 градуса.

Тц-тц-тц-тц...то какво да коментираш брат

Аман от курволяци

Гледай си там твоята кобила с недоразвития мозък, какво коментираш другите....