Намаляването на въглехидратите може да помогне за предотвратяване на диабет

В изследването са участвали 150 души на възраст между 40 и 70 години с нива на кръвната захар от преддиабетно състояние до диабет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво за голямото откритие! Започнах да се замислям за здравословен живот - ами то в ракията въглехидратите са 0!

В друго проучване, същата група от учени установиха и гордо декларираха че "има вероятност пиенето на вода да утоли жаждата на човек". Двама от изтъкнатите учени получиха нобелова награда и пожизнена пенсия за този изключителен принос към човешкото познание.

Най-интересното, е че бях в една болница където се лекуваха болни и част от тях с диабет тип 2. Познайте - сутрин, обед и вечер се сервираха въглехидратни храни в т.ч. (хляб, ориз и картофи). Пет дни едно и също въгрехидрати сутрин, въглехидрати обед и въглехидрати вечер. И човека вика нещо ми е висока захарта.... Ами така се лекува в БГ.

Така е най-лесно и най-евтино. Не мога да си представя в болница да сервират пилешко филе и авокадо например. Дори в къщи такъв режим ще ти изяде ушите финансово :)

Дубрютро. Някой е взел Нобелова награда сигурно за това откритие. И аз може да взема догодина с моето откритие: "Намаляването на алкохола може да помогне за предотвратяваме на алкохолизма".