17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази кокошка Илиана с деформираната каубойска шапка е много зле.

и кокошката Духовникова с комбинезона и мазната коса не остава по-далеч

Едни и същи си се събират и си раздават някакви призове помежду си.. Защо ли ми се струва че за такива призове трябва някой друг извън техните кръгове да си дава мнението...

Нана Гладиуш като е жена на годината защо не каже колко пари дължи за свършена работа и като е толкова благородна да се издължи. А не да надува цици.

Какъв този конкурс половината нямат деца или са с по едно дете жена на годината били. Има много по достойни жени в България които заслужават такава титла но за съжаление те нямат време да ходят на партита и награждавания.

Нана или Теодора? Я пак.

сельо, за да си успешен или да имаш принос за обществото не е необходимо да имаш деца. По твоята неандерталска логика всяка ман-ка от Столипиново трябва да е жена на годината щото има по 20 и ражда от10-годишна. Излез от пещерата, отвори очи.

Този дрескод в черно и бяло случаен ли е или е на мода?

Нана много е зле, дано Бог да й помогне. Сираковица е отвратителна

Цанка Палова, която преди 6-7 години роди тринайстото си дете. Знае им имената на ВСИЧКИТЕ (щото някои професионални ''цвъкачки'' - ''майки'' не заслужават да бъдат наречени майки - и това не знаят), всички са живи, никое не е прибрано от социалните, всички учат поне до завършване на средно образование... Да е чул някой тя да е била ''жена на годината'' досега? Прочие, КОЙ дава това...ъъъъ, звание? И друго ''прочие'' - тя е етнически българка.

И с какво Надаго Гладиш е заслужила да бъде жена на годината? С това, че орева орталъка, че била болна от рак. Ми те ако всички болни от рак отворят уста колкото нея, ще се образува втора черна дупка в Ггалактиката. Отвратително същество!

са наградите защото са свършили нещо изключително, или поне полезно, или просто защото е трябвало да наградят някого?!

Защо няма номинация зя Мая Манолова? Коя е по-заслужила такава номинация? Нана дръж се момиче! Силна си!!

Нищо лично, ама тоя Ханс Що се праи на ударен с мокър парцал, кат още са гаджета с Дара?Излъгаха зарад Биг Брадъра.Ай стига толкоз сеир!

Жена на Годината, че те са ХИЛЯДИ незнайни ЖЕНИ. Истинската Българка е Разкош и по правило Хубавица. Да са ни живи и здрави Нашите Хубави ЖЕНИ ... в добро и лошо са редом с нас мъжете.

Благодаря!

Жена на Годината е МОЯТА ЖЕНА. Роди две мъжки рожби, вече МЪЖЕ. И даже ме търпи още. За Нова Година ще и купя кола - една мъничка, тя такива харесва.

Тойота, от "Пуканките", направо ще я Изненадам.

купи купи, да ходят с гажето си... на теферич

Нана мечтае ли още да пуши където и кефне? Питам защото от такива като нея изпушясах.

И много ти личи

Мая Манолова е Жена на Годината 2018 .

Специална награда "Изборът на дебилите". В конкуренция с цецка.

"Церемонии" по време на геноцид.