17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се научи да гълта, че не я виждам с трето вече за по-малко от година хахахаха шашави хора

Ти отиди да си прегледаш болния изтрещял мозък, за да оставиш такъв коментар трябва да си минимум психопат.

Мен какво ме вълнува, че драганка е родила второ, че го кръстила на деда си, да престанат такива като нея да се пъчат в медийното пространство с корема си и п..... си

Да им е живо и здраво!!

Хаирлия да е! Третото- Давид/Дейвид/ . Амин!

Ако е Давид ще трябва да кажем: Мазел тов! Не амин!!!

Браво!! Добре,че все още има нормални млади хора със семейни ценности които следват традициите. Мръзна ми от Нансита, Ванеси, Силвестри и др простоти....

Тя знае е ли че е библейско име ? Иначе да е жив и здрав и много да ги радва.

От къде ще знае? Библията е много стара. Знае заа...Мария Бакалова.

Това трябва да се дава за пример! Красиво момиче, което се омъжва и ражда две деца на ученическата си любов. Момчето е средно ниво волейболист и печели колкото учител или полицай. И не парадира със снимки от лъскави дестинции, а нашите планини и море....

Тя и Марина Войникова, най-хубавите и стойностни миски на БГ

И ас на моето две дадах бибеиски имена ама тилевизура не пише за мен. Едното се казва исус а едното исмералда. Ади госпот здраве да им дава господине и на тях и на дцата да работят та да има и за нас.

Чудеееесно, чудеееесно! "Биба" също е библейско име, така че направо ще засмуче християнството от люлката! Ако не са решили да правят деца, колкото са евангелията в Библията, то третото и четвъртото вече могат да ги кръстят Майк на майка му и Татяна на Тати. Да са здрави им пожелавам :)

А Нанси на коя ли библейска баба е кръстена? А може и от някой библейски сериал да произлиза.

дебили

Никой не го интересува, не занимавайте хората с кифли

Една от малкото хубави и естествени Мис България. Явно е и достатъчно умна-не е имало скандали покрай нея, не се е забърквала с разни чичковци. Сега и второ детенце ражда. Ами да са живи и здрави. Хубави млади хора, нека се размножават.

Матей и Йоан бива, да са живи и здрави! Това "Нанси" малко ме разсмива, но пък не ми е работа, а вероятно си има и обяснение.

Честита рожба! Млади и красиви хора, да са живи и здрави и те и дечицата им и да могат да ги отгледат като достойни хора!

Голям праз

Живи и здрави бъдете!

направо не мога да повярвам,че такова хубаво младо момиче в Бг, ражда второ българче рано, рано. това е рядкост в нашия етнос. парантийките обичат да играят до късно и после най-много едно дете и пак игра. странна работа.