17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееее, да беше обул нещо!

Само не разбрах кой е автора на децата му?

!

Евала! Вдигнаха сватба,две деца и много уважава жена си.

Много му отива на облеклото и маниерите черната дамска чанта на дивана до него :)

И двете много приличат на него, особено щерката. Да са живи и здрави всички и щастливи, Месечков го заслужава!

Хубави български имена - Давид и Айлин...както и да е, да са живи и здрави.

Св. цар Давид Български наречен Мокри е велможа от югозападната част на Първото българско царство, от втората половина на X в. Той е брат на Цар Самуил и най-големият от четиримата синове на комит Никола, които през 976 г. повеждат борба срещу Византия за отвоюване на източните предели на царството, завладени от византийците пет години по-рано. Предполага се, че Давид владее непосредствено област, намираща се в югоизточната част на историко-географската област Македония между реките Вардар и Бистрица или на югозапад, в Преспа. Предполага се също така, че умира още през същата 976 г. или малко по-късно. Сигурни са сведенията за това как Давид умира — той е убит от скитащи власи в местност по пътя между Преспа и Костур, наречена "Красивите дъбрави (дъбове)" (на гръцки: καλή δρυς — кале дрис). Дали власите всъщност не са пазителите на прохода между Костур и Преспа или убийството му е организирано от Византия е предмет на догадки.

καλή δρυς - добър дъб

Точно на него са го кръстили.

Второто е като копи пейст на първото. Само не стана ясно колко деца от преди има жена му. Едно или две- клюката е противоречива. Тоест, колко пъти е раждала, ви е любопитно.

4 пъти е родила, евала за което. И каква фигура има - още едно браво! Днешните принцеси едва за едно се напъват, понеже не може половинка...

Опитва се да играе ролята на баща