17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, камък ми падна от сърцето ви казвам, като разбрах тази велика новина. Така си я мисля тази Кобилица, такива дертове и бера за нея. какво прави, как се такова... (такова...се сещате всички каква дума трябва да е), кой ли ще я заплоди, какво ли ще излезе от това. казвам ви - по цели дни и нощи си мисля за Магарица и ходя да паля свещи в тоалетната. Браво, много ме зарадвахте

Внимание,Кобилкина е роднина на Ленин ! Нарочно е забременяла за да прероди комунистическите идей !

Тъпо и неграмотно! идеЙ? Набор след 1990!

Да се роди живо и здраво детето ама като порасне ще го е срам от маика си сигурно много

Честито! Жива и здрава да е и бебето! Но честно казано малко ми простее като човек!

Маааааааааа!

Ми хубаво, лека бременност. Ама аз винаги съм си мислела, че ако трябва да ходя на сексолог, то той би бил някой човек със стабилен брак, деца, постигнал хармония. При някой който се развежда и не си е намерил, не може да задържи някой мъж.. Бих ходила, ако секс ще ми става професия. Като курсове за квалификация

Не сте права. Един кардиолог може да бъде блестящ в работата си и пак да умре от сърце. Народът е казал на обущаря децата боси ходят. Не мога да кажа дали Кобилкиа си рабира от работата тъй като тази тематика не ме интересува, но сексолог не значи от ония професионалисти от магистралата. Иначе мургавите сестри шяха всичките да са доцентки по сексология.

Е, и мойта кобила е бременна от чужденец.От съседното село е жребеца.Но,съдба.Така било писано.

е,неее...........

Най после хубава вест.Сън не ме ловеше,че Кобилкина не е бременна.Е,успокоих се.Ще си спя спокойно.

Не ли ви идва на акъл, ако го ползвате, че човек (чужденец) след като прочете тази вашата мерзост може да се отврати дори от това българско,което не е причастно с вас.Трудно да се представи, че тази масовост в пакостните изказвания на форума не е характеризира цялата общност.

Монолози на вагината.

редко противна жена

Тази кобила нали беше ялова-стерилизирана, за да може всеки да я чука...

Русия имаше в своята история такъв психотерапевт и шарлатанин като Распутин,изглежда неговата правнучка Кобилкина е намерила златна почва у нас.Ако секстерапията ѝ има практически уроци,бизнеса ѝ ще процъфтяващ.

Тази кобила Наталкина, как може да събере в себе си всички най-противни черти на рускините. Но за бебето и честитя, всеки има право да е щастлив!

Тая новина направо ме разби.Предполагам ще го дъвче до раждането- как е заченала, колко често го прави като бременна, какви пози заема....

Парвенютааа, колко трябва да си комплексиран, за да живееш заради някоя медийна изява. Забременяла поредната трошачка и хайде новина.

През г*за ли забременя?

Най-сетне я окубилиха та дадано миряса !

А дано, ама надали!;-)

От кого е бременна бе, от продуцента ли?

Тази си заслужава фамилията. Ако сега се е разхубавила, ще да е била голямо плашило преди това. А иначе хубаво, че ще ражда.

Стара е при това грозновата, като е бременна ще стане още по зле.Е пак добре можеше да е ялова.

Айдеее, изгоря гърка. Ще му вземи и парите и апартаментите, да разбере той какво е рускиня.

На тоя свят само Кобилата ли е бременна та да си запилните колонките ?!!

Колкото бог даде - и все чисти гърчета.

Най-накрая е поела семенната течност от правилното място!

Най после след 10000 опита !

След цяло лято секс на автостоп-бебето ще има много бащи((

Грозна, меркантилна и самонадъхана рускиня, докопала се до грозен,закъсал и загорял грък. И фвамата са набедени, че са нещо, а са едно голямо нищо.

Е тая не е ли баба? Какво дете. Руска тюотка. След раждането се разплува.

Баба на 34 години, вие съвсем психясахте.

На 34 ли е? Това е невъзможно! Има ли инфо в нета? Изглежда лелка на 45.

Сори ама кобилкина беше на квартира в моя вход 92 година и си беше на около 20 вече. Така че 34 ги е минала отдавна, тя си е дърта кобилка, па ако ще и да я тачат за езда.

Такис Дретакис...Боже, какво име, като дресинг за салата :) А Кобилкина за мен лично е най-изтънчен измамник, който вади пари от нещастието на самотните жени.

Такис да не е толкова сигурен, че той е бащата, през кобилата са минали и минават много жребци които хвърлят семе в нея...

тази световно неизвестна сексоложка трябва да са мнооого зле..

Следват секс уроци за бременни.

уцелили са правилната дупка

ТАКА ЛИ? ЗНАЕ ЛИ СЕ ОТ КОГО?!

И какво от това???

И понеже ме изтриха, го пиша отново: Тая има рядко противна мутра, а бизнесменът да инвестира в долните си зъби, че е отврат!!!

И понеже ме изтриха, го пиша отново: Тая има рядко противна мутра, а бизнесменът да инвестира в долните си зъби, че е отврат!!!

Тоя миндил и за фъргани фостата не става!

Стигнах до "...... "На кафе"", оттам нататък е безсмислено да има текст и да се чете. А иначе сексологията е психология, но трябва да е индивидуална, за да работи добре, като е масова, работи по предварителни схеми и е силно рекламирана и комерсиализирана, може даже да е вредна. Относно каката, преди доста време ходи няколко пъти при нея една позната - от любопитство. Та таз женица доста добре експлоатира комплексите на други такива по отношение на външния вид, липсата на емоционален живот, хормонален баланс, време и акъл за грижа за себе си, както и неистовата нужда от съпруг на всяка цена. Срещам и други такива, преминали през нея - не са станали по-хубави или по-стройни, нито по-умни или секси, не са се лишили и от проблемите си, но поне малко тези проблеми са приглушени като са видели, че има и много други такива като тях, а някои и още по-зле.

А от каква сума пари са се лишили въпросните ваши познати жени от сеансите при Кобилкина, ако не е тайна и ако са споделили, разбира се? За една преателка питам.

Каката има сайт, не е трудно да се открие в Гугъл, там си пише, индивидуалните консултации са веднъж-дваж, след което като прецени обекта доколко е отчаян и платежоспособен, го включва срещу други суми за разходи в общи партита, разни т. нар. "ритрити", общности, където всички са патетично и социално-мрежово радостни, че са на това дередже, някои са си намерили богати мъже, но сега вече ходят на такива партита да харчат парите им и така.

Вгледайте се внимателно в наталката и ще видите, че има черти като на Путин. В лека полуусмивка най се забелязва, все едно дъщеря му. Не го казвам с лошо, сладурка и съветите й са много забавни.

За тази новина ми е все едно. Относно бъдещия баща Такис мога да кажа , че не е никакъв бизнесмен, а един обикновен лъжец и измамник. Това е човека който управляваше хотел Чифлика като настаняваше хора в абсолютнА мизерия и им взимаше по 200лв. За стая. Дължи пари на работници, доставчици и т.н. Не съм срещал по некоректен човек. Не се лъжете да работите за него.

Е нали някакъв богат, също толкова енигматичен като тоя троянчанин бил собственик на Чифлика и половината Троян?

Е нали някакъв богат, също толкова енигматичен като тоя троянчанин бил собственик на Чифлика и половината Троян?

Е, ще спре да прави креватни упражнения.Твае вредно за бебето ,води до контракции.

Неква тотално анти- секс анти- жена поучава за секс, и то привлекателни жени с повече ухажори на месец, колкото Кобилкина няма да види и за 1000 години...not sexy horse

как ще се казва кончето?

Захуйцвили ще го кръстят, че съпругът е Груцзинец :-)

Браво. Камък ми падна от сърцето.

С конче ли?

Тая да научи български, преди да й дадат да води каквото и да е предаване по телевизията, като ли да развращава срляндурите

Е що, виж на колко неграмотници са дали цялата държава да водят.

е безобидна, няма да се учудя, ако е фригидна