17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да повярвам, че е лекар. Изглежда много повърхностен... какво се е напомпал и с този гейски перчем - сигурно избива някакви комплекси заради това, че не е висок. Приятелката му пък силикон си сложила...

Този който снима не е ли педал?

Такъв е

Аман от този! Всеки ден сводка - как е, къде е, с кого, какво прави, какво яде? Кой се интересува от него освен родителинте му. Грозно джудже!!!

Правилно да се запознаем мацка

Eee, е па така сме си ние софийските арикстократи. Артисти сме си на сцената и живота, вили край морето, с големи близки и по-далечни проекти сме си. Добре че беше Бай Тошо, бащицата, че спонсорираше безвъзмездно изкуството и На Всеки Километър, станахме национални герои от звездна величина и със софийско жителство. И най-вече, че научи онез от провинцията, че квот софиянеца може, друг го не може!

Американци ми разказаха, че Тръмп затова не е обичан от хората на изкуството, щото не ги галел с перце и глезел

Симпатични млади хора, които вероятно няма да се задържат задълго в Булгария, за съжаление.

Не са грозни и жадни за медиино внимание са тия

Точно актьорчетата а мръднат от бг,а са умрели от глад и мизерия, защото на практика нямат професия, нищо не могат да правят (освен да се правят на палячовци) и езици не знаят. Всички си остават в Бг, понеже печелят добре от халтурни сериали и подобни. В чужбина ще умрат от глад. Спомням си щерката на Пепа Николова се пенеше на времет как щяла да емигрира, ама си е в БГ и там и ще остане по споменатите от мен причини. Тези двамата (гейчето и току-що напомпалата цица приятелка на гейчто) също няма да мръднат в чужбина. Пък и родата Шопови не щади средства за платен ПР , както се вижда.

Фен съм на артистите Шопови, обаче мисля, че Наум - най-младият - трябва да реши категорично- сега- доктор или актьор, защото тъпата сага "Откраднат живот"- продължава- той се справя добре:)- ще играе, ок, а след това, надявам се да ме прочете и да се замисли и най-вече да вземе правилното решение:)

Този глупак, колко ли плаща на журналистките в този сайт, за да публикуват живота му.

Много интересни и нестандартни снимки. А бебчето е голямо сладурче.

ГолЕм праз

А какво да кажем ние с гайдите - без веранди със здравословни салати...

айде стига с този с грозната физиономия и вечно нацупения му баща. Мика Стоичкова я минаха 1000 пъти по досада.

Какво е искал да каже автора с това: "До преди ден Наум и Теа релаксираха на морския бряг в курорта "Св. Влас", а Шопов се подготвя за новия сезон на сериала "Откраднат живот"." И двамата са Шопови, искат да кажат че малкия ще е играе пак или старият ще се включва?

Страхотни снимки !

но има нещо много префърцунено (дано е само това!) в момчето.

Beauty shot! За къде сме без филтър?!!

Странно нещо са гените, особено личи при деца и родители, проявили се в една професия. При Григор Вачков - Марта Вачкова, Данчо Караджов -Лора Караджова, например при наследниците няма никакъв талант, пеенето на Лора е наказание, а Марта е жива мъка на екрана, при Христо и Наум Шопови, обаче актьорската жилка на Наум е доста добра и камерата го обича, получава му се естествено, макар, да е избрал медицината.

Ами щастливи са - това му направиха!