Дъщерята на Наум Шопов се прости и с майка си

Почина актрисата Невена Симеонова, която бе вярна съпруга на големия Наум Шопов в продължение на 50 години.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Наум Шопов се прости и с майка си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм съгласна, че новите поколения артисти не са талантливи, не бих си позволила да ги наричам с обидни думи. Просто, времето ни е такова и те го следват. Преди години се считаше, че изкуството трябва да възпитава. Сега то е повече средство за печелене на пари, а с какво у нас те се печелят най-добре? С халтура, а не с култура. Това даде хранителна среда и на нещото, което не бих нарекла изкуство - чалгата. Лошото е, че тази халтура също възпитава, но с отрицателен знак. А по миналото тепърва ще въздишаме...

kokobrais

И ти си права , ма и тъй не е...:-)

Мир на праха й! Уви, черната серия за нашия културен елит продължава :(

Те си отиват един след друг а след тях ,кой идва НИКОЙ к..ва след ку..а пе.ал след пе.ал алчни бездарници.Почивайте в мир ние никога няма да ве забравим АМИН

Тъжно! Един след друг си отиват завинаги прекрасни български таланти. Осиротява българската култура.

Nina

"...един подир друг си отиват от нас ветераните...!" нека почива в мир, там, където е !

ПОЧИВАЙ В МИР ЛИЗА!!! ПРЕКРАСНА ХАРАКТЕРНА АКТРИСА. СЪБОЛЕЗНИВАНИЯ НА ДЕЦАТА, КОИТО ДОСТОЙНО СЛЕДВАТ ПЪТЯ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ, КОЕТО Е РЯДКО В НАШИ ДНИ. ПОКЛОН!!!

ujabg

Не е починала Лиза! Четете.

Ооооохххх, лелеле малееее!!! Жив човек оплакваш, ужааааас! Да е нещо друго, да си напри човек майтап, ама с това....... Наистина хора ЧЕТЕТЕ!!!!!

Още една красива и талантлива българска актриса се пренесе на небесната сцена, при редицата незабравими свои колеги. Един по един си отиват представителите на прекрасното поколение таланти, които оставиха дълбока диря в българския театър и киноизкуство. Нека е светло на душите им там, където са!

Няма да забравя ролята и във Вилна зона, макар и второстепенна. Там играеше с поглед- абсолютно категоричен, говорещ поглед , който казваше всичко без думи-играеше другарката Недева.

само дъщерята ли се прости пише че имат и син

Ами тука новината не е че е починала актрисата Невена Симеонова - да почива в мир, а , че дъщеря и се е простила с нея...журналисти кажи и по-вече недей:((((

Моля автора да промени заглавието! Жената има две деца и двете скърбят за нея! Просто е ужасно такова заглавие! Редакторите на дир.бг явно са в отпуск!

ПОКЛОН! СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА ЛИЗА И ХРИСТО!

Мойте съболезнования на децата и ! Да почива в мир !

И тя се нареди в списъка на обичаните артисти. Бог да я прости.