Коментари - Наум Шопов и Теа се сгодиха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали ще спрат да си изневерява...

Не мога да разбера две неща от по-долните коментари - хейтърството към тия двамата и колко велик секс символ бил Ристьо. Аз съм точно на обратното мнение. Тия са приятни физиономии (нищо не знам за тях) докато стария Наум и особено сина му - изключително неприятна физиономия. Във "Вчера" - един иначе хубав филм, Христо си рецитираше като хванат от улицата. И на това ниво си остана. Не съм хейтър, жив и здрав да е и извинения към фенките му, но за мен Христо си е един слаб актьор с нагла и неприятна физиономия.

Опааааа ... абе то имало и Христо Шопов, и Наум Шопов ... Абе тия връзкари нагли срам нямат бе !!! Всичко в тая минетчийска държава е връзки. Спомням си как през 1987 година се появиха няколко "хита" в нашето тогавашно кино, като "Вчера" и още 2,3 не им помня заглавията. В тия филми главните роли се даваха на още студентите !!! Христо Шопов и Георги Стайков. Второто леке лично го познавам - син на режисьора Людмил Стайков, а първото леке - син на Наум Шопов ... Ето как връзките уреждат живота на помазаните. А пък останалите, които нямат връзки нека пращат резюмета, нека ходят по интервюта да се подиграват с тях ... Сега с тоя Наум Шопов, виждам че нещата опират вече и до внуците !!!

Преди всичко връзкарщината навсякъде. И ако остане нещо незаето от връзкарите, може и някой кадърен да се дореди. Наум Шопов един гологлав капут ли беше ?

Повтарям се, но младежът носещ тежкарското име на дядо си- не става за артист, ако и да влезе в образа на доктор Тасев:), затова да наблегне на медицината!

Минала е яко метлата тук!

Стига бе. Този не може да стъпи на малкия пръст на баща си по сексапил и талант. Баща му последните години малко поостаря, но доскоро беше супер пич. Младият не е никакъв секс символ. Тези двамата са доста досадни. Нито са много хубави и двамата, нито интересни. Единствено са добър пример за младите като стил на поведение и живот.

Е, това не е ли достатъчно ?Колко от така наречените Випове са образец за подражание ?Бащата е прекрасен актьор и достоен човек.Синът е лекар , всеки знае , че да завършиш медицина не е лесно.Освен това двамата не се натрапват по медиите , интелицентни и културни мъже !

Млади, хубави, да си живеят живота и да не занимава целия свят със себе си. Как ядат, как спят, кок си го слагат и т.н лични подробности. Моля ви се!!!

Тежко е положението. Този дребният с перчема, дето две думи на кръст не може да каже и онзи от Вип Брадър - Атанас са бъдещите лекари. Господ да пази болните!!!

Голяма новина съобщихте вече, няма що.. Колко "обикновени" и "непопулярни" хора се женят или разделят всеки ден пък за тях нищо не пишете. Тези ако имаха смисъл и посока в живота си едва ли щяха да се лутат и чудят с какво да се захванат, та да ги дават малко и тях по телевизора, та си повярваха, че са големите звезди. След порно изпълненията в музикалния клип на Любо едва ли някой пациент би му се доверил на този т. нар. "доктор" Шопов. Човек трябва да мисли и премисля действията и постъпките си преди да ги направи публично достояние.

Аз пък се чудя на 'девойката' с напомпаните от порно клипа, не си ли дава сметка как се излага и най-вече с това ли иска да бъде запомнена във времето-как се разхожда гола и я * по прозорци и дивани. Жалка, пошла и много тъжна история. Герои на новото време.

Красиви млади хора, но дотук. Не се различават от масата младежи, зомбирани и пристрастени към социалните мрежи. Тази нужда от показност за мен е необяснима. Целият смисъл на жеста се губи. Къде е романтиката и интимността, когато в този съкровен момент всичко е режисирано, стои човек да снима. После задължително се изтипосваш в социалната мрежа. Показност и суета. Сбъркано консуматорско поколение.

Скучни и банални позьори! И о, боже, какво съвпадение моментът е увековечен съвсем случайно, естествено, защото ако не се похвалиш в инстаграм, все едно не се е случило........

Млади, красиви и щастливи, какво повече им е нужно, мисля, че нищо.

'Младият лекар, който се изявява и като актьор в сериала "Откраднат живот"... Не е ли обратното?

Така дира напишете марката на пръстена вижда се на кутийката на снимките. И също сте пропуснали "важната информация, че Теа е рожденничка. До всички, които се чудят това е Наум Шопов-внук. Да бездарен е като актьор, но важното е че тати е актьор и го набута и него. Иначе завърши медицина. Чудя се защо не я практикува. Но от филмите се печели повече Факт.

то от "филмите" не знам колко повече се печели, ама със сигурност да се правиш на клоун е много по-лесно от колкото да практикуваш медицина. А "филмите" в БГ май си ги гледат само участващите, продуцентите и роднините им.

Arcadium

Защото толкова става и за доктор, колкото и за актьор.

И има подготвен човек да снима "събитието", защото е много важно това петле да качи снимки от "събитието". Токе що завършил не е лекар - има само диплома.

кой има по-тесен ханш от двамата?

За конструкцията и изобщо не и е тесен ханшът

а Онея?

Друго си е романтиката с нон-стоп хора около теб да ви снимат и качват снимки в нета.

Не съм ги виждал и двамата. Не гледам телевизия от 10 години поне. Но като видя из нет-а, снимка - как някаква гърля си гледа телефона демонстративно и ми се доповръща. Дали по този начин не се набива в глаитв на овцете някаква мисъл свързана с телефона? Имаше една реклама преди 20 години: ТЕФАЛ МИСЛИ ЗА ВСИЧКО! Дали няма да има и сега: СМАРТФОНА МИСЛИ ВМЕСТО ТЕБЕ! НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА МИСЛИШ! СТОЙ СИ ЕДНО ЗОМБИ!

Прекрасни млади хора, бъдете здрави и щастливи!

Учил за лекар, ама баща му го уредил да вземе някой лев и от киното. Да ама е заел мястото на някое наистина талантливо дете, което няма да получи всичко наготово като него. А иначе момиченцето е красиво и им пожелавам щастие и много деца.

Помня го, помня го.... Велик актьор, какъв само Цар Борис Трети изигра, по-убав даже от оригинала, с който съм си хортувала. И сега па да се зажени? Не е ли малко възстаричък? Мито тогаа и язе да си наклепам джуките с цървило, бузите с помада и да се сгодим, ама кой ше ме земе?! Е.-ех, младост - нерадо-ост...

Едно ми е интересно, уж се нямат, се са бедни актьорите в България дори немогат да сколасат за подобаваща пенсия, а се къпят в лукс!!! На скоро и АСТОР (илюзониста) ,се оплакваше. Неразбирам, къде е уловката?

така е, масово са пълни бездарници, ама претенции до небето, алчни до побъркване. Да не говорим, че според справки на НАП те и фолкаджиите една стотинка данъци не плащат, ама после искат пари за субсидии на театърчетата и за пенсийки! Неадърници алчни!

Браво, страхотни сте!

Абе как поне някое от децата или внуците на актьорите не стана инженер или професия различна от театъра, киното, телевизията.

тати и мами немат връзки в университетите и БАН. а ако имаха - можеше много хора да пострадат

Силикона е ок искаме силикон ама тоя тя го помпа с колан,сигурно е,че тя го помпа с колан

Позьорството убива изкуството

Не ги знам тия деца що са и откъде са. Имаше навремето актьор с това име. Беше доста добър актьор. Момиченцето е симпатично в лицето, но що му е било нужно да се обезобразява така с този маджун в циците? Кой ги лъже, че така са по-хубави? А пък момченцето с гребен на главата като декоративно петле и с талибанска брада. Прилича ми на педерастче. Тотално увредени са децата на България, а уж били нашето бъдеще. Добре, че се намират и читави родители, та да възпитат читави деца.

Тоя кога ще си даде сметка,че 100 процента от народа не го понасяме, не е нито лекар, нито актьор а е един треторазряден ге.й, как може другите мъже и жени на неговите години да нямат профили в соц мрежи и да живеят по-нормално от него, какво ни интересува живота на подобни, за да се пише за тях.

Тоя г.е.й кога ще разбере,че хората основно тия на неговите години не се игтересуваме от живота му защо не си изтрие профилчето за да престанат да ни занимават с него.

Ако не бяха се срещнали случайно в този тунел сега нямаше да четем това. Пия за тунелите, които носят толкова щастие на хората. А също и за подлезите, надлезите, пешеходните пътеки, библиотеките, магазините, кръчмите, дискотеките и всички прекрасни места където може да срещнеш половинката на животи ти.

кенефите пропусна

Йее, чи кеф! Толкова съм щастлив за тях!

Tая Теа голяма красавица бре.А и двамата са симпатични млади хора живи и здрави.

Плача...каква романтика, каква любов...кои са тези хора, между другото???

Да благодарим на Дир за тази така важна новина. Тази нощ ще спим спокойно..... А въпросният Наум няма грам талант за актьор и това е видно за всички.

Световна новина.

Предполагам сте искали да кажете: младият актьор, който се изявява и като лекар....

Оставете младите симпатични хора намира.

Как да ги оставим на мира като постоянно ни ги навират в носовете? А и те сами се навират? Ако я нямаше тази невероятна новина от световно измерение, нямаше и ние да се занимаваме с тях.