Най-добрите дуети в историята на музиката

Oт Бритни Спиърс и Елтън Джон до Селин Дион и Андреа Бочели

Обратно в новината

Коментари - Най-добрите дуети в историята на музиката | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ози и Лита.

За мен най-разтърсващите и електризиращи дуети са Сара Брайтман и Андреа Бочели, Фреди Меркюри и Монсерат Кабайе и Тина Търнър и Ерос Рамацоти! Разбира се има още много божествена музика и всеки си има собствен вкус!

Джо Бонамаса и Бет Харт-,,i`ll Take Care of You,,-най- доброто е това,което те кара да го слушаш още и още...

Сара Брайтман и Антонио Бандерас - Фантомът на операта. И както по-долу бяха споменати Монсерат Кабайе и Фреди Меркюри - Барселона. Апропо, невероятни дуети има и от Лучано Павароти и приятели.

Ерос и Тина, Челентано и Клаудия Мори.

Има Колос в рок музиката, който не може да заобиколят, дори прави да сте ходили тогава под масата - Фреди Меркюри. https://youtu.be/7icIbZYvEtk Дует с тогавашният колос на Операта - Монсерат Кабайе. Този дует до днес е Златен и удоволствие за гледане и слушане.

Разбира се. Гениални са и двамата.

невероятни наистина също дуета на Фреди с Дейвид Бауи

Андреа Бочели и Сара Брайтмън е дуета застанал на Небосклона: https://youtu.be/qjzJYa7tHLs Двама уникални оперни певци с още по-уникален дует. За мен не е дует а Събитие, https://youtu.be/uEBcct5tnUA Партнирането на Лола Астанова с Андреа Бочели. Който е успял да получи привилегията да присъства на това Събитие е бил помазан. Такъв дует и в такъв мащаб се случва веднъж. Всъщност може и да греша, според някои. Имах приятели семейство, дискоманиаци. От 12 г не сме приятели. Та в момент на откровение жената от това семейство радразнено ме пита: - Ти как търпиш това цигу-мигу(класическата музика).

Ритон?!, ми Каризма, също Графа и Мария Илиева… ами. Софи Маринова и Устата, ами Криско и всяка чалгаджийка, с която е пял. Тая класация е толко измислена, че аме нема нужда.

Орлин Горанов и Кристина Димитрова, Дони и Мочил, Авеню… Роксет

Лепс и Алегрова и мн други

Ты про этого: https://youtu.be/v5zveObxaaE Въпросът е кой първо ще го гътне: алкохола и украински куршум?

Дует Шик?

Най-добрите според кого ????

Queen & David Bowie - Under pressure, Cliff Richard & Olivia Newton John, Elton John & Kiki Dee, George Michael & Lisa Stansfield и т.н.

Дуетът, който никога не се е състоял - Nat King Cole / Natalie Cole - "Unforgettable" (1991)!

Най-добрият дует за всички времена е на Слави и Софи!

Оспорва първото място с Кондьо и Лия.

Класация на кръчмарската музика си я правете по тяхните сайтове

Крис Норман и Сузи Куатро?

Малката сладка Сузи със симпатягата Крис. Техният дует и Смоуки баха навсякъде в гимназиалният ни социалистически живот - на сбирките или по бригадите. Комунизма остаря и си отиде, дуета на Сузи и Крис до днес разчувства сърцата. Имам всичко на Смоуки - по албуми, години, обложки. А Сузи предпочитам да я помня оттогава, с нейната група. С бас китарата....по-голяма от нея.

Кирчо и Кокорчо,:)))

По-точно заглавие би било "Дуетите в западналата Западна музика" :)

Или пък в западналата ти глава....

По-пропаднала глава от твоята, очевидно НЯМА!