Най-доброто от червения килим на Оскарите в 3 минути (видео)

Брадли Купър дойде с Ирина Шейк и майка си. Били Портър предизвика фурор с тоалета си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

едни и същи лица навскъде..и то на индивиди ,който са пропаднали едно време дори хетерите , гейшите и кутизанките са били класи над тези дебелогъзи подобия на хора.

тоалети не бях виждал!

Поредния гей-парад!

Слаб 2 на преводача/ преписвача.

Само изроди и негри на Оскарите....

БЪЛГАРИН СПЕЧЕЛИ ОСКАР! Това е най-важното! Всичко друго е без значение! Всичко друго е суета и е преходно! Важното е, че наш СЪНАРОДНИК беше награден с престижната статуетка! Горда съм!

Зелената книга спечели Оскар а а не българин

oбиkнoвeнa

Не е "Зелената книга", а "Книгата (Пътеводителят)на Грийн" - Виктор Хюго Грийн, който е указвал в които мотели и ресторанти чернокожите са могли да отсядат.

Само на мен ли ми е през оная работа за ускарите?

голем майстор на голем тезгях работи !

Като чуя за Оскари се сещам за тъпи екшъни, разголени дами с ботокс, джендъри и педофили.

Хората в Венецуела нямам медикаменти и храна, тези кухи глави на Оскарите се чудят какво диамантче да си закачат.

за българското участие и развятото знаме. Останалото беше предвидимо.. Ако филмът не е за робството, подтиснатите афро-американци, или за гейове - няма да спечели значима награда, колкото и да е добър. Това е полит-коректността днес...

За мен най-доброто, което се случи на Оскарите тази година е българското знаме, което държеше нашият сънародник, заедно със статуетката. Благодаря на този човек, че не се обидил на Родината за трудния живот, с който е бил принуден да се бори и в този звезден за него миг българското знаме го придружаваше на подиума. Още един успял, макар и в чужда страна, наш сънародник! Поздравления!

Този отдавна не е българин, ако някога е бил изибщо. Смята да си осребри присъствието на церемонията, като се върне в България и се възползва от всички некадърни нехранимайковци, които се наричат "млади актьори". Ще изкара зловещи пари от мастър класове и т.н. Много повече, отколкото в САЩ. А и той е с три минутна роля във филма, ама грабнал Оскара? Оскара за най-добър филм е за главния герой, на койте не му запомних името, за Виго Мортенсън, който след "Властелина на пръстените" няма сериозна роля, и главно за режисьора. Нашият заради това го грабна, да се снима с него и да развява снимките пред българските си колеги. Той не е за него.

Не знам твоя акъл колко е, но си типичен представител на негативното в българския характер - българин да се зарадва на друг българин, че е постигнал нещо - абсурд! Е, аз съм от тези българи, които се радват, когато се чуе нещо добро за нас, колкото и рядко да се случва. Я помисли защо нямаме нобелов лауреат? Щото ние трябва го предложим.

Той не е българин. Роден и живял е в България.

Търся зрители на моя стриптийз - xxxsingle.xyz/justina Момиче, на 26 години.