17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ли Президент ще я налапа ?

О-о, това е далеч по-добро от Меси и Суарес! А и не като наште чирози с кривите крачета и нагли просташки гласчета, които бъркат север със Струма и само те и продуцента си знаят как са стигнали да се изтъпанчат пред камерата. А мислехме, че в Аржентина има само кравари и...крави! Виж ги ти, ще ни потрошат от прогнози.

В тон с последния коментар, Абе журналисти, нали сте хора на словото, нали се предполага да владеете добре родния език, не можете ли да родите нещо с главите си, освен да папагалствувате от англо-саксите? "Hot" на английски в буквален превод наистина значи "горещ", но в преносен (и жаргонен) смисъл значи "сексапилен, секси и пр.). Защо не пишене просто "най-привлекателната..."??? (най-добре, според мен) или "най-сексапилната" (най-близко до оригиналния израз)?

Най-горещата метеороложка... !? Колко да греща ? ! на този въпрос трябва да отговори Емо Чолаков, а той е много печен, та чак коса не му е останала от жега. От снимките на тая се вижда, че има коса и значи не е много печена и гореща. :))))

Е, тая Перес наистина няма стигане. То и нашето Натали не е по-малко готина, но някак си от кръста нагоре доста и отстъпва. Да са живи и здрави и двете за да радват зрителите.

Едно време проститутките се представяха за манекенки, масажистки, танцьорки, певици, сега са синопички, водещи в ТВ, журналистки и съдиики..

намираш на аржентинката? Или хем сърби, хем боли?

Мамасита.... А арменската кардашка може само водичка да и носи.

И днен не минахме без взривяване на мрежата...

ааааа , има още до края на деня ... чакаме да избухне и някоя кифла ... нема да мине само с един взрив ...

Интересно без фотошоп как ли ще изглежда? Имам подозрението, че тогава може да е определят за най-грозната метеороложка. ;)

Luna0102

Някой може ли да ми каже против какво се застрахова задник? Против целулит ли, някой да не и го открадне ли?!

Против разпад и авария. Задниците им са гумени и ако стане някой сакатлък, някоя инфекция, остават без поминък таквиз женици, та затова!

Половината снимки ми приличат на монтаж и минали през фотошоп. Иначе не е лошо мацето, но явно някой се опитва д аи вдигне рейтинга, или да изкара малко лайкове. И дира както винаги с гръмки заглавия "...взриви мрежата...".

В случая с една наша синоптичка. Бременна. А защо и каква е играта - това не зная.

това, че представящ времето по телевизията не значи че си метеоролог. Доста трябва да учиш за да придобиеш тази професия!

Като чета тука и разбирам, че ни един е.ач нема тука! Дебела била, задните и части били еди какви си, корема и бил пък онакъв! И т.. и т.н. Да ви каже ба батьо ви Избирач не е е.ач! Само по чял ден лупа злобарки и се мисли за разбирач на жените! Та така, драги ми .... !!!!

Каква Гери? Русото момиче ,което представя прогнозата по бтв е страхотно.

Момичето е хубаво и се опитва да се продаде. Ако се търсеха шкембести водопроводчици щях аз да се въргалям по плажа или да готвя по черни скъсани шорти дръгнейки некои атрибути. Ама нейсе, не се търсят водопроводчици и момето показва стоката. Толоз години свръхпредлагане на цици по всички възможни начини и изглежда продължават да се котират. Сега, чак пък световно взривен да е светът от едни цици, определено не е. Сег всяка втора се е оМицила, ма пазаря върви

Като си е застаховала дупето за толкова милиони, кой знае лайното и колко струва! А пръднята и ? А кой знае колко е миризлив тоя г.з !

Дебело мЕсо като дебело мЕсо - виждали сме и по-дебело! С две думи задник като задник - нищо екзотично. Едно време като бях ученик (в ерата на 80-те) подобно нещо отзад беше повод за подигравки и общото мнение, че носителката му е дебелогъза не й мърдаше. Момчетата тогава като цяло не харесвахме такива (е, винаги е имало и изключения сред нас). Падахме си по високи и стройни, стегнати мацки, с дълги крака и малки дупета - тип детско барабанче. А сега нова мода - пърделник, който прави "вятър" с шляпащ звук на бузите. Все още харесвам такива жени. Слава богу и жената, която си взех тогава, не се обезформи, ами си е готина и стегната и досега, и щерките ми също. Тлъстото за мен не е красиво, но всеки си има вкус, разбира се.

Аз пък още не съм попадал на мадама със силиконов дирник у нас. Къде ги тези?

бих я боднал без да се замислям - напук на вашите коментари:)))

Каква метеороложка, това е само съобщаваща времето, а иначе е силиконка и в циците, и в задника. А в лицето е като крокодил.

Много метеорология, много нещо, бреейии!

батхи хомотата сте писали само

Нашата Гери Малкоданска спокойно може да ги конкурира всичките.

в лицето е като Вук Драшкович, а и с тази огромна гневна бръчка... да вземе освен силикон да си сложи и ботокс,че плаши.

Защо наричате момичетата, които четат прогнозата за времето метеоролози?

Много точен коментар имного рядък. Едното е доста труднс професия изискваща много учене, посвещение и работа. А другото са едни симпатични момичета избрани именно заради "сексапилното" си тяло и излъчване да четат прогнозата на времето по телевизията. Защото иначе повечето зрители я намират за скучна

Представете си по дънки и на равни обувки. Сегашлните моди за толкова пищни форми лично на мен ми създават усещане за диспропорции. Другго си е елегантна жена с по-малко от всичко,та каквото и да облече и както и да застане, да лъха женственост от нея.

Дали няма хубави жени, та хвалите това момиче?

Циците големи колкото задника и обратно...

Apetitna e,NO s korekcii! Taka 4e....pak tuningovana jena na piedestal... Sorry

И фитнес тюнинг ли е?