Най-модерните чанти според Vogue тази пролет

Тенденциите предлагат голямо разнообразие от модели

Обратно в новината

Коментари - Най-модерните чанти според Vogue тази пролет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-важно за една чанта е да бъде функционална. Колко са жените, които имат само червило , ключове, и портфейл в чантата.? Вътрвшността на чантата не трябва да бъде ,,торба,, , ,,органайзер. Да има отделни части, в които да се разпределят нещата, да има лесно достъпни места и по-скрити, за да не я преджобят крадците . И има такива чанти, но не тези тук

Тук няма никакъв Vogue. Това са 5 чантички, които дир иска да продава и си ги рекламира. За съжаление го прави без никакъв финес. Даже може да поспорим дали това са актуалните модни тенденции.

Първо бяха най-добрите чанти според "LOUIS VUITTON". Сега станаха според VOGUE? Нещо Ви е напрегнато в редакцията тия дни. А? Що ли? Да не се готвят промени, така... :D

според майка ми най модерната чанта е пазарската мрежеста чанта, слагаш си е във джоба и можеш да я напълниш със 20 кила картофи, предимството е ясно, недостатъка е че не можеш да се изсереш във нея, тези от вогуе са много подходящи за тази цел.

модерни са чанти от кожата на слонски хуй! Като погалиш и става на куфар!

Изумително е, че за толкова безсмислен продукт, може да се пише и говори толкова много. От всички ненужни вещи на света, това може би е най-ненужната. Всеки китайски евтинджос за 5-10 би бил достатъчно надежден и естетически издържан, за да носи в себе си мобилен телефон, ключове и празен портфейл.

Чавке ,ходи да триеш коментари , а не се изкадвай за чантите!

Има едни пари за вземане и все някой ще ги вземе! И колко трябва да платим за конопената пазарска чанта, за да е оригинална?