Най-неподходящите бебешки имена за 2019-а

Шардоне или Халееси не е най-добре да кръстите наследника си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за Версаче Методиев нещо да кажете? Благозвучно и най- вече Българско име:)

по яко ли е?

Кефят ме - РИЧАРД ГРУЕВ и ВЕСЕЛА МУСЕВА.

Прости хора винаги е имало. Навремето имаше и ленинки и сталинки и победи и пръвки и първолетки. Естествено и мъжките модификации на тези имена. Да не говорим, че има и български имена, с които днешните деца няма да са щастливи.

Мега тъпо е никол и за момчета и за момичета :))) Използват го предимно орките . Другите просташки " имена " - майкъл , джеймз , ава , джордж, нанси ,даяна , хари и всякакви жалкобритски никове . Не обричайте децата си на нещастие , хора !

Интересно как ще им звучат презимената на децата им. Ще звучат още по-смешно КИНГМЕСАЕВ и т.н.

Симеон-Хасан

Нашите ромляни ги бият отвсякъде. Мъка...

Ричард Груев

Най-неподходящите мъжки в България са: Маргарит, Сергей, Олег, Наташа, Портокал, Метакса (мъжко име!), Ламбо, Атила...

В някакъв хумористичен разказ имаше и Пантелей Джонсън и Ганка Голдуотър...предполагам че няма такива имена в живота, ама знае ли някой...

Лимонка,Темеруд,Пуйо...

В миналото на територията на България са живели етнически гърци /повечето отдавна са се изселли, а останалите са асимилирани/. От тях са останали някои имена, изменени според българските правила. Маргаритис е обичайно гръцко лично име и е аналогично на Бисер. Метакса, доколкото се среща на български, вероятно произлиза от Метаксас, което пък произлиза от метакси - коприна. Някои гръцки имена, много от тях древни, поради неграмотност на българнските власти бяха заличени и подменени с близки по звучене български имена.

Тези имена дори не са толкова фрапиращи, колкото Роналдо Петров, Изаура Янакиева, Мреи-Джейн Апостолова, Куин Маркова, Джесика Хаджииванова и т.н.

На тия, дето си кръщават децата с подобни имена, културата им е от сериалите, а образованието ич го няма. Но няма лошо - с каквито и имена да са, крушите няма да отидат по-далече.

Дискриминация - и то явна.