17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първият резултат на изкуствения интелект?

Аз като стар трейдър на борсите да ви кажа - тоз Елън е въздух под налягане - цялата тесла измишльотина се крепи на малоумието на американските инвеститори, може би ще се надува още балона година, две макс три и накрая всички балъци ще пият по една студена вода. Това е един вид доста префинена измама - има реален продукт, но шансовете някога да излезне на печалба са почти никакви - просто балъците -инвеститори вярват на обещания и това - подобно на всяка пирамида, но тук има продукт макар и губещ

Абе байо, що не си гледаш старините на спокойствие в кварталния пенсионерски клуб? Има и градинки с пейки, през лятото разбира се. Не се излагай на дърти години! И проверявай често за деменция. Съвсем би те довършила.

казваш че Тойота и Хонда, че и дишащият им във врата Хюндай, стоят и гледат как се правят електрически автомобили? Тези ТРИ гиганта на световното автомобилостроене създадоха и бълват електрическите автомобили. Не Теслата а Нисан има дъщерна фирма създаваща днешните стандарти на електрическите автомобили и тази фирма е най-търгуваната на борсите.

То до година-две макс както е тръгнало ще избухне Йелоустонския национален парк, така че въздух-невъздух - далаверата е налице.

на такива момичета не се раждат, няма да е момиче, а ако е - не е негово!

Да не искаш да кажеш, че има генетична малоформация и е с две У хромозоми? Такива обикновено са агресивни и космати обаче, а Мъск е просто едричък и безсрамен.

Никъде не пише да е със синдром на Ломброзо.

ама и вие - учени глави - просто е гаден, не малформиран или синдромен, а може и да е.

Човек винаги трябва да работи и сдвете глави.

Подлога на Американското правителство, като Зукърбърг. Чрез него се опитват да поведат в автомобилната индустрия с техните пръчки Tesla, които са посредствени спрямо европейските концерни.

Може да е най-големия мошеник в последно време, но пере доста грозен екземпляр!

Друго нещо са нашите силиконови красавици с вакуум в главите.

Много неприятен и противен тип.

Не гледай в огледалото!

Това че е успял и богат не го прави автоматично приятен, хубав и симпатичен! Наистина е много противен!

100 процента е сигурно, че Слави ти е идеала за мъж.

И Мъск и Славчо са шоумени, ама нашият е по-възпитан и по-висок иначе визуално много си приличат!

Добре, ще го отбележим в Уикипедия.

Има 5 деца, заченати инвитро от първата си съпруга. От втория и третия си брак с една и съща жена няма деца. От другите си любовници - също не се е чуло.