Най-скъпият съдебен процес: Бил Гейтс се разведе с Мелинда

Връзките на Бил с Епщайн са били "основата на раздора" в брака им

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И двамата скоро ще бъдат съдени официално за престъпления срещу човечеството, а тези от снимката са бледи копия на истинските, които са на уютни местенца във военен затвор!

Борисе, Борисе, пак си избягал от психиатрията. Върни се и си пий редовно лекарствата

Благодаря за съвета, ще помисля. Ти гледай само какво ще става в следващите седмици/месеци! ;)

Също, може да погледнеш снимки на "жената" преди 3-4 години и сегашните..

се огледай в обстановката и не наричай "психари" хората, които виждат неща за които си откровено сляп (а може би и глупав, кой знае!).

Българите отново доказаха каква гнусна паплач са, злобни и тъпи коментари на гнусни неудачници номер едно в света!

Тази го напусна, защото откри що за геноцид върши Били в световен мащаб. Били, копелнце дърто, ще си платиш някой ден, и ти както windows-а ти умирате.

Ти тъп ли си, или малоумен?

Всичко е бизнес - това се прави за да се разделят парите и по-лесно да се покрият. А и не трябва да се забравя че Били беше обещал да дари половината кат се гътне - явно му се е досвидяло и е решил че е по-добре да дари половината от 70 млрд. вместо от 140млрд. При тия всичко се прави с причина и за пари, това за приятелството със "самоубития" педофил е просто прах в очите.

Не им искам нито парите, нито проблемите. Всеки сам да си сърба кашата, която си е надробил.

мелинда и бил няма ли поне от кумова срама(не, че ще се разкрие нещо,де) да бъдат разпитани от масонското скотоложе на "съдебната система"... все пак знаят нещо за "самоубитият" детеебец! съдиите на масоните се подкрепят в педофилието си, дошло от "горе". дютро го доказа!

бил и мелинда... една огромна грешка на Природата! на чието мевсто всеки би искал да бъде.. е, добре, не чак всеки.... такава холивудска "любов" не може да събере и две детски педи разстояние....

Дават за корона толкова пари,защото им се връщат в няколко пъти повече.Хее то това е бизнес

чета, че астероид носи името "варна" и си казвам, че най-новият вариант на вируси не само за компжтри може да носи името на гейс. бил гейс, който ако е имал секс с женски пол, то това е било само дете. разбира се, че знам! защото ползвам "операционната система" уиндоус, която е една стъпка назад в развитието на dos-човечеството... следващият, още по-скъп съдебен процес срещу бил ще е в нюрнберг! за престъпления срещу човечеството със своите лаборатории за генно-мутирани "храни", като ориз!!!

снимката навежда на въпроса- кой точно е "мъжът" в този брак? или ре.пти.лите нямат ясен пол има ли "строга господара" и стра.пон-и

Този грозен педраз, трябва да бъде набит на кол

Ясното Билчо си пада по извратен секс с малолетни, Ебщайн това предлагаше. Явно жена му се е отвратила от нещо за да отиде на развод.

Еййй, погледнете ги - преливат от "радост" !! Безполови същества !!!

да се забърква с тоя травестит? Коври да си беше викал, и сурогатни майки - 100 пъти по-евтино щеше да му излезе! Да не говорим, че никога нямаше да създаде подобно погато чудовище от женски род...

Цялото това е за парлама. И развода на Безос е по същия начин. Умни хора!

НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТОЗИ УБИЕЦ. НА ХОРА. ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗАРАДИ КОРОНА ВИРУСА. ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ.

ама чак па на хора....

100+

Да позная ли, че сега поради този развод ще има още не една ами цели три вълни на ковид!?!?

Споходи ги радост от Тотото - разделили са си по 55 млрд и кусур. Питаха го един наш "тотощастливец" какво би направил първо с парите и той се изцепи, че ще си купи курник с нови кокошки, пък знае ли човек какво точно е имал пред вид?...

Изключителна двойка...еднакво противни са!!! Няма такова-УНИКАЛНО СЪЧЕТАНИЕ!!!

Могат да си го позволят да са такива! Зуки с китайката на какво мислиш ще мязат след 20 години?!

Браво Били! Сега ще топваш чушката в нещо младо и свежо!

Ква чушка бе само езика му още работи, като на наш мунчо.

Хахаха,ако може.Доста е старичък вече.Но има пари и може всичко да си позволи,а и короната работи здраво за такива като него

Мелинда на 32 години, стара мома, служителка във фирмата на Бил, 39 годишен, стар ерген. И тя лудо влюбена в боса си, милиардер ! Ха ха ха ха!

Парите са превърнали този получовек, в животно и изрод! Фондацията им не е благотворителна а параван за усвояване на държавни пари и пари от политически рекет, както и за налагане на власт.

Както пее Лили Иванова: Всичко е пари , приятелю!

Всъщност те са искали да се развеждат отдавна но са събирали пари за да платят на адвокатите.

евала, ваксините му се продават повече от windows-a дето го ползва цял свят! това малко хора могат да го постигнат, на всичко отгоре и 2та пъти по нагъл начин за сметка на някой друг!

Те вече може и да не спят в едно легло, но парите им ще продължават да спят заедно!

Някой адвокати ще лапнат парички колкото бюджета ни.

Да им имам проблемите.

Вярно ли че са го арестували или е поредната лъжа. Хванали го с малолетни.

Какво ги правят всичките тези милиарди ! Нали и те са смъртни , за колко живота ще ги изхарчат !

Не се притеснявай, то и ти имаш над 100 000 лв, какво ги правиш толкова много пари? Това богатство,представлява акции, имущество и т.н. Т.е. тези 55 млрд, не си ги носи в куфарче, за джобни пари. Както казва Илън Мъск, "аз нямам кеш".

Бил е човекът дал най много на човечеството за борба с глада, милиони кокошки даде в африканските страни за да ги научи дасе препитават, милиярди дава за благотворителност, ама направи добро изяш л@йно е казал народа , завещал е след смъртта си цвлото си богадсуна нбедните хора , на децата оставя компанията

Ей промит, този не е дал нищо. Парите си ги стискат в разни фондации, освен когато не ги харчи за малоумни идеи като например ГМО комари. Уиндоуса му е краден от Стив Джобс. Ако не са радителите му адвокати и политици нямаше да е там, където е. Вземи се образовай и не целувай задници на хора, които обвиняват другите хора, че замърсяват, издишвайки С02, при положение, че такива богаташи са крупни земевладелци и уиндоусите им, бидейки стари, произвеждат много боклук, карайки те да сменяш лаптопа или компютъра, защото подръжката им изтича.

Каква хунта, бе пунта мара!? Заблуден пендел. Какви уиндоуси крал, като той го е измислил. Батя ти стиви джобса е крал яко от който е успял. Крал, крал ама не докрал. Най дървените продукти са на епъл - супернадценени боклуци с "иновации" от преди 5години след другите.. Имам от всичко тяхно, споко! А да та стиви джобса пукна ама нещо фондации няма и така и не успя да качи куфафрите с кинтите на катафалката, щото се оказа, че там място за багаж нЕма.

Ти виж колко данъци е платил и тогава ми говори какъв филантроп е! Да не коментираме колко пари спечели от тия ваксини…ама моля ви, не вярвайте, че всичко което лети се яде!

Epstein не е ли Епстийн, защо това "Епщайн"?!

Епа щото има германски дедо евреин.Бил Генцидис е дърт развратник.

Биле Бой, уиндоуса ти не става. А за това, че натрапваш ваксини чичо карма ти е подготвил още.

След всичките тъпотии които наговори за "пандемията" и ваксините така става