17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горката, цял живот в плен, а явно не е била родена в плен, че да не знае по-добро.. Азиатските слонове в естествената си среда изминават до 80 километра на ден, представете си сега какво мъчение е да затвориш такова животно през целия му живот в малко ограждение. Не случайно слоновете в плен имат доста по-кратък живот - средно им дават по 17 години в плен, съпоставено с 56 г на свобода. Тази слоница наистина е била изключение.

Слоницата в софийската зоологическа градина се спомина преди почти година. Някак си не е същото, едни от първите животни там са били слонове.

не знаех. Но и аз избягвам да я посещавам, че се разстройвам като гледам някои ограждения . .особено тези бетонните, където трамбоват мечките , ужас просто. На някои големи котки са им пооправили огражденията , но иначе е мъка да гледаш условията , в които са някои животни в софийскато зоо.То опира и до средсва естествено, но аз съм на мнение , че като не можеш да осиуриш поносими условия, не се занимавай да мъчиш животните само

А нашият на тази възраст още работи, та и на две места да донада надника. С диплома и без диплома, мие входове и пази коли в паркинги, та се къса!

Ред е на Байдън, че да миряса света!