Най-запомнящите се снимки на Кейт Мидълтън за 2021

Една година изпълнена с много красиви за херцогинята моменти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Харесвам стила и възпитанието и. Много премерена.

Ква е тая? Какви са и постиженията? Нещо научно? Нещо артистично? Може би социално? Крава за разплод от богато семейство с наследена титла. И кво от тва? Ей дира. България е РЕПУБЛИКА. Кво го интересуват тия повърни българският гражданин? Снимки на няква изсъхнала кощрамба. Ае осъзнайте се вече.

Бих и препоръчал да качи няколко килца!

Най хубавата и снимка е от студентските и години.На модно ревю в университета им с мрежестата рокля.След това нарекоха роклята "мрежа за принцове"

Мили редактори на Дир.бг. Весели празници и честита нова 2022ра година. 2022ра. Моля ви, спрете с информационното покритие свързано с крале и кралици и създаването на сантиментални реакции към владетели. Осъзнайте се. Въпреки, че 13 те фамилии заедно с юдо-масоните създават и моделират тази "матрица", дори хората в държавите, които описвате отдавна са отхвърлири тази робска динамика и смятат тези "институции" за излишен разход и пълна загуба на време. Да пропагандните машини работят, но никой вече не ги взима на сериозно. Вие обаче явно държите да сте стриктни Кингсмени и Кинсуоманки.:)

ПРЕЕКСПОНИРАНА ЕВРЕЙКА ПО МАЙКА ОТ ФАМИЛИЯТА ГОЛДСМИТ ОТ ЮДЕЙСКИТЕ МЕДИЙНИ СОБСТВЕНИЦИ И САТАНИСТИ-БАНКЕРИ. НЕПРИЯТНА И ФАЛШИВА ОСОБА,КАКТО И ДА СЕ ЧЕКНЕ И ХИЛИ-НЯМА НИЩО ЕСТВСТВЕНО В НЕЯ-САМО ПОЗА.МЪЧИ СЕ ДА КОПИЛА ДАЯНА,НО СТАВА СМЕШНА И НЕ Й СЕ ПОЛУЧАВА.ДАЯНА ИМАШЕ ЕСТЕСТВЕНО ИЗЛЪЧВАНЕ,НАСЛЕДНИЦА НА ЛИНИЯТА МЕРОВИНГИ С ГЕНИ ОТ ИСУС ХРИСТОС И АРИСТОКРАТКА ЗАТОВА ИЗБРАХА ДАЯНА ДА РОДИ НАСЛЕДНИЦИТЕ,ЗАЩОТО ИМА ГЕНИ НА МЕРОВИНГИТЕ ОТ ИСУС,А ГЕНИТЕ НА САТАНА СА ОТ ЮДЕИТЕ УИНДЗОР-САКС КОБУРГ ГОТА И ТАКА СЕ РОДИ БЪДЕЩИЯ ГЛОБАЛЕН АНТИХРИСТ УИЛЯМ С ГЕНИ НА САТАНА ОТ БАЩАТА И НА ИИСУС ОТ МАЙКАТА,А ТАЗИ Я БУТАТ ЗА ГЛОБАЛНА КОНСОРТ КРАЛИЦА ,НО ЗАЩО НЕЩО МИ ПОДСКАЗВА,ЧЕ НОМЕРА НА САТАНИСТИТЕ ЩЕ ЗАВЪРШИ С НЕУСПЕШЕН КРАХ.

повсюду одни евреи.

И минуси да слагате,това са фактите .

става от Катето. На никоя нейна снимка не бих ръкоблудствал. Докато Моника Белучи....всяка нейна снимка е запомняща се.

Показаха им краварите с една пръдня на Байдън кво смятат за "кралския" им ппсиходиспансер...

По-добре баба й Лиза, дъртата кукумявка, да каже кой и защо поръча принцеса Даяна през август 1997 година?

Страхотна жена е Катрин...и фотогенична...истинска принцеса....:)що вечно сте негативни

"Принцесата" на 80-те%.

Тази лигава простотия можеше спокойно да е написана от"редактор" Стелиян, той обича да се рови из инстаграмите на хората и после да ни разказва какво е видял на снимките...

като не може да "свърши", ще разказва какво е видял.

Психопати, тях омикроните не ги ловят за туморясалите им черва...говорят че повръщала квото хапнела психоанорексичка билна

Не става,но всички други й стоят чудесно. Каквато и да е истината зад фасадата, жената изпълнява функциите си с достойнство.

Да си показваш гърлото и да се смееш като луд, я в момента в крайна йто не си зинал с уста в змийска усмивка да изглеждаш като сериен убиец злобен и гнусен...това достойно ли го наричаш, бе робско лайно просто

Да, жената е отдадена на задълженията, които за нас изглеждат леки, но съм сигурна, че никак не са. Да е винаги в топ форма, да ходи по разни приеми независимо дали иска или не, да отглежда 3 деца, независимо, че и помагат, отговорността не е никак лека. Ние я виждаме с широка усмивка, но какво се крие зад нея само тя си знае.

Има по запомнящи са но са топлес

Прекрасна е ! Дай боже всекиму такава херцогиня! Попитали Мелания Тръмп: Щяхте ли да се омъжите за Доналд ако не беше толкова богат? -А той щеше ли да се ожени за мен ,ако не бях толкова красива?

А така, нищо общо с черното Меги. Рижият син на коняр, ако беше хванал балдъзата Пипа сега още щеше да е в играта.

Най-хубавите снимки на някаква зъбата лелка, от която и Робинзон Крузо би се отказал в дните си на отчаяние. Това страшилка ли е или нескопосана реклама?

Най-смешното е, че най големите курви са в кралския дворец. Но иначе говорят за морал, за благоприличие. Няма такава лицемерщина.

Кейт добре, ама рижавият плешивец що ще на тези снимки?

А рижавият коняр?!

Не ..благодаря.

Най-чаровна е, когато е с маска. Трябва да опита и с балаклава дали няма да й се усили харизмата.

"Харизма" на дълбоко замразена мерлуза.

Ма пък е пУзитивна. Ноу. Ама ноу ноу.

Грациозна. Някое домашно порно с тая няма ли ве?

Имаше папарашки снимки от тяхна ваканция във Франция, които я показват по прашки, но набързо осъдиха таблоида и ги свалиха от нета. Не по-малко чаровни бяха :)